Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 величезне ДЯКУЮ! Я давно нічого подібного не дивилась...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Надзвичайно раджу подивитись фільми "Мішу з Д’Обера", та "Будда рухнув зі сорому". Обидва фільми дуже серйозні, дійсно зачепили за останній час з переглянутого.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Вчора подивились фільм "Тёмная сторона\La cara oculta" (2011). Дуже несподіваний поворот сюжету. Хоча не сказала б, що то триллер, там нема ніяких кривавих сцен.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 жестячкове кіно Дура Коростишевського в мене тепер навіть підпис з нього:
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Дивилась "Милий друг" - за Гі де Мопасаном, колись читала книжку, книжка, звичайно, краща. Не можу не відмітити гру Паттісона - хоч й не люблю цього актора, але зіграв він неперевершено - так і хотілось його придушити .
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Передивилась всі частини Халка, люблю того персонажа Сподобався Тор, а ще більше актор, що його грає))) ну і Месники ,там і Тор, і Халк Ще класні досить комедії "Значить війна" з Різ Візерспун, в тому фільмі вона мені сподобалась і Мачо і ботан смішний фільмєц
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 а ви його качали звідкись чи то ТБ дивились? Бо я знайшла лише на ех.ua, але він там зараз недоступний
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 по ТБ я бачила його кілька раз, а нещодавно стягнула з рутрекера
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 суперський фільм,він собі дуже кльово ролі підбирає. "Няньки",російське,свіженьке,смішненьке )
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Ми купили зоопарк" - хороший сімейний фільм, спокійний. Також нарешті переглянули "Стиляги" - сподобався, добра постановка та музичний супровід. В кіно дивились "Морський бій" - звичайний американо-патріотичний екшн, піднадоів цей жанр. Неординарний фільм "99 франків" - жорстока правда про рекламу, досить цікавий. Ще раджу подивитись "Червона скрипка" - про незвичайну історію старовинної скрипки та її пригоди крізь століття, її звязок з долями різних людей.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 дійсно хороший фільм "1+1 Недоторкані" це і драма і комедія, заснована на реальних подіях.Там сама ситуація досить трагічна, але настільки класно показано як її переживають, по доброму.... одним словом раджу подивитись. якщо з жахів , є крутий фільм "Ненароджений", аж кров холоне)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Раджу, сімейний, реальний, життєвий "Мужские надежді", мені сподобався!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Кому подобаються екшени з красенем Стетхемом, раджу фільм "Захисник" (2012). Про дівчинку-вундеркінда з Китаю, яку використовують мафіозі для запам'ятовування складних цифр. Коли починається полювання на неї та код до сейфу, Стетхем "випадково" опиняється поряд і весь фільм рятує дівчинку. Раджу для перегляду з чоловіками.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "3 метри над рівнем неба" - подивилась вчора, гарний фільм.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Недавно дивились з чоловіком. Дуже світлий і позитивний фільм, найкращий з того, що дивилась останнім часом.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 вчора вибрались офісом в кіно, фільм називається "Чого чекати коли чекаєш дитину". Така позитивна комедія. Весело, ненапряжно і взагалі...для розслаблення мізків саме то))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Я вже певно всі фільми з ним передивилась і "Захисник" теж сподобався, а ще "Професіонал" і "Механік". Хоча кінцівка в "Захисника" здалась якоюсь обрубаною трохи.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 підтримую повністю, цікавий фільм для перегляду, і актор милує око ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ---------- Додам ще сюди фільм "Значить війна" - подобається Різ і хлопці актори , гарний фільм, гарний кінець. "Старий новий рік" теж сподобався, і актори зіркові, і свято гарне.