Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Я навіть не додивилась, нудятина ...

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

"Капітан Філіпс". Нудний якийсь.

3. Vероніка

Vероніка Never give up

А що саме вам здалось нудним, замало динаміки? Як на мене, фільм абсолютно реалістично знятий, ніяких фантастичних супербійок і зайвого екшену, настільки вдало передана тяжка гнітюча атмосфера.
    Цілком підтримую номінування його на Оскар.

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

"Нічний поїзд до Лісабону". Думала, опис фільму цікавий, ще й в головній ролі Джеремі Айронс. Подивилась і знудилась. На мою думку, фільм - невдала спроба замахнутись на інтелектуальне кіно. Не дотягнули...Хтось бачив? Чи то тільки в мене таке враження?

5. marruda

marruda New Member

з останніх переглянутих - "Гра Ендера". на кого розрахований фільм? на підлітків? дітей? таке враження, що ніхто не може очолити флот, тільки 15-річний хлопчик, якого тупо обманули...

6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

7. oksitigra

oksitigra Member

Згідна на100

Не сподобався фільм "Піна днів".

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Навіть вам зараз відповісти важко, бо нічим не запам'ятався. Нудний. Нічого особливого.

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Реальне кохання (Love Actually, 2003). Дивилася десь два тижні тому, хотіла відволіктися від того, що відбувається. Ага, відволіклася... Чи то момент був невідповідний, чи що - але фільм дуже не сподобався.

10. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

сперечатися не буду - на колір і смак товариш не всяк - але питання задам. Ви дивилися в перекладі чи мовою оригіналу? Питаюся, бо перший раз я дивилася англійською. Тоді фільм дуже сподобався (крім однієї сюжетної лінії, але і там було цікаво). А другий раз - в перекладі (не пам"ятаю, чи рос. чи українською), то було велике розчарування. Багато жартів (славнозвісний тонкий англійський гумор) було перекладено погано, без родзинки, чи як... Та й трошки порізали сам фільм.

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

" Тіло "-початок заінтригував, але так і не змогла додивитись...
    " Вогнетривкий" - гра акторів- жах, шкода часу, не додивилась...
    " 12 років рабства"- не люблю фільмів, в яких закликають : " Плачте, плачте, бачите, яка жаліслива історія".
    " Дворецкий" - вже додивилась, але було так нудно...

12. Materynka

Materynka Well-Known Member

Думаю цей фільм цінний не грою акторів

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Не сподобався Мой парень- псих, окрім ідеї і кількох моментів. Цей фільм отримував якусь нагороду, думала буде щось надзвичайне, а виявилося нижче посереднього.

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

14. Latane

Latane Well-Known Member

Даласький клуб покупців/Dallas Buyers Club - 2013
    Фільм нудний... Він не шокував мене, не вразив, не заставив плакати, переживати, думати - він не викликав жодних емоцій, окрім нудьги. Так звичайно, можна відмітити як схудли головні актори і отримали кожен по Оскару за свою гру (хоча гра, як гра - бувало і краще)

15. Materynka

Materynka Well-Known Member

Мирний воїн, якісь незрозумілі діалоги увесь фільм, а взагалі сюжет непоганий, а от втілення ніяке

16. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Особо опасны Savages витримала тільки 30 хв та видалила без жалю...наркота, одна хвойда на двох хлопців, продажний ФБР(овець), який прикриває (ггг...один зміг, тож Траволта) плантації по вирощуванню марихуани, і все це під розкази тої О. - " як ми кохаєм одне одного, які ми щасливі, в нас сама крута наркота"...:bad:

17. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

"Охоронець" (2010р.) з Коліном Фарреллом і Кірою Найтлі.
    Нудний фільм, з поганим кінцем!

18. Dominika

Dominika Well-Known Member

Містичний трилер "Жінка в чорному" з Деніелем Редкліфом в гол.ролі...Штамп на штампі. Ще такого нудного фільму цього жанру не бачила. Не було страшно зовсім. Таке відчуття, що позбирали всі штампи містики - закинутий будинок, моторошна дитяча кімната, старі страшні іграшки, таємничі силуети...Банально. Добре, що свого часу не пішла на нього в кінотеатрі, бо для мене це було б надурно викинутими грошима. Не розумію високих рейтингів цього фільму.

19. Latane

Latane Well-Known Member

А я пішла - досі пам"ятаю ту банальщину і примітивність... ну а кінцівка просто "шедевр" :girl_mad:

20. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Ви мене заінтригували, особисто не дивилась, навіть не здогадуюсь про що той фільм, але постійно чую позитивні відгуки, а тут Ваш допис))) обов"язково перегляну)))