Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Останнім часом дуже сподобались: 1. "Голодний кролик атакує". В головній ролі Ніколас Кейдж-ніколи не сприймала цього актора, нудний і депресивний, але цей фільм справді хороший. 2. "Дж. Едгар" з Ді Капріо. Аналогічно,-ді Капріо сам по собі взагалі не подобається, але в цьому фільмі зіграв дуже добре+цікавий на реальних подіях сюжет змусив подивитись стрічку. 3. "Мартовские иди" (подаю назву російською, бо українською не зустрічала). В одній з головних ролей Джордж Клуні, він же режисер...це взагалі но комент, шедефр, а не фільм...що актори, що діалоги!!!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 і я сюди ж. У фільмі поєднано і сум, і відчай, і радість. І більше починаєш цінувати кожну мить. Ну і як завжди- Джек Ніколсон- просто неперевершений. перше частина мені дуже сподобалася. Так, вона "у дусі "першого "Буму", але з другої сторони- зовсім інша. Картина дуже емоційна і просто гарна. під враженням першої передивилася другу- і вона мене трішки розчарувала. Так, друга частина теж непогана,але сюжет чисто у американському стилі, без того "надриву емоцій". Тобто передивитися один раз можна, але особисто мене друга частина "не зачепила".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 мене він ну ніяк не вразив. Як на мене- чергова "конвейєрна російська комедія", сценарій якої "писаний на колінах" бувшими КВНщиками, які зараз просто отим штампуванням однотипних сценаріїв, де самі ж і знімаються, заробляють кошти.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Погоджуюсь, класний фільм, особливо Раян Гослінг в ньому!!! Люблю цього актора, ну дуже він переконливий у "Драйві". А нещодавно переглянула "Ми тут більше не живемо" - хороша драма про не прості стосунки сімейних пар.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Мать и дитя (2009) / Mother and Child гарний фільм. про материнство, всиновлення... та й просто про життя в усіх його проявах, яке триває незважаючи ні на що
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 В спальні/ In the Bedroom - кращий фільм 2001 року і п'ять номінацій на Оскар.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Homeless to Harvard я після перегляду просто... spechless. однозначно варто дивитись
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 а я недавно подивилась "Білосніжка: помста гномів" - сподобалось, ну так, не на 5, на 4- мабуть скорше, але я і шукала тоді щось ненав'язливе. Легко, весело і цікаво
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Переглянула "Кароль, людина яка стала папою", враження дуже важко передати, але точно позитивні. Раджу подивитись.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Мені сподобався новий фільм із Беном Стіллером - ""Дружинники" (він ще знімався у фільмі "Дюплекс") хоча моментами жарти були трохи тупуваті, чи то може я не в'їхала в американський гумор ))) але загалом нареготались від душі. І ще хороший новий фільм є з Брюсом Уіллісом - "RED", комедія .
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 ми подивились Диктатор.. полахали, але загалом фільм тупий((( а місцями вульгарний до неможливості( і "Лицар дня" з Томом Крузом.. цей раджу, цікаво, весело, смішно, ненав"язливо)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 подивились Ранковий підйом те що треба для веселого нічого нероблення і відпочинку)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "королівство повного місяця" фільм-глюк про двох підлітків, що закохались одне в одного. купа-купезна зірок-кіноакторів і стьобу зі скаутів. знято з гумором, зворушливо, романтично і, навіть, стильно. красиве, дотепне, незвичне!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Подивились Диктатор - враження такі ж самі, тупуватий фільм, місцями смішний (кому смішний американський гумор). Лицар дня - непоганий розважальний фільи
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Теж його переглянула, і навіть дуже сподобався!!!! повністю погоджуюся, хоч мушу сказати що фільм "на любителя"!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Вчора багато всього готувала і щоб не було скучно зробила собі кінозал з чогось не дуже розуміного і легкого. "Месники". Ну, почну з плюсів - Дауні молодший, Дауні молодший і мабуть ще Дауні молодший, а і мужик з луком ммммммм!!! Мабуть через нього буду дивитись третю частину "Міся нездійсненна", бо так би зайвий раз на харю Тома Круза дивитись було влом. Сюжет примітивненький до неможливості, закони фізики, в принципі, ігнорятся, а нашо? Супергерої лупляться, страждають, миряться, любляься, рятують світ. Нічого нового і неординарного. Розчарував новий Халк, рагулюватий якийсь вийшов. "Три метри над рівнем неба. Я тебе хочу". Нууу....цю ванільну єресь дивилась тільки через те, що...ем...нема в мене логічно пояснюваних мотивів. Скажу, що ця частина краща від попередньої, по -перше Аче ридає і лупиться тільки хвилин 20 із загальної тривалості, по- друге, пружна задниця того ж Аче не може не радувати і маячить значно частіше просто, задниця це єдина частина тіла, Маріо Касаса, яка мені справді імпонує. Не люблю смаглявих і темноволосих хлопаків, во так.. Джин - матьора до неможливості, в америкосівській версії вона б не одмінно вміла б водити реактивний літак, була в групі підтримки бейсбольної команди і співала б в церковному хорі. Бабі, чьо хотіла? чьо взагалі появлалсь? певно для "усугублєнія" сюжету. Ну, загалом, налисники смажити піжд фільм можна, не страшно пропустити важливий момент. "Перший месник". Новація фільму про супергероя тут абалдєнна - мужик тепер бігає не в трусах поверх лосінів, а в трусах поверх ватніка. Більше нічого оригінального сказати не можу. Ну, отак, без емоційного і розумового навантаження, тому і раджу для певних ситацій обирати.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 мені навпаки перша частина якось більше "пішла", бо принаймні слюні-соплі були емоційні " по європейськи". А от друга частина- бездушні слюні-соплі і сюжетна лінія у стилі американського кіно... п.с. а я вже чекала твоїх дописів ( що ж порадить задерушечка?), бо маю схожі смаки і практично все тобою рекомендоване для мене " у точку"). Тому чекатиму далі ...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 +1, Роберт класний, ну і ще Тор - не сам образ, а просто Кріс Хемсворт подобається ! Джеремі Реннер, з ним "Спадок Борна" вийшов, треба подивитись.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Вчора переглянули "Хлопчик у смугастій піжамі/The Boy in the Striped Pyjamas"