Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Прнянощі та пристрасті-фільм справді неймовірний-дві години задоволення
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 плюсуюся. люблю фільми, де кулінарія показана як мистецтво. добра казочка
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 вчора подивилася... сподобався дуже, тепер чекаю на інші частини. А може ще візьмуся і книжку прочитаю до того часу поки наступна частина вийде на екрани.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Тут радили Посвященный, а я шось не зрозуміла, почала дивитись, він якийсь чорно-білий, думала може то якісь спогади героя, поцикала, там багато таких моментів, і так і не подивилася
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дарма, хороший фільм. То фішка така, він спочатку чорно-білий, а потім стає кольоровим з розвитком сюжету.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Під сильним враженням від Готель "Руанда". Дуже раджу!... А ще сподобався Finding Neverland. На початку фільму була анотація, що ніби на реальних подіях.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 сюжет банальний, а от музика в поєднанні з місцевістю зйомки то і правда дуже романтично.... вже скачала пісеньку"At the Jaz Band Ball" i "You call it madness" Дякую за рекомендацію! на черзі французький "кохання з перешкодами" з Софі Марсо (пропустити не можу )
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Приєднуюсь до всіх хто радив фільм "Gone Girl". Супер, супер, супер!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Нарешті з"явився у якості - крутий, як і очікувала, 5 з 5 балів. Один з моїх наулюбленіших фільмів, Мішель Пфайфер тут просто неймовірна.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 є в мережі з українським дубляжем, під назвою "У пошуках Небувалії" Але мені не особливо сподобався... Хоч там і Джонні Деп в головній ролі... ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ---------- де-де-де??? здайте "точку"!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Він мені швидше в категорію сімейних чи дитячих фільмів, але в своєму жанрі хороший . п.с .я чомусь більшого очікувала від "Присвяченого", а от "Gone girl" сподобався - такий динамічний, правда, кінцівка неоднозначна.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 напишіть де ви Gone girl дивитесь? бо я ніде не можу знайти(
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я завжди на цьому сайті дивлюсь. Як на мене, друга половина і є головною родзинкою фільму. Без цього то був би самий звичайний детектив.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ех, люблю я драми-мелодрами... Останнє з вартісного - "Окно напротив" та "Лучшее во мне". Гарненькі фільми.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Тільки що подивилася, дуже сподобався, захотіла поділитися, а мене вже випередили
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Мандарини", Естонія-Грузія, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LuknThzU60U Висококласний арт-хаус. Фільм, до речі, заслужено потрапив у список номінантів на Оскара серед найкращих фільмів іноземною мовою, на відміну від нашого "Поводира". Усім хто не перестає думати про війну.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 А "Поводир" нікуди не потрапив? Чи вважаєте його не достатньо високомистецьким?
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Не знаю. А куди потрапив "Поводир"? Я саме такої реакції і очікувала .. тільки не думала що так швидко мене звинуватять ..