Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

Передивилася фільми "Інший світ" про війну кланів вампірів і перевертнів. 4 серії. Цього року буде прем"єра 5 частини. Супер. Так, казка. так, вигадка, так, жахи. Люблю. Раджу тим, хто любить фантастику.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора хотілося якесь романтичне і водночас веселе кіно, вирішили подивитися Минулої ночі у Нью-Йорку (Last Night). Трохи не те, на що очікували. Фільм непоганий, тільки ми були на іншій хвилі, тому нам не дуже... Хіба музика чоловікові сподобалась :)

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

Дневной свет- детектив, в якому трохи розкрита тема аутизму, сюжет неординарний
    Пленницы- детектив, розв"язка неочыкувана
    , один з найулюбленіших, якийсь особливий для мене

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

Про письменника, який керує реальним життям героя його роману.
    "Рубі Спаркс" - дуже раджу, позитивне кіно.. особливо повчальне для людей, які хочуть щоб їх половинки були ідеальними і відповідали усім очікуванням
    "Персонаж"
    "Години/Hours" - теж раджу, депресивне, заплутане, суть фільму стає зрозуміла на останніх хвилинах

Про подорожі в часі
    "Бойфренд з майбутнього/About time" - рекомендую любителям "Ефекта метелика"
    "Жена путешественника во времени"
    "Дневник памяти/The Notebook" - файне.. не можу описати, дивіться самі

"Влюбись в меня, если осмелишься" - про закохану парочку, які загадуючи один одному робити пакості бавились в гру "Слабо - не слабо"

"42" про першого чорношкірого в великому бейсболі у розпал міжрасової ворожнечі в США.
    "Гонка/Rush" - гонщик Нікі Лауда, який був кількаразовим чемпіоном Формули-1

Ще знайшла список рекомендованих фільмів, заховаю під катом

5. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Додивилися щойно Плутовство-хвост виляет собакой http://films.imhonet.ru/element/193692/ Задумка цікава, але нудниииий -не те слово. Вся ідея фільму була зрозуміла з перших хвилин, далі тільки збільшувався масштаб дії. Думала, буде якась несподівана розв"язка, цікавий поворот підій - ні. Але - чому пишу про цей фільм саме тут, а не в сусідній темі - раджу подивитися, особливо в світлі подій декількох останніх місяців.

6. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Ще вчора подивилися фільм "Час" - "In Time". Сильний фільм. Про те, що після 25 років людина перестає старіти, якщо у неї є час. Час - це гроші. В прямому смислі. Фільм тримав у напрузі від того, що завжди бракує часу, навіть зайвих 5 хв життя. Дуже сильно заставляє задуматися, як же все-таки ми всі марнуєм час. Хтось 10 хв, хтось 2 год, а хтось цілий день. А ще цілий день, то так багато.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

нє-а, воно не трилер, хоча півфільму, думаєш, що трилер а насправді

тяжкий він, але дуже хороший, про головне

скукотіща. Я все боялась його подивитись, а воно ніочьом.

не рекомендую - дарма тільки час тратити. Ні налякатись, ні нічого.

*я просто так зайшла, почитати*

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

"Життя, як воно є " - і життєвий і комедія. Раджу.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Лак для волосся - легкий, танцюючий, оптимістичний (мені якраз таке треба було, бо від новин впадаю в депресію)

10. apelsyn

apelsyn New Member

З останніх переглянутих дуже сподобались "Король говорит!" і "Хороший год" - рекомендую!

11. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Зубна фея(2010) хрорший, дитячий трішки, але дуже позитивний)))

12. Irvika

Irvika New Member

Нещодавно дивилась фільм "Значить, война" з Риз Уизерспун - комедійний бойовик, а для мене просто легкий, веселий фільм. А з моїх улюблених "Последняя песня", "Хористи", "Инглиш-Винглиш", "Ночи в Роданте", "Маленькие женщины", "Принцесса специй", "Приют для Энни".

13. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

ага, цікава задумка, щось таке неординарне. Не фанатка фантастики, але в такому виконанні дуже цікаво.

14. cherri

cherri New Member

"3096 днів" - фільм на основі реальних фактів

15. Barnaulka

Сьогодні дивилась "Julie & Julia". Мені дуже сподобався, такий позитивний фільмець :). А ще там ніхто ні в кого не стріляє і багато-багато всякої їжі :girl_crazy:. Це кіно однозначно раджу ;)

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

Теж рекомендую. Файні фільми. Зі змістом.

17. Furiya

Furiya New Member

Я з цього фільма особливо люблю сцену, де й де "битва з омаром") Дуже смішна та позитивна сцена :girl_haha:

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

дякую за такий гарний фільм. дуже сподобався, легкий і приємний.

---------- Додано в 02:33 ---------- Попередній допис був написаний в 02:32 ----------

Раджу глянути фільм з Джессікою Альбою "Удачи Чак"- смішний, веселий, позитивний, легкий. Сподобався. Альба чудова. Кінцівка дуже зворушлива.

19. Barnaulka

Колись читала тут багато схвальних відгуків про фільм "Кохання на кінчиках пальців" (Populaire). Мені теж надзвичайно сподобався, такий легкий і французький :girl_in_love:. Також раджу подивитися :)

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хто ще не бачив Острів проклятих - раджу, нам сподобався, бо кінцівка непередбачувана