Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

сама ти жіночка, їй десь 18 у фільмі:girl_emo:
    а алкоголічного вигляду чоловіки, тим паче, такі красені мене лише приваблюють:girl_in_dreams: ти уяви яка душа в нього глибока. якшо в нього стільки алко вміщається:girl_haha:
    подивись останні 15 хвилин: коли вони пішли на виступ з танго, а потім він за нею гнався, а потім вона його застрелила:girl_haha:

2. Mokka

Mokka Well-Known Member

:eek::eek::eek::eek::eek:
    фигасе....

Ну маєш, взяла і зразу кінець розказала, мерсі:p

3. Lady_Opium

4. LookingIn

LookingIn New Member

То було відомо наперед, і дивитись 2012 треба було великою компанією із попкорном і "репліками із залу". Мене дратували багаточисельні фейки в інтернеті, коли під нашумілу рекламу 2012 викладаються різні малобюджетники під тією ж назвою :)

Якщо фільми поділити на "непотріб", "наші перемогли", "всі померли" і "добрі", то цей - "наші перемогли" :xaxa:

5. Picasso

Picasso New Member

Сьогодні переглянув "Владика Андрій" Режиссер: Олесь Янчук.
    На мою думку,фільм досить слабкий!

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Він узагалі безнадійний!

7. Liliyah Romanova

Подивилася "2012". Добре, що вишивала під час фільму, то хоч не марно час пройшов.

8. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

парфумер.огидний,жахливий і беззмістовний фільм про психічно хворого хлопця-маньяка.

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

з книжкою звичайно не порівняти.... Але мені сподобався!!

10. poputochka

poputochka Well-Known Member

Вчорашній фільм, що йшов по "1+1" "Передчуття" - суміш фільму катастрофи і слабенького містичного тртиллеру. Спецефекти можуть бути,а сюжет слабенький. А оці інопленетяни, які в кінці відібрали нових Адама і Єву, а всі решта загинули?! Якась хвора фантазія на тему походження людства ...

11. Mokka

Mokka Well-Known Member

не згідна. Можливо, якщо перечитаєте книжку, зміните думку. До речі, не можу сказати що погано знятий відносно книжки. Принаймні, краще точно зробити неможливо.

12. Lady_Opium

як на мене, недоречно в таких випадках порівнювати фільм і книгу: фільм - це одне, а книга - це вже зовсім інше, і нехай вони створені на основі одного й того ж сюжету, але це абсолютно різні речі

а чому беззмістовний?

13. koxana

koxana New Member

А я під 2012 гарно поспала))) добре,що коханий розбудив:xaxa::xaxa::xaxa:

14. Liliyah Romanova

А я тричі дивилася. Чудова робота, як на мене. :)

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Скачала комедію за участю Сандри Балок "Все про Стіва" (2009) , думала цікавий фільм, бо до того бачила цю акторку лише в гарних фільмах, але не змогла додивитись навіть до середини, витерла, примітивний фільм:umbrage:

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Приєднуюсь! Наскільки сподівалась на легкий та цікавий фільм, настільки швидко й промотувала, починаючи з середини.

Ще промотувала "Love Hurts" (2009). Примітивний сюжет, нецікаві діалоги, а ігра головного актора взагалі вбила!

17. Marianka

Marianka Well-Known Member

А мені сподобався цей фільм, дивилася два рази із захопленням...також гарна гра всіх акторів

18. Insolence

Insolence Living The Dream

вчора ходили на A Christmas Carol (Різдвяна історія) в 3д. МУльтфільм, якщо це можна так сказати. НЕ сподобалось те, що це більше для дорослих і дітям, м*яко кажучи було страшнувато, як і в деякі моменти дорослим. Про теке треба попереджати, я так вважаю. А сам мультик не вартий того, щоб його дивитись в 3д.

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ми ходили в Довженка на цей мультик. То там на віконечку каси було оголошення, що дітям до 10 років не рекомендується. ЦЕ саме стосуєтсья і "Аватара". В Кінопалаці також бачила таке оголошення.

Щодо "2012", я порівнювала його з "Післязавтра", тобто із схожим фільмом-катастрофою. Як на мене, то це небо і земля на користь "Післязавтра". Просто пам"ятаю свої враження від "Післязавтра" і нудьгу від "2012"

20. Insolence

Insolence Living The Dream