"Ледяной цветок" корейський фільм про кохання. Спочатку думалось, що там корейці можуть зняти крім сцен битви. Але ні. Фільм дуже сподобався. Файна історія кохання, файні декорації та вбрання. Є трохи еротичних сцен і трохи крові та махання мечами. В кінці аж всплакнула))
"Кімната" (2015). Фільм важкий, але однозначно вартий перегляду. Про життя в неволі, про стосунки матері і сина, про 2 світи дитини. Жінку колись викрав маніяк, вона багато років не виходила на волю, в неї народився синочок, для якого ця кімната - це весь світ. Але все зміниться, проте це будуть важкі душевні випробування для обох. Рекомендую.
Так, то з тих фільмів з колоритною східною атмосферою, шармом. Якщо не дивились, то теж раджу. Ще з таких фільмів цікавий "Мемуари гейші". А ще недавно переглянули "Останній імператор" Він був повелителем мільярда чоловік. Йому було наврочено «десять тисяч років щастя». Але світ древніх традицій зруйнувався під натиском століття змін. У 1908 році трилітній Пу І, останній з династії, тисячі років правлячих «Піднебесною імперією», був зведений на Трон Дракона. До імператора-дитяти відносяться як до божества. Він може робити все, окрім одного - покидати межі свого палацу. У Заборонене місто не долітають «вітри змін», що стрясають світ за його стінами. Але життя останнього імператора Китаю виявляється частиною всієї великої історії XX століття., Останній Імператор / The Last Emperor (1987) Ukr/Eng | Sub Eng — Українське озвучення реальними подіями, теж класний, з чудовими зйомками, костюмами, також цікаво про історію Китаю взнати дещо нове. Також рекомендую фільм "Стажер" - для вечірнього перегляду, така сучасна американська комедія, але витягує все звичайно харизма головного героя. Раджу ще для перегляду комедію "Шпигунка" Робота в ЦРУ не така вже й цікава, як раніше думала Сьюзан Купер. У той час як круті агенти вищого рангу ризикують життям і беруть участь у найгучніших і найважливіших справах, вона просиджує спідницю в офісі. При цьому дівчина і сама виконує дуже важливу роботу, але ж ніхто цього не помічає. Але коли справи в бюро йдуть не найкращим чином, вона приступає до роботи агентом, під стать самому Бонду! Адже все дуже погано - два попередніх агента зазнали поразки, і є ризик кризи глобального масштабу. Але робота під прикриттям у справі з купівлею/продажем ядерної зброї справа дуже непроста. Але керівництву ЦРУ нічого іншого не залишається, як покластися на товстушку Сьюзан Купер - гарантовано насмієтесь, і гарно яскраво та якісно знятий, з відомими акторами (Джуд Лоу, Джейсон Стейтем), і українська озвучка тут бомбезна Шпигунка [Розширена версія] / Spy [Extended Cut] (2015) 720p-mini — HD українською , колоритний такий переклад. Так щоб підняти собі настрій сім"єю - рекомендую
І я приплюсуюсь до фільму "Стажер"Тільки що подивились. Саме то, що мені подобається - легкий, місцями смішний і не вульгарний.
О, дякую, що написали, треба подивитись. Читала книгу, дуже сподобалась, цікаво глянути як екранізували.
З останніх дуже сподобались "В серці моря" і "Шеф Адам Джонс", дивились на одному подиху. Рекомендую!
Сьогодні переглянула. Враження двоякі: ідея цікава, але трохи занадто надумане місцями (але ж то Болівуд, чого дивуватись?)
Дівчата я подивилась супер фільм практично на одному подиху Шпигунка (2015). Дуже рекомендую. Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk
Легенда з Томом Харді. На реальний подіях. Дивитись можна, але без "Ох!" і "Ах!". Просто ганстерський фільмец. Проте мордашка Харді тішить око, шо є то є.
Подивились вчора Утіха (Solace) 2015 року з Ентоні Хопкінс. Для розкриття серії вбивств детективи ФБР (Джеффрі Дін Морган, Еббі Корніш) звертаються за допомогою до відставного цивільного психіатра-самітника (Ентоні Гопкінс), який завдяки своїм видінням виводить їх на сліди вбивці (Колін Фаррелл)[8]. Психіатр скоро зрозуміє, що його дар передбачення повязаний з екстраординарними здібностями невловимого вбивці. Чудовий фільм, тримає в напрузі до кінця. Рекомендую до перегляду!
і я)))) гарний фільм, але при дітях його дивитися точно ніззя. І ще, як вичитала в коментах, всі постраждали, одна королева ніпрічьом))))
Переглянула через вихідні "Марсіанин" 2015р. , жанр - фантастика, пригоди. Головий герой, якого залишили на Марсі через піщану бурю, шукає способи як вижити на планеті ще 4 роки, до прильоту наступної групи з Землі. В один день взнають, що він все таки вижив..готують рятувальну операцію, за якою спостерігає увесь світ. Круто те , як він собі давав там раду....навіть вирощував картоплю --- дописи об"єднано, 17 Січень 2016 --- Ще один фільм "Сестри" 2015р., комедія. Дві дорослі сестри вирішили влаштувати останню вечірку в домі , який продають їхні батьки. Веселенький такий сюжет.
О, Том Харді то вже Ох і Ах по замовчуванню))) Приєднуюсь до рекомендації цього фільму. І раз я вже тут.. "Поля". Непоганий триллер в скандинавському дусі, знятий американцями. Рейтинг невисокий, але я подивилась з задоволенням. "Тереза Ді". Французька драма. Фільм викликав у мене масу емоцій. Важко описати, треба дивитись. Ось що пишуть на Кінопошуку
Дивились на днях з чоловіком гарний фільм Concussion з Віллом Смітом Мммм, лапочка, балдію від його манери грати ролі Чому він перекладений як Захисник - без поняття, в перекладі це Струс мозку, саме про це і кіно Рекомендую!