Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора якраз переглянули з чоловіком фільм "Суддя". Дуже сильний фільм, чудова гра акторів. І дуже хочу переглянути "Одержимість".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ще один фільм про вплив соцмереж "Чоловіки, жінки і діти" - досить спокійний, але такий актуальний в наш час.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 І я глянула по рекомендаціях. Дійсно класний фільм, цікавий,інтригуючий, з майстерною акторською грою. А ми з чоловіком присіли на жахи. Для мене найстрашніші не ті фільми, де море крові, чи якісь чужоземні створіння, а ті, які є дуже реалістичними, "лоскочуть" нерви. Раджу глянути "6 демонів Емілі Роуз" і "Закляття" - обидва зняті на реальних подіях, пов'язані з екзорцизмом.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Плюсуюсь. На рах комедій рекомендую "9 місяців строгого режиму" і "безумная свадьба"
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Переглянула нашумівший фільм, який отримав "Золотий глобус" - "Левіафан". Що сказати - важкий, гнітючий, реальний..."Великая РАссея" у всій "красі". Інший фільм, який раджу і який діаметрально протилежний попередньому - "Тиха гавань". Неймовірні краєвиди, кохання, цікавий сюжет. Хто любить картини на кшталт "Щоденник пам'яті" - дивитись обов'язково!
втомлена, хотілося фільму для душі. Знайшла " Фатальна пристрасть " на Новий Рік точно не вартує дивитися. Фільм складний, думаєш наскільки в житті важливо творити добро, наскільки наші вчинки чи егоїзм можуть впливати на життя інших людей....
Сіла дивитись Разгар рождества / The Heart of Christmas (2011) думала, якась метушлива різдв"яна сімейна комедія, в результаті - весь фільм ком в горлі і сльози на очах... не знаю чи обрала б його по анотації, але фільм однозначно вартий уваги...
переглянула "Люсі". не впевнена, що варто його радити, проте перша година фільму для мене пролетіла просто не помітно - цікаво, захоплююче, хороша гра акторів, а от далі - темний ліс. претензійні пояснення, не зрозумілі і не логічні вчинки... додивилась просто, щоби знати чим все, зрештою, закінчиться. хоча після сцени з купою поліції, які звалились від одного жесту - здалось достатньо тупим нагнітання атмосфери перед "нападом мафії", яких було в половину менше. загалом структура оповіді, висновки і еволюція ГГ сподобались, хоча вдруге навряд чи подивлюсь
я якраз прийшла радити цей фільм, дуже сподобався. Для мене він видався досить філософським, та і закінчення там не до кінця зрозуміле, думай сам що буде. Міліція і мафія для мене в цьому фільмі як якісь атрибути, спостерігала за Люсі, за її перетвореннями, вони дійсно вражали. Після перегляду фільму виникло багато питань, яких захотілось вивчити у реальному житті. Gone girl - тут без коментарів, дівчата багато писали, я також раджу! А в душі я танцюю - фільм, який заставляє задуматись. Історія інвалідів, які ідуть до своєї мети. Коли дивишся такі фільми, з'являються сила боротись. Нянь - американська комедія, фільм щоб згаяти час. Рыцарь дня / Knight and Day - цікава, захоплююча казка про спец агента і звичайну дівчину. Багато спец ефектів, трюків, втеч. Щераз дивитись не буду точно. Легкий фільм для вечірнього перегляду.
І я вчора глянула Левіафан, думала, не буду дивитися, бо москальське. Але глянула відгуки, та шо ви, там вся москальня, за окремими виключеннями, так отрутою плюється на режисера, що, думаю, дай подивлюсь. Гнітючо, так. Ну така сувора правда життя і захланність влади. Але то і до нас, на жаль , відноситься. Ще такого типу можу порекомендувати теж рос. фільм Дурак.
Тільки що закінчила дивитись фільм "Гра в імітацію". Чесно скажу, настільки суперове кіно. Тепер буде важко щось інше дивитись, бо враження незрівнянні. На основі реальних подій. Подивіться, не пошкодуєте.
Судячи по часу написання вами допису - ми додивились одночасно! Погоджуюсь, що фільм вартий уваги! Трагічна доля генія... Шкода!
Подивилась "Дівчина з татуюванням дракона"- цікаво але неоднозначно. В кінці хотілось хепіенду, але...
"Кожа, в которой я живу/La piel que habito" дуже неоднозначне кіно, але цікаве. Я досі під враженням. Раджу!
дивилась вже давно, для мене він якийсь дуже похмурий. Сам фільм не зрозуміла, все якось для мене було заплутано,а кінець переглядала декілька раз, так і нічого не зрозуміла. Відклала на ще один перегляд, але все настрою нема для того фільму.
Мене коли питають за фільм, чомусь в голові випливає „Ідальго“. Дивилась його дуже давно, і вирішила ще раз передивитись....я не можу сказати, що най улюбленіший, але один з най, то - так! Хто не бачив - рекомендую! Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Прийшла подякувати за наводку на фільм "gone girl". Я в захваті! Давно не бачила настільки цікавого фільму. Дивитися з чоловіком
Для поціновувачів таланту Дрю Беррімор і тим, хто хоче переглянути гарну комедію раджу "Смешаные" 2014 История о том, как два одиноких родителя пытались найти свои вторые половинки. На первом свидании слепую они быстро разошлись, в надежде больше никогда ничего не слышать друг о друге. Однако, оказалось, что мир тесен. И если суждено быть вместе, то судьба опять сведет героев. Так герои этой романтической комедийной истории встретились на семейном курорте в Африке, куда отправились со своими детьми. Они получили предложение отправиться на этот курорт с детьми в одно и тоже время и не могли отказать своим детям, потому что это была их мечта. События продемонстрируют развитие их отношений в неполных семьях и неожиданное исполнение давней мечты родителей. Дуже сподобалась гра акторів, добротний гумор у їх виконанні, знайшла, що це не перша спільна робота Беррімор і Сендлера, раніше вони знімалися у "50 перших поцілунків" - це буде мій наступний фільм, який я перегляну )))
Раджу цей фільм. Інколи коли немає чим зайнятися переглядаємо його з чоловіком. Скільки б не дивилися все одно цікаво.