Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Calypso

Calypso Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2

2. apelsyn

apelsyn New Member

Calypso,и по-іншому називається 1+1 (Intouchables). Той що Ви дивились, то французький боєвик? Як він Вам? Бо мені ніяк руки до нього не дойдуть..

3. Calypso

Calypso Well-Known Member

Так, саме він. Я не додивилась його... Сюжет досить цікавий, але дуууже багато вбивств і насилля (крім стрілянини на кожному кроці, відрізані частини тіла, повішена собака і т. д. ).

4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Солодкий листопад
    нудне кіно, хоча в останні пів години доволі-таки не погане
    потрапило в настрій, тому раджу, але з обережністю:)

5. Музик

Музик Мартуська

нині з Олею Dzintars в кіно ходили на "Любов живе три роки", фільм сподобався дуже-дуже-дуже, смішнючий, класнючий, ми пів фільму просто реготали!!! Ех, люблю я такі стрічки!

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Теж рекомендую :). Легкий для перегляду фільм, веселий, і не дуже просто передбачити, що ж буде далі. Мені сподобався ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Gybka Bob

Gybka Bob Member

я зараз дивлюсь фільм "Клятва". Дуже подобається і актори класні і фільм зачепив! Але ще до кінця не дійшла, тому рано судити))

8. Lady_Opium

9. Farfalla

Farfalla Member

"Простые сложности" з Меріл Стріп та Алеком Болдуіном в головних ролях. Алек - неймовірний у фільмі!!!
    Фільм про життя та для життя! Позитивний з безліччю комічних ситуацій та реплік!

10. Lady_Opium

Воєнно-польовий роман Тодоровського
    ну така вже історія, такі справжні почуття у ній
    неймовірно!

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в захваті від фільму Недоторкані ( або 1+1) я спочатку не хотіла дивитися, бо слабонєрвна до таких історій... але ми з коханим реально плакали від сміху обоє в деяких моментах... максимум на що може навести цей фільм це на сум, печаль, але аж ніяк не на гіркі сльози.. самій не віриться - хочеться переглянути ще раз)

часто згадую фільм Прислуга сподобалося як показували різницю соціальних прошарків, проблему расизму... і недарма одна з героїн отримала Оскара за роль другого плану минулого року... хоча були й інші дуже колоритні персонажі)))

зараз додивляюся Хрещеного Батька не дивуюся, що фільм входить в пятірку кращих фільмів всіх часів за версією IMBd шикарно висвітлений італійський і мафіозний колорит, суттєві проблеми піднімаються, Аль Пачіно неймовірний... правда є стрілянина і кров, але цікаво побачити з чого все починалося))

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Все, або нічого" з Адамом Сендлером. не розбираюсь в американському футболі зовсім, але ця комедія сподобалась :).

13. Lady_Opium

Городской романс Тодоровського
    кіно - шикарне
    список улюблених режисерів поповнено

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

"Generation P" - класне кіно, і зняте цікаво. Буду читати книжку:)
    "Незнакомка" - про українську заробітчанку, дуже раджу переглянути.

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Чому ми одружуємось" і 2 частина "Чому ми одружуємось знову?" - цікавий фільм.

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Фільм "Забиваючи камінням"
    Забрасывая камнями / The Stoning of Soraya M. (2008)

У працюючого в Ірані журналіста ламається автомобіль. Він звертається до місцевих жителів найближчого села про допомогу. Саме тут він знайомиться з жінкою на ім’я Захра. Вона дуже хоче розповісти йому про свою племінницю Сорайю і про те як вона була вбита, в надії викрити суворі закони шаріату. Єдина і остання надія на те, що справедливість восторжествує - журналіст. Він повинен знати цю історію і розповісти всьому світу про жорстоке насильство.

Чесно, я так і не змогла переглянути фільм повністю. Надзвичайно важкий. Я сплакалася на ніц. Як можна бути настільки жорстокими? Жінку за "уявну" зраду, на площі закидали камінням. У страті змусили прийняти участь і її малолітніх синів, навіть батько відрікся від неї. А з яким задоволенням це робив її, так званий, чоловік... А самого фоакту зради не було, її просто обмовили, бо жінка відмовилась розлучатись з зрадливим чоловіком. До речі, в Ірані за зраду чоловікові, швидше за все, нічого не буде, а от жінці.... Страту через побиття камінням офіційно заборонили лише у 2002 році. А неофіційно.... підозрюю, що в глухих селах її приктикують ще й досі...

Фільми подібного типу:
    Только не без моей дочери / Not Without My Daughter (1991) - все закінчується добре.

Развод Надера и Симин / Jodaeiye Nader az Simin (2011) - нейтральне закінчення

Дети небес / The Children of Heaven (1997) - дуже зворушливий фільм про дітей, гарне закінчення.

Чотири різні фільми, чотири сюжети, різні долі, глибокий зміст - вони допоможуть краще зрозуміти їх психологію і культуру, це фільми про країну, де діти при розлучченні батьків, апріорі, лишаються з батьком, де жінки в далеких селах мають мало прав, а ще менше ними користуються, де борються за виживання і йдуть наперекір обставинам... Це надзвичайні іранські фільми і фільми про Іран, хоча знімаються вони в Америці, бо там... і досі глибока цензура на все...

17. Lady_Opium

Обличчям до обличчя Бергмана
    гарно, якісно, але щось я особливим трепетом не прониклась - напевне, переїла Інгмара

18. Raven

Raven Мама малятка

Читала книжку - наридалася. Фільм не зовсім передає зміст книжки.

19. Knopka

Knopka Well-Known Member

"Пам"ятай мене" - суперовий фільм про, що потрібно жити тут і зараз, бо все може закінчитись в будь-який момент. Особливо гарно знята кінцівка,

20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member