Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Аналогічно :bad: проводжу аналогію з фільмом Вище неба, Up in the Air
    Що у Туристі роблять Джолі і Деп, те що і Клуні у Вище неба, обидва фільми додивилась тільки через акторів.

2. Gygy

Gygy New Member

Ой, вибачаюся! Щось я останнім часом не дочитую...:confused:
    Фільм, який мені найбільше не сподобався - "Сяйво" за книгою Стівена Кінга. Я люблю творчість цього автора, а екранізація аж ніяк не відповідає змісту книжки. Суцільне розчарування.

3. PrincessRapunzel

PrincessRapunzel New Member

Аналогічна ситуація. Я дивилася ці два фільми в кінотеатрі з різницею в декілька днів і таким чином зіпсула собі цілий тиждень :girl_mad: "Турист" додивилася, до кінця, бо в Джолі там ну дуууже гарний одяг :girl_in_love: (я в загальному не дуже її люблю, але в тому фільмі в неї можна закохатися), а на "Троні" ледь не заснула - то не фільм а занудство :girl_nea:

4. RUSlana

RUSlana Active Member

Хотіли трохи посміятись і переглянули комедію "Знайомство з факерами 2". Фільм розчарував як примітивністю сюжету так і жартів.

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я теж не фанатка "Сутінок", хоч це і не найгірше кіно з вампірської серії ("Дракула 2000" і "Дракула 3000" набагато гірші). Дивилася першу серію під впливом реклами, перші враження - фільм попсовий і не вражає. Наступні 2 частини переглянула під впливом масової істерії :) Третя з них найгірша, передбачувана до неможливості, а безкінечні вагання Белли та діалоги цього Едварда і Джейкоба узагалі знуджують. :girl_nea::girl_nea::girl_nea:
    Краще "Інтерв"ю з вампіром" вкотре перегляну :)

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

приєднуюся до відгуків - " Турист" - то абзац. така фігня.

і то треба було весь світ обїхати з промо - туром такого фільму? та я б з хати не вийшла,на місці Джолі, бо реально пустий фільм.

7. Annabela

Annabela Happy Member

Фільм дійсно простенький, але його ще можна подивитись, порівняно з фільмом "Солт" теж з А. Джолі у головній ролі-повний брєд.
    "Пригоди Гулівера" на мою думку не вартий уваги, хібо що час треба вбити.

8. in todash

in todash Active Member

З того, шо бачила останнім часом не сподобався "Диявол". Чи того, шо просто фільм ніякий і не страшний (хоча пише, шо то фільм жахів), чи того, шо я з самого початку сказала (і вгадала), хто з тих "бранців" ліфта виявиться дияволом)

Одним словом, ідея "замуровалі, дємани!" мене не порадувала)

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Встигнути до / Впритык / Due Date (2010) - не смішна американська комедія

10. Barbie

Barbie Well-Known Member

підписуюсь під кожним словом.Хоча дивилась з коханим,то йому сподобалась.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені не стільки сам фільм не сподобався, скільки основна його ідея.
    Ой, і то так конкретно вбити. Насмерть.
    Жах, а не фільм.
    То ви про старий фільм говорите? "shining" (1980)??
    Я від нього була в захопленні. Як на мене, саме таким має бути фільм жахів, а не та вся мура, яку зараз масово продукують.

12. Mazerati

"Життя перед її очима". подивилась через Уму Турман. Сюжет жахливо затягнутий - то раз, а по-друге, так і не зрозуміла в кінці в чому там прикол...

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

аналогічно. Суті так і не вловила - чи то настрій такий був, чи то ту суть занадто вишукувала, але фільм мені видався просто нудним.

14. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Love and Other Drugs - тупо намагаються витиснути сльозу з глядача, а вона ніяк не хоче витискатися від такого примітиву :) І знову вульгарні жарти, вже якась традиція в *типу* романтичні фільми всовувати якісь огидні приколи.

15. marianast

marianast Well-Known Member

І мені не сподобався, дешеве мило з претензією на висвітлення гострої проблеми.
    "Час відьом" - сюжет затертий до дірок,не страшно,не смішно, ні тобі містика, ні фантастика.
    "Король говорить" - чекала більшого. Для мене фільм виявився не цікавим абсолютно.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Забула, ще "Ніколас Нікелбі", за романом Дікенса. Якась дуже театралізована постановка про протистояння хороших і поганих. Так,очевидно, було задумано,але мені не пішов взагалі.

16. Mazerati

і мені щось не дуже, хоча актрису цю дуже люблю і актора теж

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Up in the Air - не розумію як такий примітивний фільм отримав стільки нагород і номінацій..:girl_impossible:

18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Подивилася фільм "Я плюю на ваши могилы", як на мене занадто жорстокий, місцями аж гидко.

19. Oneal

Oneal New Member

подивилась турист. це жах. ми з чоловіком все чекали що ось-ось буде .... і тут закінчився фільм.

20. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

всегда к фильмам,которые имеют много хвалебных отзывов отношусь,как к десерту - вкусному и желанному...вот так с предвкушением чего то волнующе-приятного села смотреть "Чёрный лебедь"...чёрт возьми какое это г..но:girl_devil:...галлюцинации юной онанистки с мазохистко-лесбийскими наклонностями на фоне прекрасной музыки Чайковского...не верю,что из затюканой мамашей девочки может получится прима...долго не могла понять где же Вайнона Райдер,заявленная в титрах,когда поняла,то стало непонятно почему она согласилась...моего любимого Венсана Касселя персонажа так и не раскрыли,да и не раскрыли никого,окромя вечно тупого выражения лица у героини Портман...