Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 яка оригінальна назва фільму "Недоторкані", про який тут багато згадували, бо ці недоторкані, котрі я тільки що переглядала, сподіваючись посміятись, це просто
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Calypso,и по-іншому називається 1+1 (Intouchables) http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/535341/. Той що Ви дивились, то французький боєвик? Як він Вам? Бо мені ніяк руки до нього не дойдуть..
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Так, саме він. Я не додивилась його... Сюжет досить цікавий, але дуууже багато вбивств і насилля (крім стрілянини на кожному кроці, відрізані частини тіла, повішена собака і т. д. ).
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Солодкий листопад нудне кіно, хоча в останні пів години доволі-таки не погане потрапило в настрій, тому раджу, але з обережністю
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 нині з Олею Dzintars в кіно ходили на "Любов живе три роки", фільм сподобався дуже-дуже-дуже, смішнючий, класнючий, ми пів фільму просто реготали!!! Ех, люблю я такі стрічки!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Теж рекомендую . Легкий для перегляду фільм, веселий, і не дуже просто передбачити, що ж буде далі. Мені сподобався
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 я зараз дивлюсь фільм "Клятва". Дуже подобається і актори класні і фільм зачепив! Але ще до кінця не дійшла, тому рано судити))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Кохана жінка механіка Гаврилова фантастичний фільм! такий добрий, позитивний, Гурченко така прекрасна у ньому.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Простые сложности" з Меріл Стріп та Алеком Болдуіном в головних ролях. Алек - неймовірний у фільмі!!! Фільм про життя та для життя! Позитивний з безліччю комічних ситуацій та реплік!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Воєнно-польовий роман Тодоровського ну така вже історія, такі справжні почуття у ній неймовірно!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 в захваті від фільму Недоторкані ( або 1+1) я спочатку не хотіла дивитися, бо слабонєрвна до таких історій... але ми з коханим реально плакали від сміху обоє в деяких моментах... максимум на що може навести цей фільм це на сум, печаль, але аж ніяк не на гіркі сльози.. самій не віриться - хочеться переглянути ще раз) часто згадую фільм Прислуга сподобалося як показували різницю соціальних прошарків, проблему расизму... і недарма одна з героїн отримала Оскара за роль другого плану минулого року... хоча були й інші дуже колоритні персонажі))) зараз додивляюся Хрещеного Батька не дивуюся, що фільм входить в пятірку кращих фільмів всіх часів за версією IMBd шикарно висвітлений італійський і мафіозний колорит, суттєві проблеми піднімаються, Аль Пачіно неймовірний... правда є стрілянина і кров, але цікаво побачити з чого все починалося))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Все, або нічого" з Адамом Сендлером. не розбираюсь в американському футболі зовсім, але ця комедія сподобалась .
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Городской романс Тодоровського кіно - шикарне список улюблених режисерів поповнено
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Generation P" - класне кіно, і зняте цікаво. Буду читати книжку "Незнакомка" - про українську заробітчанку, дуже раджу переглянути.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Чому ми одружуємось" і 2 частина "Чому ми одружуємось знову?" - цікавий фільм.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Фільм "Забиваючи камінням" Забрасывая камнями / The Stoning of Soraya M. (2008) http://filmix.net/dramy/20897-zabrasyvaya-kamnyami-the-stoning-of-soraya-m-2008.html У працюючого в Ірані журналіста ламається автомобіль. Він звертається до місцевих жителів найближчого села про допомогу. Саме тут він знайомиться з жінкою на ім’я Захра. Вона дуже хоче розповісти йому про свою племінницю Сорайю і про те як вона була вбита, в надії викрити суворі закони шаріату. Єдина і остання надія на те, що справедливість восторжествує - журналіст. Він повинен знати цю історію і розповісти всьому світу про жорстоке насильство. Чесно, я так і не змогла переглянути фільм повністю. Надзвичайно важкий. Я сплакалася на ніц. Як можна бути настільки жорстокими? Жінку за "уявну" зраду, на площі закидали камінням. У страті змусили прийняти участь і її малолітніх синів, навіть батько відрікся від неї. А з яким задоволенням це робив її, так званий, чоловік... А самого фоакту зради не було, її просто обмовили, бо жінка відмовилась розлучатись з зрадливим чоловіком. До речі, в Ірані за зраду чоловікові, швидше за все, нічого не буде, а от жінці.... Страту через побиття камінням офіційно заборонили лише у 2002 році. А неофіційно.... підозрюю, що в глухих селах її приктикують ще й досі... Фільми подібного типу: Только не без моей дочери / Not Without My Daughter (1991) - все закінчується добре. http://filmix.net/dramy/13399-tolko-ne-bez-moey-docheri-not-without-my-daughter-1991.html Героїня фільму - американка Бетті Махмуді - одружена з американським лікарем-анестезіологом іранського походження доктором Махмуді. У них є чотирирічна дочка Матоб. У Муді починаються проблеми на роботі, і він вирішує з'їздити в Іран на два тижні відвідати родичів. Перед від'їздом він клянеться на священному Корані, що ніколи не заборонить дружині з донькою виїхати назад, як тільки вони захочуть. Але він передумає..... Развод Надера и Симин / Jodaeiye Nader az Simin (2011) - нейтральне закінчення http://filmix.net/dramy/33938-razvod-nadera-i-simin-jodaeiye-nader-az-simin-2011.html Подружжя Надер і Сімін вирішили виїхати з Ірану в пошуках кращого життя. Але в один момент Надер таки вирішує залишитися поруч зі своїм батьком, що страждає на хворобу Альцгеймера. Сімін подає на розлучення в надії виїхати з їх 11-річною дочкою, але судове рішення виявляється не в її користь. Дочка, тим часом, сподівається, що мама одумається і повернеться. Дети небес / The Children of Heaven (1997) - дуже зворушливий фільм про дітей, гарне закінчення. http://filmix.net/dramy/21687-deti-nebes-the-children-of-heaven-1997.html Зворушлива доля іранських підлітків, брата і сестри Алі і Зухри, нікого не залишить байдужим. У підлітків трапилася жахлива історія: Алі втрачає єдині туфлі своєї сестри, і відтепер усі його помисли спрямовані на те, щоб допомогти сестричці отримати нове взуття ... Чотири різні фільми, чотири сюжети, різні долі, глибокий зміст - вони допоможуть краще зрозуміти їх психологію і культуру, це фільми про країну, де діти при розлучченні батьків, апріорі, лишаються з батьком, де жінки в далеких селах мають мало прав, а ще менше ними користуються, де борються за виживання і йдуть наперекір обставинам... Це надзвичайні іранські фільми і фільми про Іран, хоча знімаються вони в Америці, бо там... і досі глибока цензура на все...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Обличчям до обличчя Бергмана гарно, якісно, але щось я особливим трепетом не прониклась - напевне, переїла Інгмара
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Читала книжку - наридалася. Фільм не зовсім передає зміст книжки.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Пам"ятай мене" - суперовий фільм про, що потрібно жити тут і зараз, бо все може закінчитись в будь-який момент. Особливо гарно знята кінцівка, я не відразу зрозуміла, що йдеться про 11 вересня і башти-"близнюки"