Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

та хіба фільм і книга аж настільки схожі? по-моєму, зовсім ні.
    а потім хибне враження складається про автора книжки через невдалу інтерпретацію режисера

хоча, на колір і смак - товариш не всяк:girl_curtsey:

2. ri-a

ri-a Active Member

Я також дивилась цей фільм, але тільки половину, здався нудним, його розрекламували а фільм не вартий такої уваги, хоча можливо я вже виросла для таких фільмів. Мені здається він більше підхолить для дитячої аудиторії.

3. ri-a

ri-a Active Member

Ще нещодавно дивилась "Люди Х - Россомаха" це про людей з надлюдськими можливостями. Фільм здався мені недоробленим. Для дитячої аудиторії він би також згодився, але фільти такого класу із таким сюжетом знімали 30 років тому а зараз є якісь нові технології і можливості кіномонтажу і компютерної графіки, можна було б зробити й краще.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Подивилася "ангели й демони". Якось так нецікаво, шаблонно... Шерлок Холмс би захропів із нудів... А деякі моменти взагалі смішно показані... особливо для тих, хто наприклад знає, як має виглядати папа, коли виходить на балкон, або тих, хто знає, як добратися з однієї точки Рима в іншу. :xaxa:

5. Зая

Зая Well-Known Member

Найтупіщій фільм якій спав мені на думку це "Штольня" ,"Сафо" і "Невероятний блокбастер":girl_cray:

6. Liliyah Romanova

Підтримую щодо Штольні. Третій фільм із названого я не бачила. А Сафо зроблений досить незле, хоч тема й дивна. :xaxa:

7. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

ну сэкономили на консультантах :).

8. Mokka

Mokka Well-Known Member

"Штольня" - то вєщь!!!!:girl_haha: Ми з чоловіком так реготали, як той "шедевр кіномистецтва" дивились, чуть не лопнули. Особлива кінцівка нам шикарна - всі повмирали, а та солодка парочка радісно вилізла з-під землі з таким виглядом, ніби вони втратили пам'ять про все, що з ними відбулося.

А "Сафо" - задумка непогана, але вийшов фільм якось .... "несмачно". І чого там Ступка забув?

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

ТРАНСФОРМЕРИ. казочка для пацанів 10 років. а аншлаг який і квитки по 30грн.:girl_crazy:

10. Кугут

Кугут Member

Тарас Бульба - чисто москальський фільм(((

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Цілком погоджуюсь перед тим як подивиттись наслухалась стільки критики а виявилось не так вже й погано. Деякі розпіарені фільми значно гірші. Тема "Сафо" дійсно дивна і суперечлива, може тим режисери і хотіли викликати інтерес. Хоча мене особисто в цьому фільмі цікавив Ступка і його гра, яка була не ідеальною але достойною.

12. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

ой,і я згадала один фільм,який ми героїчно додивились до кінця з чоловіком-Шопоголік...:beee::bad::girl_crazy: мені бракує слів,щоб передати на скільки цей фільм нам не сподобався-плювалися ,як дурні.....як на мене,тільки свій дорогоцінний час потратили на перегляд найжахливішого фільму!!!!:girl_devil:

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ми з сестричкою (ше ті шопоголіки:ninja:) вийшли з сеансу в кінопалаці не дочевшись закінчення. Нас вистачило хвилин на 40 :bad::bad::bad:

14. enigma

enigma Well-Known Member

Сорі, троха оффтопу. Я читала всю серію книжок. Фільм досить сумбурний, складений ніби з декількох книжок, та і плюс дещо перероблено. Книжки мені на початку подобались - хороша англійська мова, досить з гумором і легко написано. Далі головна героїня просто почала дратувати (як можна бути такою ідіоткою, перепрошую). І якби не великі перерви між "Шопоголіками". то я б напевно не змогла то дочитати :girl_smile:

А фільм направду паскудний...

15. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

Щойно переглянула "Шопоголік", ніби не поганий, але якогось особливого сюжету я не помітила:confused:

16. Liliyah Romanova

Сходили ми на другі трансформери - суцільне розчарування. То щось льотало на екрані, що годі було розібрати, то якісь безперервні сексуальні натяки, жарти, сцени - при тому брудні й безсенсовні, недоладні й не на місці... Ми розчаровані...

• Подобається Подобається x 2
  17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Намагалась подивитись комедію "Мальчишник в Вегасе". Вистарчило мене десь на 30-40 хв.. Тупий, примітивний фільм про пристаркуватих обкурків...Мені не сподобався.

18. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

А мені принесли подивитися комедію "Бруно"!! Щей так нахвалили....а такого вульгарства я давно вже не бачила, після 30 хв виключили, і ще раз зробили висновки про такі фільми:girl_devil:Доречі, цей фільм в Україні заборонили показувати, за відверті сцени.

19. Liliyah Romanova

Бруно я не дивилася саме тому, що ще після Бората (переглянула уривки лише) склала своє враження про те, що "творить" той Саша.... Чоловік ходив з цікавості, то довго плювався й нікому дивитися не радить...

20. ri-a

ri-a Active Member

Дивилась на вихідних "Тарас Бульба", видно зразу, що не українці знімали, фільм ніби непоганий але все якесь неукраїнське і зарусифіковане, а сини Бульби як бандити московські з 90-х років.
    Богдан Ступка зіграв на всі 100!!! йому велике дякую.

• Подобається Подобається x 2