Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Ото ж бо і воно, кінцівка дуууже класна
    Рекомендую ще раз спробувати під інший настрій
    Може потім напишеш в темці про фільм, який сподобався ;)

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"family weekend" - примітивний, нецікавий й несмішний, і висмоктаний з пальця від а до я.

3. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

шкода, бо мені обидва сподобались, є про що подумати після перегляду...

4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Фільм "Заміж на два дні " сама комедія непогана, окрім двох моментів. В фільмі показано, що можна відпустити свої почуття, лиш під впливом алкоголю, коли нап"єшся, то "байдуже " кого цілувати. Другий момент - зневага Божого храму, коли в церкві влаштували танці- тобто для того, хто дивиться церква буде асоціюватися з розважальним закладом, а не святим місцем. Можливо це нормально для Франції, але до мене, як дійшло, що сцена знята в костелі, то лишився такий неприємний осадок :girl_cray: Шкода, що акторка не мала відваги відмовитися від зйомок..Взагалі рідко натрапиш на фільм, де б не було пропагувався гомосексуалізм, вільні стосунки....:girl_mad:

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Блондинка в ефірі (Walk of Shame, 2014) - тупий фільм, мене на 20 хв вистачило, вимкнула і видалила з компа.

6. Galicija

Galicija Well-Known Member

Підтримую Вашу думку. До речі - моя особиста статистика: молоді люди 17-22 років просто у захваті від фільму, ті, хто старші просто в шоці від тої купи ла..на на екрані весь фільм... Сумно...

7. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мені вже не 22 давно, але я у захваті від того фільму.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Подивилась "5 днів в серпні" про події в Грузії у 2008. Не то...
    Хоч паралелей багато, але сам фільм трохи примітивний.

9. Музик

Музик Мартуська

були у нас вихідні супергеройського кіно.
    Нова Людина-Павук. Висока напруга - не сподобався зовсім, при моїй любові до Спайді, цього додивитись не змогла. ні спецефекти не врятували, ібо вони там паршиві.

Перший Месник Друга війна. ліпше, ніж Спайдермен, хоч графіка краща. але сюжет - провал.

10. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Певно ці фільми розраховані на трішки іншу аудиторію, бо моєму меншому сподобався Спайдермен, а він ярий шанувальник його. Кожну частину бачив по декілька разів).
    Особисто мені остання частина сподобалась вже через те, що поміняли актора-спайдера і блондинку, бо попередній склад мене просто добивав, я тих акторів уникаю і жодних фільмів з ними не дивлюсь.

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Згодна, фільм кака. Затягнуто, нудно, не цікаво, сюжету 0. Навіть Джеймі Фокс його не врятував.

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Фільм "Два дні, одна ніч" з М.Котіяр - таке якесь нуднувате. Здається, ніби навіть не фільм дивишся, а просто зняте на камеру реальне життя середньої франц.родини.
    Але чим цікаве: можна спостерігати за неприкрашеним життям європейців, їхніми проблемами насущними. І виявляється, що не все в шоколаді там, в цій старій ситій Європі...

13. Materynka

Materynka Well-Known Member

Кохання від усіх хвороб, початок такий прікольний, а потім якась мура

14. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Ви вкрали мою думку)))....жартую..сьогодні його дивилися,і дійсно не очікувала що з такого класного початку вийде така туфта((((

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

15. Latane

Latane Well-Known Member

"Сонячний удар" за романами Буніна. Фільм Міхалкова. Доооовго, нууууудно. Більше ніяких емоцій фільм не викликав. Зато чоловік поруч прекрасно виспався)))

16. Ellelia

Ellelia Вереснева

"Обитель проклятих"- чекала від фільму чогось такого цікавого, а отримала зовсім не те. В тому фільмі забагато психічнохворих людей, сюжет взагалі ні до чого. Фільм просто без змісту.. ну подивилась я і що? Нічого. Краще б за цей час щось інше переглянула. Головний актор справді гарно грає роль, але решта, особливо оці всі хворі пацієнти це бррр... для мене то тяжкий фільм, який залишає неприємний осад після перегляду. Не знаю, яким треба бути, щоб придумати таке кіно... напевно, теж щось таке має бути в голові.
    Можливо комусьі сподобався, імхо.
    В описі пише, що фільм про неймовірне кохання. Як на мене, то є набагато кращі фільми про любов.

Надіслано з мого GT-S7272

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Треба бути Едгаром Алланом По, фільм знятий по мотивах його новели «Система доктора Смоля і професора Перро». Насправді фільм хороший, може ви його просто не зрозуміли. Кохання там представлено не традиційно, але від того не менш цікаво.

18. Tequila

Tequila Well-Known Member

Я прочитала всього Едгара По свого часу, і дуже люблю цього автора! А от від екранізації 'Будинку проклятих' я не в захваті. Залишилось враження як від посереднього фільму, нажаль. Можливо, в когось краще враження залишилось, але я зауважила, що з екранізаціями так буває нерідко...

19. Ellelia

Ellelia Вереснева

По мотивах кого знятий фільм я знаю. Ще з раннього дитинства він проявляв схильність до чогось такого неординарного, тому так і написала.
    Можливо для Вас і хороший, я ж не проти, тим більше я так і написала:
    Чому не зрозуміла, я все прекрасно зрозуміла. Фільм занадто в сірих тонах. Атмосфера зовсім не розслабляюча. Я не була готова 2 години дивитись на дешевнохворих людей. Так, не часто зустрінеш фільм на таку тему, але вона розкрита аж занадто. Не радила я б всім підряд дивитись його. Радила б для любителів психологічних триллерів, детективів і інтелектуально-філософських сюжетів. Особисто для мене, в цьому фільму було 2 світлих сюжети: як головна героїня грає на роялі і кінцівка, коли закохані разом танцюють. Все, більш нічого. Далі все темно, нагнітаюча обстановка. Люблю фільми різних жанрів, але цей би не порадила.
    Про смаки не сперечаються, тому нікого ні до чого не закликаю.

20. Laskava

Laskava New Member

Поганий фільм - це коли не ставив на паузу, поки ходиш за чаєм

• Подобається Подобається x 1