Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Galicija

Galicija Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

"Просто вместе" за романом однієї з улюблених письменниць Анни Гавальди....
    Я перед тим прочитала цей роман і фільм - це просто знущання на ним!!!! З досвіду знаю. що рідко буває так, що фільму вдається розкрити книгу, але тут - це просто:bad:.....

І ще "Red Dog" теж чомусь не вразив... Бачила і Білого Біма і Хатіко, і від цього фільму очікувала (за описами) чогось дуже зворушливого, тим більше, що йому (мандрівному собаці) пам'ятник звели!!! А виявився нецікавим...

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Любовь – это всё, что тебе нужно (Den skaldede frisør)
    Початок здавався цікавим, а потім стало нудно. Сюжет купи не тримається((. А Пірс Броснан, як на мене, взагалі у фільм не вписується. Під час перегляду не раз було бажання вимкнути і далі не дивитись...

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

«Тайный знак» (англ. An Invisible Sign) - не сподобався.

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Древнее пророчество Stonehenge Apocalypse не сподобався. Дивилася, бо там десь щось здалека про археологію, але це кіно - на один раз, та й то...

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

"Тридцять хвилин по півночі" ("Zero Dark Thirty"), режисер - Кетрін Біґелоу.
    Епічна псевдо-документальна нудота.
    "Поміж" ("Twixt").
    Не очікувала від Френсіса Форда Копполи такого маразматичного фільму жахів. Хоча? Яких там жахів...Дешеве третьосортне кіно.

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Вирішила вихідними глянути якусь добру комедію. Знайшла собі фільм "Весенние надежды". Повелася на те, що у головній ролі Меріл Стріп. В результаті - майже 2 години "внікуди". Я навіть жодного разу не посміхнулась. Нудота ще та. "Ніачьом".
    ПиСи Ща піду в сусідню темку хвалити інший фільм.

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

"На дороге", фільм з Крістен Стюарт. Більш нудного і довгого фільму не бачила. І Крістен таку роль грає, моментами огидна була її поведінка. Фе.

"Екіпаж" з Дензелом Вашингтоном. Люблю цього актора, але в цьому фільмы розчарував мене, 2-годинна мура про алкаша-пілота.

"Сайлент хілл 2" - правду кажуть, що друга частина вже не те. Зовсім не те. "Сайлент хілл" один з улюблених, а ця частина і близько не така. Не страшно :girl_nea:

8. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Цілком погоджуюсь, не зовсім вдалий "продукт", ідея ніби і не погана , але подано не дуже , як на мене, не додивилася

9. Latane

Latane Well-Known Member

"Муві 43" - фігня з купою хороших акторів. Розумію, що пародія, але якось гидко, пошло і нелогічно!

Останнє редагування: 22 Березень 2013
  10. Santi

Santi Member

А мені сподобався фільм, я навіть записала його собі на диск, що роблю з фільмами, які можливо захочу ще раз переглянути. Якесь таке відчуття легкого приємного суму при перегляді.... Правда я дивилась його десь через рік чи два після прочитання книги, яка дуже-дуже сподобалась...

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Ето очень забавная история" ( It's Kind of a Funny Story) - щось не пішов мені зовсім.

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас з чоловіком було безсоння і ми по телевізору натрапили на цей фільм. Я такі фільми узагалі б заборонила знімати і тим більше показувати. Навіть не можу підібрати слів, щоб його охарактеризувати. Огидний ...

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Саме огидний? Чому?

14. Tikaba

Tikaba New Member

"Мрачные тени" Тіма Бартона. Більше не сподобався, як сподобався. Дивилась лише заради Джонні Деппа. Мучила 3 дні. Фільм ні про що.

15. UnLikE

UnLikE Фотограф

Муві 43 ото дурнуватий фільм)) Хоч я люблю чорний гумор і тд, але тут вже занадто все без змісту, взагалі незнаю, як таке в кінотеатрах показують)))

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Навіть не знаю куди то писати :girl_in_dreams:
    В принципі сам фільм "Познайомтесь, Джо Блек" непоганий, але гра Бреда Пітта мені видалась жахливою. Здавалось, він передає зовсім не ті емоції, що мають бути в кожному кадрі, міміка - якась незрозуміла. Пам'ятаю його у фільмі "Троя" - зовсім інша акторська гра.
    Можете кидати тапками, але саме гра Пітті зіпсувала мені всю картину. Бажання передивлятися фільм у мене немає і шкода 3 год. часу, потрачених на перегляд. :girl_yes2:

17. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ще й який! Але мій від нього балдів:girl_crazy: Не дав переключити, тому мусила дивитися. Правда, на колір і смак товариш не всяк) Правда, мені теж моментами було дуже смішно. Запам'яталося, як дівчина вечеряла з чоловіком, в якого була "проблемка" на шиї:girl_haha:

18. galamajechka

galamajechka New Member

" Мой парень псих" (Silver Linings Playbook). На одному блозі дівчата з захватом рекламували його,як супер комедію і змістовне кіно. Але із 120 хвилин, я витримала тільки 48 (((

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

о, я теж приблизно стільки ж витримала. не знаю за шо в нього такий рейтинг, але фільм нудний і нецікавий.

20. Latane

Latane Well-Known Member

Це напевно тому, що очікують комедію, а насправді це драма... Потрібен інший настрой)))
    Як на мене, кіно нейтральне.