Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Останньо дивилась за рекомендаціями форуму
    Желтоглазые крокодилы
    Приєднуюсь - гарне "жіноче" кіно

• Подобається Подобається x 1
  2. irushka

irushka Well-Known Member

Раджу фільм "Одержимість" 2014 р. Про те, що значить йти до мети незважаючи ні на що. Мотиваційний фільм, але я зрозуміла, що я би так не змогла - відмовитись від всього заради єдиної цілі, але саме так люди стають великими. Одним словом, раджу фільм. Дивитись бажано з гарним звуком ( в навушниках), насолоджуючись прекрасним джазом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Іннуська

Іннуська New Member

"Життя прекрасне"- ПРЕКРАСНИЙ сімейний фільм!

4. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Дівчата, хто шукав "Шпигунку" з українським дубляжем? Вже є!
    https://toloka.to/t67661
    --- дописи об"єднано, 7 Вересень 2015 ---
    і нам з чоловіком сподобався. Так, є певні моменти, де знаєш, що буде наперед, але загалом- досить непогане кіно, я навіть сльозу пустила вкінці )))

5. Pesyk

Pesyk Member

"Пелікан" Еміра Кустуріци, хто не бачив, подивіть. Гарне добре кіно.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ооо, Кустуріца! Бачила не всі фільми, але є такі, які періодично передивляюсь: "Андеграунд", "Чорна кішка, білий кіт" і "Заповіт". "Життя, як диво" ще не осилила, але рекомендую. Наскільки я розумію, то в "Пелікані" Кустуріца грає роль, а не виступає режисером... Хоча він мені в обох іпостасях нра.

7. Pesyk

Pesyk Member

Теж люблю фільми Кустуріци. Точно грає роль у фільмі і може не режисер, хоча думала, що так) але фільм класний

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

'Хороша брехня' ('The good lie'), 2014. Сподобався цей фільм, розчулили головні герої-біженці, дуже милі, добрі, безпосередні. Початок досить сумний, а вже з переїзду в США досить багато смішних моментів. Раджу. Imdb 7.4
    'Некерований' ('Rudderless') 2014. Imdb 7.5 Фільм досить сумний, депресняковий, під львівський дощ нічого такий.

Останнє редагування: 8 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  9. Latane

Latane Well-Known Member

ми з донею дивилися) сімейне кіно

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я на днях дивилась "Дорога змін" з К.Уінслет і Л.ді Капріо (вірніше, передивлялась вдруге. Щось не знаю, що дивитись з нового, тому переглядаю те, що справило враження колись давніше). Життєве, емоційне і непросте кіно. Та, депресивне, але змушує задуматись. Сімейне життя, воно таке різне...

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  11. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

в мене в списку улюблених фільмів залишаються "Одержимість" з Джошем Хартнеттом і Дайан Крюгер, а також "Білий олеандр" з Мішель Пфайффер ( це можна сказати вже відносно старі фільми 2002-2004:)

12. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Переглянули нещодавно нарешті "Попелюшку" нову. Нам з донею дуууже сподобалось ! Все-таки, "Дісней" вміє випускати якісний продукт. Рекомендую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я її вже декілька разів дивилась, і сама, і з племінницею, фільм суперовий. Таке там плаття в неї шикарне, аж дух запирає :girl_in_love:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Pesyk

Pesyk Member

Дуже рекомендую "Таємне життя слів" !!!

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Переглянула. Незвичний, нетиповий фільм. Дуже сподобався дітям, були вражені. Місцями справді спішно. Варте перегляду. Дякую.
    Запланувала на сьогодні;) Якраз під погоду...

16. pharmac

pharmac Well-Known Member

Переглянула "Вік Аделайн"...справив хороше враження, сюжет просто the best, рекомендую

17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

My Life in Ruins, 2009 (У нас переклали як "Моє велике грецьке літо" :girl_crazy:) - так нічого фільмець ))). Для його характеристики мені спадають на думку такі слова: наївна романтична комедія :)

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мені якийсь нудний видався, виключила, коли вони на роботу влаштувались. Далі цікавіше? Варто додивитись?
    Абсолютно не "моє" кіно:sad:

"Ультраамериканці" - бойовик-комедія, мені сподобався.

19. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Подивилася "Вне себя" (2015) - дякую за рекомендації вище, фільм цікавий (початок пропустила трохи, бо щось робила, то потім ще раз передивилася уважніше).
    А ще вразив фільм "Гнев" (2004), в оригіналі "Men on Fire" (не дуже вдалий переклад як на мене, тому додаю оригінал). Фільм тримає в напрузі весь час. Він і про дружбу, і про відданість, і про жорстокість, і про любов. Якось так багато переплелося в ньому. Сповнений драматизму від початку, проте залишає надію на щасливе повернення дитини. Такі фільми найбільше вражають.

20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

"Партруль времени" для тих, хто обожнює закручені сюжети. Я була вражена, давно не бачила такого неординарного фільму :girl_wink: