Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Dominika

Dominika Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Ви перша людина, на моїй пам'яті, яка негативно відгукується про цей фільм. Може вам трапився поганий переклад?

2. Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Я тоді друга :girl_curtsey:
    Навіть додивитись до кінця не змогла((

3. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

І нам з чоловіком зовсім не сподобався. Не смішно взагалі.

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Тю... як вас багато. А я думала цей фільм всім нра))
    Ми навіть в офісі двічі влаштовували масовий перегляд, так він всім подобався.
    Я просто обожнюю французькі фільми і мені здається, що вони не можуть не подобатись.
    Вотаке...

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Буквально вчора прочитала коментар одного кінокритика до фр. фільму "Інкасатор":

Як на мене, у французькому кінематографі, як і в будь-якому іншому, є гарні і погані фільми.

7. Gabi

Gabi Dum spiro spero

"Сайлент Хілл 2"- то треба вміти зробити такий бездарний фільм. Головна героїня ноль повний, весь фільм ходить з одним виразом обличчя. Монстри бідні, несправжні і вмирають самі по собі від одного погляду пустих очей головної героїні. Сюжет один сплошний шаблон. Наскільки прикольною була перша частина, настільки гидотна друга.

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Якось так зовсім несподівано закралась нам з чоловіком думка подивитись
    Президент Линкольн: Охотник на вампиров . Як виявилось згодом думка очевидно просто заблукала, коли йшла до когось іншого. Такого "унилого бреду" я давно не виділа. Чесно, додивились, лише тому, що цікаво було до чого дійшла уява Тимура Бакмамбетова, в народі відомого за не менш унилими плагіатними сиквелами на "Іронію долі" і "Джентельменів удачі". Як висновок, поржати, звісно, є з чого, якби то все не було так печально і плоско.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ми теж починали ту брудоту дивитись. Я довше 30 хв не витримала...

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я пережила культурний шок. Чоловік , минулого тижня, дивився серіал "Бригада". Я, сьогодні, запропонувала подивитися продовження серіалу, фільм "Нащадок". Перед тим як дивитися, треба було почитати відгуки, вони хоч і написані найчастіше з використанням ненормативної лексики :girl_crazy:, але точні. Давно я не бачила такого примітивного і тупого фільму.
    Пи.Си. Планують знімати продовження :suicide:

11. Gorda

Gorda Well-Known Member

" Скайфол 007" не сподобався. Якщо у загальному взяти, то фільм нудний. По спецефектах знятий гарно, мови нема, але сюжет не цікавий. Знову якийсь список, у головній ролі, з Бонда зробили не знати якого крутого спецагента, як завжди. Не сподобалось.

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

навіть згадувати не хочеться, чесно(
    стільки часу потратила на його перегляд, а дарма, бо ну ніц не зрозуміла.

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

"Дублер"- натуральне :bad:

14. zjomka

zjomka Well-Known Member

Я також очікувала більшого, але музика в фільмі :girl_dance:

15. Farfalla

Farfalla Member

"Мачо и ботан" - даремно витрачений час! А за що тільки рейтинг такий високий?! Ще й наприкінці фільму в безглуздій сцені Джонні Депп з"являється... Я в шоці...

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Анна Кареніна. Якийсь фарс, а не фільм. Усе скомкане, лінії героїв зовсім нерозвинуті. Анна взагалі якась істєрічка. Ну а постійна "Во поле береза стояла" мене зовсім виводила з себе.

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

+1 - таке ж найяскравіше враження від фільму. Щось не пішло..хоча дуже чекала.

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

"50/50", США, 2011 рік, режисер: Джонатан Левін.

Зовсім не сподобався. Слабенький, нуднуватий мелодраматичний фільм, штамп на штампі. Сильних емоцій не викликає.

19. Nusja

Nusja Well-Known Member

Погоджуюсь. Дуже хотіли з чоловіком подивитись, бо актори хороші і задум цікавий. Люблю запутані фільми, то на початку намагалась все пов'язати, провести якісь паралелі, думала, мудрувала, а вкінці весь запал пропав і стало дійсно нудно. Не сподобався, хоча актори дуже класні.

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

"Муві 43". Повне фуфло. Чекала його, подивилась і так розчарувалась :girl_nea: