Приєднуюся до написаного, рекомендую для перегляду. І ще, дуже сподобався фільм "Лучшее во мне" История о двух бывших возлюбленных подростках. Никто из них не жил жизнью, которую они представляли и никто не может забыть страстную первую любовь, которая изменила всю жизнь. И вот обоих зовут на похороны их наставника, который когда-то дал им приют…
Рекомендую фільм Almost famous (Майже знаменитий) класна музика, хороша гра акторів і відповідний настрій)
Не зовсім по темі, але окремо створеної теми не знайшла. Підкажіть будь ласка, де можна скачати фільми з українськими субтитрами? Мова фільму не має значення. Дякую))
Дуже зручною є програма Zona, але попередньо потрібно встановити її на комп’ютер. Дуже зручна, можна вибирати будь-яку мову та якість, можна дивитися онлайн та скачувати
Праведник крутий фільм. Один з кращих з останніх переглянутих. Загублена теж сподобався. Одержимість (про музиканта) шось не пішов. І Джанго нарешті переглянули, то теж не вразив.
Фільм супер! Давно хотіла подивитись щось таке романтично-ненапряжне та ще й різдвяне --- дописи об"єднано, 18 Січень 2015 --- Теж плюсуюсь. Є над чим подумати.
Гляньте на трекері Толока Гуртом, вони часто дублюють фільми українською, може із субтитрами знайдеться щось. --- дописи об"єднано, 18 Січень 2015 --- Дійсно є, вже сама глянула http://toloka.hurtom.com/viewforum.php?f=190
А мені фільм дуже сподобався Гра актора просто неймоврна.А музика,музика...це ж одне задоволення,для фвнатів джазу,таких,як я Принагідно раджу!!!!!
а я щось його не зрозуміла. Фільм цікавий, показує справжнє життя великих математиків (знятий на основі реальних подій), але як на мене воно якесь не завершене, я так і не зрозуміла що хотіли сказати тим фільмом. Та і кінець для мене аж дуже "європейський" - якби не ненависть до геїв, світ би міг бути іншим. Не зважаючи ні на що, цей фільм рекомендую переглянути! "Я начало" - сподобався. Початок правда не ахті і не відразу розумієш що робиться, але суть фільму цікава - існування вищої сили і не завжди наука може пояснити що відбувається, коли здається що ти вхопив Бога за бороду, виявляється що то взагалі не так... "Бог не помер" - це вже досить християнський фільм, який хоче донести існування Бога на сучасний манер із науковим поясненням. Фільм вартий перегляду.
ПіКей, 2014р., Індія - класний фільм http://kinoclips.net/news/pikej_al_kash_pk_2014_smotret_onlajn/2015-01-13-10229
Начало - дуже класний фільм, тонка межа між сном і реальністю. Рекомендую переглянути. Помню - не однозначний фільм, варто переглянути, але він на любителя. Сьогодні вирішила ще переглянути старі добрі фільми, може хтось не бачив, то обов'язково переглянте - "Шоколад", "Амелі", колись це були мої найулюбленіші
Вчора подивились фільм "Святий Вінсент". Чудовий, легкий, драматично -іронічний фільм, прикрашений американською кіноіндустрією. Дуже рекомендую!