Син Божий / Son of God (2014)- якісний фільм про життя, смерть і воскресіння Ісуса. Зовсім інакше знято, ніж "Стасті Христові", але теж зачіпає за всі струни душі і примушує задуматися над своїм життям... Однозначно, рекомендую!
Прежде чем ми расстанемся (2015) Прежде чем мы расстанемся Соціальна мережа (2010) про створення мережі фейсбук Фільм «Соціальна Мережа | The Social Network» онлайн А також плюсуюсь до Шеф Адам Джонс, прикольний.
Спочатку будо нудновато. Включили більше для фону, але згодом затянуло і аж у вікіпедію залізла почитати Плюс актори зіркові. Загалом цікавий фільм.
Я дивилась давніше, книги не читала, то майже нічого не зрозуміла тоді. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
А мені він зовсім не сподобався, точно "на вкус и цвет..." --- дописи об"єднано, 21 Січень 2016 --- а де читали? є онлайн?
фільм ні про що , нагадує серіали 90-х район мелроуз , беверлі хілс . Тема 1) садо\мазо НЕ розкрита, крім назви нічого в фільмі про це немає 2) еротики НЕмає 3) тема стосунків теж не розкрита більше ніж у район мелроуз чи беверлі хілс Фільм наяткає на неповноцінність головного героя ...до чого це ? ЛГБТ можна це не хвороба це повноцінно це природньо і нормально трахатися в ...%пу і одностатевим парам виховувати одностатевих в майбутньому дітей , а БДСМ не можна і не нормально це хвороба і наслідок непонвоцінності чи дитячих травм ? якась вона Гамерика і Гейропа не зрозумілі зовсім. Ось вам хороший фільм про БДСМ КиноПоиск.ru - Все фильмы планеты Секретарша Secretary год2001 странаСША слоган «Assume the position» режиссер Стивен Шейнберг
Не зуміли передати тих пристрастей, які бушували в першій книжці. Та чому, якраз еротика там є Ой, та ніхто не чекав розкриття БДСМ від цього фільму, чекали пристрасті, відчуттів на грані. Просто в головного героя це був наслідок, і дитячих травм, і того, що його спокусили в 15 років і показали такий сценарій стосунків.
Це точно! Я взагалі чекала, коли він нарешті закінчиться! Ще раз ні за що б не подивилась Рекомендую гарний, хоч і старий фільм, "Прогулка в облаках" (A Walk in the Clouds) (мелодрама)
Сподобався "стажер". порадьте ще щось такого плану. І ще недавно дивилась старе легке кіно з ніколасом кейджемgirl_in_love:) "Сім"янин". Під сніг якраз те що треба