Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "За сигаретами" - непогане французьке кіно з Катрін Деньов в головній ролі.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Народжений двічі" з улюбленою П.Крус. Така зворушлива несподівана і страшна своєю трагічністю історія кохання і життя на фоні війни в Сараєво... О, так, це С.Кастеліто - рекомендую.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Va-банк / Runner Runner (2013) Сподобалась гра акторів, тим паче таких акторів.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Гарнюній фільм, дуже вам дякую за пораду, дівчатка дійсно дуже і дуже симпатичні)))) 5+
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дякую за рекомендацію. Поки подивилась про медведиків. Таке "мілашество" суцільне))) А де ви качали інші два? Бо там, де я дивилась, то тільки один є. Здайте точку, пліз...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 щойно подивилась "Небеса реальні" 2014. Суперовий фільм про віру... все не буду описувати, але найбільше зачепило, коли жінка дзвонить друзям розказати, що її син сильно хворий, друзі обдзвонюють усіх, люди залишають свої справи і тут же починають молитись за здоров"я хлопчика\ кілька днів тому дивилась "Винні зірки" 2014. Теж дуже сподобався. Такий емоційний, напружений. Про перше кохання, самопожертву, мужність і рак....
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Приєднуюсь до рекомендацій - стрічки просто неймовірні, дуже емоційі і непередбачувані! Ні, це фільм "Va-банк" 2013 року з Беном Афлеком і Тімберлейком - досить непогана драма.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 З останнього найбільше сподобався "Порятунок містера Бенкса". Гарний фільм,раджу!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Морфій/Морфий - 2008. Раджу для вузької аудиторій - любилелів російського кіно, Балабанова, Сергія Бодрова мл. і творів Булгакова))) Розлучення у великому місті/Развод в большом городе/What Maisie Knew - 2012. Дуууже сумне кіно про дівчинку, чиї батьки розлучаються. Мати рок-зірка, батько арт-дилер за своїми справами зовсім забувають, що у них є донька і у неї має бути дитинство!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я вчора передивилась Ерін Брокович (2000) з Дж.Робертс. Для прихильників цієї акторки звичайно ж рекомендую.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Нещодавно передивилася комедію від студії "Квартал 95" "Шукаю жінку з дитиною". Для любителів кварталу рекомендую, легкий фільм і хороші жарти
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Шовк-драма. сумний, але красивий фільм про справжнє кохання http://kinogo.net/5050-shelk-2007.html
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 люблю Джейн Остін, дуже вибаглива до екранізацій її романів) Але рекомендую переглянути Менсфілд Парк 1982 року та гордість та упередження 1995, що фільми гарні, що книги шедеври)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дівчата, дякую за пораду переглянути "Дивергент"! Мені дуже сподобався фільм: і актори вдало підібрані (той Фор- такий файнюній!), і сюжет тримав до кінця. Рекомендую тим, хто ще не бачив! ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- А от "Інша жінка" не сподобався зовсім- тупуватий і неприродньо надуманий...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Чорне золото" -пригодницький фільм, розповідає як на мусульманських землях почали видобувати нафту, бонус знімається Антоніо Бандерас.) Хто любить пригоди і щось історичне, рекомендую)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Переглянула якось на вихідних фільм "Джиа" - сподобалась мені там Анджеліна Джолі і фільм такий нічого, старенький трошки, але вартує перегляду.Також такого плану фільм "Квітка пустелі" - сильний фільм.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Кохання та турбулентність"- кльове кіно! Таке французьке-французьке... Вміють вони робити якісний продукт з власною родзинкою! ПС. А саундтреки заслуговують окремого компліменту!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 подивилась-не надто вражена. Сюжет затягнутий, немає тої ниточки і моментів які не змушують перемотати фільм. Рекомендую "Дивергент" дійсно круте кіно
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Грань будущего" прикольний, фантастичний бойовик. Дві години промайнули непомітно. Давно я не бачила такого хорошого та цікавого фільму даного жанру.