Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

Вчора дивились фільм "Обіцяти - ще не одружитись", такий состав акторів,У ролях: Бен Аффлек, Дженніфер Еністон, Скарлетт Йоханссон, Дрю Беррімор, Дженніфер Коннеллі, Джастін Лонг, Кріс Крістофферсон, Бредлі Купер, Кевін Конноллі, Джінніфер Гудвін
    Я все його відкладала до доброго перегляду, щоб лягти, відпочиваючи подивитись, щоб нічого не заважало. І таке розчарування. Нудно. Просто одне слово. Чоловік ворчав ..ну і кіно..
    хоча тут темка ніби фільми які раджу подивитись.. але.. мусила десь пожалітись..

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Перекладала я вчора, а чоловік вирішив глянути "Термінатора 4", жєби його витерти з харда. Ну і я одним оком підглядала.

Скажу вам так: такої муті я вже давно не бачила. Не просто поганий чи нецікавий, а мууууууть. А людт платили гроші, щоб його побачити :suicide::suicide:

• Подобається Подобається x 4
  3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

я в кінотеатрі дивилась Термінатор4 - розчарування повне...

• Подобається Подобається x 3
  4. UnLikE

UnLikE Фотограф

повністю погоджуся! брєд повний...

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я для розслабону (аби вишивати не дуже заважало:xaxa:) подивилася пару днів тому "Тимчасово вагітна". Те, що фільм примітивного рівня я знала ще до його перегляду, але мені цікаво було таки подивитися й довідатися, який там "меседж". От що мені не подобається в тих фільмах, то це те, що там всі обмани та брехні так легко виправити можна. Ну, надурила всіх підряд, ну вибачилася лише в одного, кого любила, і то якось так нещиро, бо вже явно пора було вибачатися. А потім бац - придумала якусь дурничку й вже всі знову її люблять. :8: Плоске життя в тих фільмах. А мислячі люди показані не в найкращому світлі. Своїй дитині таке дивитися не дозволила, най вже краще "Бум" і "Бум 2" дивиться...

• Подобається Подобається x 4
  6. UnLikE

UnLikE Фотограф

Дивилась фільм "Футбольна мама", не раджу, нудний і плоский

• Подобається Подобається x 1
  7. Bonka

Bonka Well-Known Member

Не сподобався фільм
    " Канікули суворого режиму "

• Подобається Подобається x 5
  8. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Дивилася вчора кіно "Антихрист"...чесно кажучи я була шокована, як таке можна взагалі знімати....мій чоловік на середині фільму заснув, сказав, що повний брєд, а я додивилася, бо хотіла знати розв*язку, але нічого так і не зрозуміла. для кого знімають такі фільми? і для чого? чого вони вчать і що хочуть сказати такими сюжетами?

9. Liliyah Romanova

Ну, тут треба знати режисера. Кажуть, він був у глибокій депресії і цей фільм допоміг йому з неї вийти. Проте розкритикували вщент, чим він був дуже вражений. Як на мене, критика належна. Зло показати таким чином може, мабуть, кожен. Але лишати людей без надії, без світлого висновку, променя - не можна.

• Подобається Подобається x 2
  10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Добре що не пішла в Кінопалац, а скачала з нету "Пункт призначення 4". Фігня повна. Я так зрозуміла, що для того, щоб перестати нарешті знімати ремікси на якийсь фільм, потрібно вже до того їх назнімати, щоб "фільм жахів" викликав або гомеричний сміх, або непереборний потяг до сну, або блювотні позиви :girl_crazy:

11. Holly

Holly Moderator

Щойно переглянула, повністю підтримую. Як писала вище Ліля, щоб не заважав вишивати

• Подобається Подобається x 2
  12. Tasia

Tasia Well-Known Member

Подивилася "Привиди колишніх подружок" - така туфта!! Ми з чоловіком ледве не засинали або від сміху не падали (коли там були "патетичні" моменти). Видно, в США серйозна сімейна криза, щоби вже будь-якими способами бідних чоловіків настрахати і таки загнати до шлюбу:)). Ідея банальна і обставлено досить банально. Навіть Майкл Дуглас не врятував, на жаль.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

нещодавно подивилася Любов в великому місті, правда дивилася тільки початок, а потім воно собі просто грало, бо я не змогла сидіти довго. нудно... А давніше дивилася фільм Марія Антуанетта. Його так рекламували, всяке таке. Але я була неприємно здивована. Костюми гарні, але зняли якусь комедію,хоча книжка про Марію Антуанетту це зовсім не кінокомедія.А музика... то взагалі.. Може б і могла бути сучасна музика, але там вона була дуже невдало підібрана. жахливо, на мою думку...

14. Liliyah Romanova

Мені також не сподобався. Гра актриси відсутня.

15. Lianna

Lianna Active Member

а менs фільм-мультфіль 9 не сподобався :sad:

16. Рибка

Рибка Well-Known Member

Мені теж "Дев"ять" до душі якось не припав. Сірий весь, похмурий, ті машини уже задовбали.....
    Короче, нудно було дивитись, але взяла в"язання і так до кінця швидше час пролетів.

17. Lianna

Lianna Active Member

вчера подивилась ніс в музеї 2, просто жах :sad:

18. pruzhynka

pruzhynka Active Member

О, мені теж він зовсім не подобається! і фільми з ним "Магнолія" і "З широко закритими очима", які деякі знайомі і на деяких форумах дуже хвалять, виявились якоюсь голівудською збірною кашею і зовсім не сподобались.

А взагалі паскудних фільмів існує в багато-багато разів більше, ніж дійсно хороших. На жаль.
    Всяке голівудське і російське ге, типу "Любовь в большом городе" чи "Самый лучший фильм" ніколи не дивлюсь. А дивлюсь в основному фільми, які десь хтось знайомий порадив, чи десь на форумі вичитала, що класний. Але і в таких часто розчаровуюсь.
    Це, на приклад, "Груз 200", "Пляж", "Спіши кохати" (не скажу, що він поганий, він хороший фільм, але занадто банальний). Ну і вже загадані вище "Магнолія" і "З широко закритими очима". Всі ці фільми дуже і дуже багатьом людям подобаються і так само дуже багатьом не подобаються. Ну от я належу до останніх)

Останнє редагування модератором: 7 Жовтень 2009
  19. бетменша

бетменша Well-Known Member

цілком з вами згодна. "Груз 200" - це таке жахіття. не розумію з якою метою режисер його створив. щоб показати наскільки низько можуть падати люди? я б не рекомендувала його дивитися. після нього якось таке гидко на душі. а "спіши кохати" - то справді примітив, як на мене.

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

не розумію чим всі так захопились у Безславних виродках - як на мене - бездарність
    де довгі монотонні діалоги Тарантіно "а масаж стопи - це мало чи багато":)), де якийсь прихований сенс, де краса?:sad:
    можливо, я не допетрала того фільму, можливо, тут є фанатки цього кіношедевру - так, будьте ласкаві, поясніть де я кайф пропустила