Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. domino

domino Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2

Сподобався фільм "Frida" (2002) про Фріду Кало, відому мексиканську художницю. Раджу!

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Интердевочка
    якась слизька тема, напевне, її важко знімати і важко показувати красиво
    тим не менше, фільм вартісний
    це, звісно, не Воєнно-польовий роман, не Кохана жінка механіка Гаврилова, але уваги заслуговує

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

згідна. я при читанні книги не ридала, але чітко собі уявляла картинки того, про що читала. І книга сподобалася. Фільм того не передає

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

"той що пройшов крізь вогонь" чудове кіно
    отримали море задоволення від перегляду, зле тільки що дивились перед сном, через купу емоцій було важко заснути. Але однозначно раджу, давно мене так не чіпало

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я трохи прихворіла і тому прийшлось на вихїдних сидіти вдома. Зате передивились з коханим купу фільмів. З тих, що сподобались - "1000 слів\A Thousand Words" з Едді Мерфі
    Трохи менше сподобався фільм "Страсть к перемене мест / Wanderlust" з Еністон. Але загалом як легка комедія для суботнього вечора цілком може бути.
    А ще нічого такий триллер-детектив "Последнее завещание Нобеля / Nobels testamente"

6. Pesyk

Pesyk Member

"Матч" 2012 - рекомендую дуже.

7. natiok

natiok Member

"Тисяча слів" 2012, жанр: драма, комедія

8. Lady_Opium

Мрійники Бертолуччі
    неймовірний фільм, прекрасний і незрівнянний
    єдине, що було мені зайвим, це батьки Ізабель і Тео

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

"Секса много не бывает" (2011)

11. Burmosyk

Burmosyk New Member

Готель «Меріголд»: Кращий з екзотичних / The Best Exotic Marigold Hotel (2011) чимось нагадує фільм "Їж, молись, кохай", викликає роздуми над життям, над нашими істинними почуттями, і повторює "Врешті-решт все буде добре, а якщо зараз все погано - то це ще не кінець", і якщо ви хочете щось змінити - вік не буде перешкодою, і ніколи не пізно відкрити своє серце....

12. Lady_Opium

ну бо того:)
    фільм про молодість, свободу, красу
    про двох сіамських близнюків і, нехай, третю руку, яку намагаються до них пришити
    а батьки що там роблять? вони не показані випадковими персонажами, їм приділено достатньо часу, от навіть як прекрасно розкрито тата, і що? де вони у фільмі? їх нема, то швидше декорації
    просто мені хотілось бачити лише їх трьох, без цієї рутини навколо, у вигляді батьків в тому числі:)

13. Lady_Opium

Рейчел виходить заміж
    дуже навіть хороший фільм, чимось нагадав Где-то С. Копполи
    що ще? назва малообіцяюча, а фільм справді цікавий, ще би щось подивилась у цього режисера

14. Holly

Holly Moderator

Якраз вчора з чоловіком подивилась і прийшла радити))) Гарний фільм

15. Logos

Logos Member

цікавий фільм приємно, що там є про ГВ слінг і спільний сон, і дисертація з філософії :) фільм ніби про мене, але тішусь що з чоловіком стосунки інакші. Фільм вартий уваги

16. lawyer

lawyer Member

"1+1" - дуже рекомендую!
    фільм знятий на реальних подіях, розповідає про дружні стосунки чоловіка-інваліда та чоловіка, який доглядає за ним. дуже багато смішних моментів і тих, котрі заставляють задуматись.

17. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

мені теж сподобався. Рекомендую!

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

"Молчание ягнят" ,"Филадельфия", "Манчжурский кандидат" , "Правда о Чарли" - подивіться:connie_pull-pigtail

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Любителям старої доброї фантастики раджу "Прометей" (правда там лишили багато нерозкритого), дивитись в IMAX. Усім раджу обов'язково переглянути фільм "Запах жінки" (недавно подивились - чудова гра Аль Пачіно, сюжет).

19. Левицька

Левицька New Member

мені якось спочатку фільм сподобався, а тепер якісь трохи суперечливі почуття виникли. Розчулив момент, коли маленьке народилося і взяло цицю, згадал про своє і наплакалась)) Але от про ГВ та слінги там більше з іронією йшлося... так мені видалось. Та і не в`яжеться, як фанатична мамочка, яка була виключно за ГВ і все таке змогла з легкістю піти від мужа, залишивши йому дитину, а потім за ним скучати))

20. Holly

Holly Moderator

Подивилась 6-ти серійний фільм "Викличте акушерку". Дуже сподобався