дівчата, а звідки скачати? окрім торенту Останньо дивилась за рекомендаціями форуму Желтоглазые крокодилы Приєднуюсь - гарне "жіноче" кіно
Раджу фільм "Одержимість" 2014 р. Про те, що значить йти до мети незважаючи ні на що. Мотиваційний фільм, але я зрозуміла, що я би так не змогла - відмовитись від всього заради єдиної цілі, але саме так люди стають великими. Одним словом, раджу фільм. Дивитись бажано з гарним звуком ( в навушниках), насолоджуючись прекрасним джазом.
Дівчата, хто шукав "Шпигунку" з українським дубляжем? Вже є! https://toloka.to/t67661 --- дописи об"єднано, 7 Вересень 2015 --- і нам з чоловіком сподобався. Так, є певні моменти, де знаєш, що буде наперед, але загалом- досить непогане кіно, я навіть сльозу пустила вкінці )))
"Пелікан" Еміра Кустуріци, хто не бачив, подивіть. Гарне добре кіно. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Ооо, Кустуріца! Бачила не всі фільми, але є такі, які періодично передивляюсь: "Андеграунд", "Чорна кішка, білий кіт" і "Заповіт". "Життя, як диво" ще не осилила, але рекомендую. Наскільки я розумію, то в "Пелікані" Кустуріца грає роль, а не виступає режисером... Хоча він мені в обох іпостасях нра.
Теж люблю фільми Кустуріци. Точно грає роль у фільмі і може не режисер, хоча думала, що так) але фільм класний Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
'Хороша брехня' ('The good lie'), 2014. Сподобався цей фільм, розчулили головні герої-біженці, дуже милі, добрі, безпосередні. Початок досить сумний, а вже з переїзду в США досить багато смішних моментів. Раджу. Imdb 7.4 'Некерований' ('Rudderless') 2014. Imdb 7.5 Фільм досить сумний, депресняковий, під львівський дощ нічого такий.
Я на днях дивилась "Дорога змін" з К.Уінслет і Л.ді Капріо (вірніше, передивлялась вдруге. Щось не знаю, що дивитись з нового, тому переглядаю те, що справило враження колись давніше). Життєве, емоційне і непросте кіно. Та, депресивне, але змушує задуматись. Сімейне життя, воно таке різне...
в мене в списку улюблених фільмів залишаються "Одержимість" з Джошем Хартнеттом і Дайан Крюгер, а також "Білий олеандр" з Мішель Пфайффер ( це можна сказати вже відносно старі фільми 2002-2004
Переглянули нещодавно нарешті "Попелюшку" нову. Нам з донею дуууже сподобалось (навіть чоловік додивився з нами разом і хвалив )))! Все-таки, "Дісней" вміє випускати якісний продукт. Рекомендую!
Я її вже декілька разів дивилась, і сама, і з племінницею, фільм суперовий. Таке там плаття в неї шикарне, аж дух запирає
Переглянула. Незвичний, нетиповий фільм. Дуже сподобався дітям, були вражені. Місцями справді спішно. Варте перегляду. Дякую. Запланувала на сьогодні Якраз під погоду...
My Life in Ruins, 2009 (У нас переклали як "Моє велике грецьке літо" ) - так нічого фільмець ))). Для його характеристики мені спадають на думку такі слова: наївна романтична комедія
Мені якийсь нудний видався, виключила, коли вони на роботу влаштувались. Далі цікавіше? Варто додивитись? Абсолютно не "моє" кіно "Ультраамериканці" - бойовик-комедія, мені сподобався.
Подивилася "Вне себя" (2015) - дякую за рекомендації вище, фільм цікавий (початок пропустила трохи, бо щось робила, то потім ще раз передивилася уважніше). А ще вразив фільм "Гнев" (2004), в оригіналі "Men on Fire" (не дуже вдалий переклад як на мене, тому додаю оригінал). Фільм тримає в напрузі весь час. Він і про дружбу, і про відданість, і про жорстокість, і про любов. Якось так багато переплелося в ньому. Сповнений драматизму від початку, проте залишає надію на щасливе повернення дитини. Такі фільми найбільше вражають.
"Партруль времени" для тих, хто обожнює закручені сюжети. Я була вражена, давно не бачила такого неординарного фільму