Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Хатина в лісі (The cabin in the woods 2012 ) - захотілося подивитися ужастік, але з вибором фільму прогадала. Передбачуваний сюжет, все як завжди, компанія молодих дівчат і хлопців вирішили поїхати на вихідні в ліс, де їх усіх повбивали. Незвичним для такого фільму було те, що усі події в лісі контролювали працівники лабораторії, які ставили ставки і раділи, коли когось було вбито. Не раджу витрачати час на цей фільм.

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

Вчора дивилась фільм "Man on a Ledge " - "На межі" (2012). Як на мене то це якась "фуфляндія". Цілий фільм, мужик простояв на краю високоповерхівки, і клеївся до працівниці міліції, а інший мужик з дівчиною крали діамант. Одним слово, брєд. Чекала коли скоріше закінчиться, щоб спокійно лягти спати після такої мури.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Російський "Самоубийцы"- абсолютно тупа сюжетна лінія : увесь фільм герої шукають спосіб покінчити життя самогубством і встигнути виконати останнє бажання кожного самогубці ( а бажання у них теж, м яко кажучи, малоінтелектуальні). І акторський склад підібрали (Стичкін, Акіньшина, Воробйов), і жанр заявили як комедія- але нецікаво і несмішно. Дарма згаяний час ( я до кінця так і не додивилася)

4. Vika

Vika Well-Known Member

"Королівство повного місяця". як на мене повний бред.

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

після цього допису вирішила не дивитись, але коли його 3 тижні показують по кінорейсу, то від нічогоробить таки подивилась :biggrin: підписуюсь під кожним словом. такий примітив. намішали всього на купу - і лабораторія, і жуткий ліс і древній ритуал. ну шопопало. і чудища - такі дешеві спецфекти.

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

"Старий" Новий рік
    зіпсувати фільм про Новий рік, новорічне диво і новорічне сподівання здавалось би дуже тяжко, але чого вартує фраза "Пусть победит сильнейшая вагина"...:girl_impossible:

7. Lady_Opium

Краще не буває
    ой, я така розчарована, така розчарована:girl_crazy:
    нудний, страшенно довгий фільм, а Хелен Хант гарна)

8. Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

плюсую
    мінусую :girl_crazy:

9. Lady_Opium

Життя іншої
    примітивне кіно
    тупа поведінка головної героїні, слабенька гра Бінош (а може то так було заплановано), ну і та фраза, шось там Не багатійте (чи що?) - то мораль? хто взагалі придумав знімати моралізаторські фільми?
    єдиний хто сподобався - Матьє Кассовіц, але й його харизма не порятує цю помилку кінематографу

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Встречний ветер" - якийсь депресивний та нуднуватий. Чи то через мій хворбливий стан, але щось не пішов мені, хоч кінопошук видав дуже схвальні рецензії.

11. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

"Небо Монтани" ("Montana Sky") - от наскільки мені було цікаво читати однойменну книжку, настільки я була розчарована самим фільмом. Абсолютно нецікавий і перекручений до невпізнання сюжет, та й самі актори залишають бажати кращого. Одним словом, просто змарновані півтори години часу.

12. malunka

malunka New Member

Пішли на французький фільм "Про що говорять чоловіки" (не плутати з одноіменним російським фільмом!)- вульгарно і зовсім не смішно вийшли з кінозалу не додивившись!

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

"Пожиратели" ("Intruders") не сподобався взагалі :girl_nea: Давно хотіла його подивитись, бо попередні іспанські ужастіки дуже і дуже подобались, та й рейтинг 7 з 10 повпливав. Вчора на тв натрапила. Чесно, опис фільму мало, що пояснює, але у фільмі якось все по-іншому відбувається. Якось тупо, не страшно, не цікаво. Фільм ні про шо. Паралельно переробила купу справ і чекала, коли вже закінчиться.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

Маленький Ніколя.
    не зрозуміла рекомендацій до перегляду.
    фільм ні не смішний,ні не цікавий. звичайний дитячий фільм.
    як на мене -рекомендовано до перегляду дітям 8-12 років.

15. mamba

mamba Member

Російсько-грузинський фільм "Любов з акцентом". Я так розумію, єдине його достоїнство, що його зняв зять Міхалкова і там знялась його донька)). Так розрекламований і так бездарно знятий, пародія на Реальне кохання

16. Lady_Opium

Різня
    страшно постарівша Фостер, все ще приваблива Вінслет - принаймі на неї можна було дивитись, вимкнувши звук)
    фільм, мабуть, тупий. означення, звісно, не короктне, але чомусь інші в голову не приходять.
    Романе, якщо ти читаєш Посиденьки гг, переставай знімати фільми! най після тебе лишиться лише добрий доробок)

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

Хамелеон. з Депардьє. мура повна

18. Lady_Opium

Продавчиня
    лажове кіно, не розумію, чого така красива акторка погодилась у ньому знятися

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Белая гвардия, з Хабенським. Мені дуже не сподобалось як там йдеться про Україну і українців. :girl_devil:

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не погоджуся. Поланський тут як завжди- на висоті, фільм має глибокий прихований підтекст.Просто дана стрічка- із серії "артхаусного" кіно, відповідно не для широкого перегляду ( на кшалт "закритого показу Гордона"). Стічка знята по п єсі французької драматурга Ясмін Реза. Ну і Фостер вже не дівчинка- все- таки "цьоці" 50 років. Але ж у стрічці вона грає роль матері сімейства, а не дівчинки на виданні. Так що все логічно