Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Amrita

Amrita Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Після з"яви першої обгорілої жертви у дзеркалі - вимкнула :shout:!

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Учень чаклуна" - швидше ні, ніж так

3. TASJA

TASJA Well-Known Member

"Службовий роман. Наш час" - не сподобався зовсім. До оригіналу не дотягує навіть на половину. Гра акторів ніяка, одна Заворотнюк порадувала.

4. marianast

marianast Well-Known Member

"Прибулець Павло". Фільм для одного разу досить непоганий, але український дубляж - це жах. Вперше розчарувалась укр.перекладом. Гіперболізовано грубо, вульгарно, купа лайливихї слів і зворотів, які очевидно спеціально придумані під цей фільм. В залі було багато дітей, які на виході всю ту лексику про повторювали і в понеділок понесуть до шкіл і садків. З чоловіком дійшли згоди,що переклад зіпсував фільм. Дуже тупо... Мушу скачати російський варіант для порівняння.

5. zaderyshka

zaderyshka Member

6. marianast

marianast Well-Known Member

Власне в трейлері все досить і досить помірно. А в стрічці мозок бомблять тими дуралізмами де треба і де не треба, тим самим гублячи навіть смішні моменти.

7. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Подивились вчора нарешті "Викрутаси". Багато шуму з нічого,добре, що в кіно не пішло, бо був би загублений час.

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Фільм "Зелений шершень" взагалі не сподобався. Навіть роздратував тупими жартами головних героїв. До кінця ледве додивилась. Тішить що не пішла на нього в Кінопалац.

9. Музик

Музик Мартуська

Скотт Пилигрим против всех / Scott Pilgrim vs. the World - ніколи і ні під яким приводом, будь ласка, не дивіться це!
    чоловік зараз з друзями сидять-дивляться, а мене просто мутить від того. плоскішого, дурнішого і тупішого фільму в житті не бачила!

10. Seppy

Seppy Active Member

Щойно переглянула сучасний "Службовий роман". Примітивно, дешево, бездарна гра акторів. Більше схоже на сюжети з передачі "велика різниця", аніж на фільм.

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

"Зникнення на 7-й вулиці" дурне кіно і по дурному зняте, одним словом 100% треш.

12. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Спокусилася захопленими відгуками на "Бобро поржаловать" і, переступивши через себе, подивилися російською - взагалі не смішно, пару разів лише посміхнуло.

13. Venezianka

Venezianka New Member

Якщо "Кохання у великому місті" ще більш-менш, то на другу частину мене вистачило на 20 хв.

14. RUSlana

RUSlana Active Member

"Самий гламурний фільм" нажаль зовсім таким не виявився :girl_devil:.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

16. Orman

Orman Модератор-бомба

вчора подивилася Skyline (2010) по 1+1 показували, ну шо за туфта! Ні не налякатися ні не взагалі нічого. Чого прилітали, шо хтіли, чим діло кінчилось? Тьху.

17. Ассоль

Ассоль Dreams come true

"Чорний лебідь". За цей фільм вже писали і в темі "фільми, які я раджу переглянути", і тут. Мій відгук негативний. Від Аранофскі чекала більшого. Від Портман не чекала нічого особливого, але те, що побачила на екрані навіть акторською грою назвати важко. Як сказав Станіславський: "Не верю!"

18. Insolence

Insolence Living The Dream

аналогічно. 2 дні фільм дивилась, за один раз не подужала гг

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Кінко, що зветься "Тост"
    ні пречудова Хелена Бонем-Картер, ні улюблений мною Фредді Хеймор не змогли врятувати фільм. Хоча спершу враженян були більш ніж позитивні...так тривало приблизно 2/3 фільму. Таке враження, що режисер просто не знав як ефектно завершити роботу і втулив дещо вельми недоречне. Закінчення взагалі змазане і глупе.

20. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Змазане - згодна, "глупе" - напевно, ні. Це знято за реальною біографією якогось кухаря. Хлопець став профі, то яку іншу кінцівку мав би вигадати режисер?