Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

Мені "Крок вперед 3" не сподобався.

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

щойно переглянула розрекламований на гілці" фільм,що мені сподобався" фільм "вогнетривкий".
    імхо: нудний фільм, в основі якого показати "яка чудова наша псевдорелігія".

3. RUSlana

RUSlana Active Member

Не знаю кому можуть подобатись такі жахи, тобто фільми як "Павуки" чи "Пила 7". Фу...

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я чомусь не в Сутінках нічого для себе цікавого не побачила, навіть першого фільму до кінця не додивилася.

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Закидають нас тапками, Туфелько)))) теж не люблю його, а найбільше Паттісона...:girl_devil:
    а ще вирішила подивитись "Залюднений острів"...не пішло мені...мабуть головний герой занадто "сладзенькій" і цілий фільм з дибільною посмішкою...

6. Ассоль

Ассоль Dreams come true

"Час відьом" - я, звісно, розуміла, що то буде щось а-ля "жахи/трилер/фентезі". Але головний герой у виконанні Ніколаса Кейджа таки спокусив мене скачати фільм.
    Що я можу сказати - навіть Кейдж тут не допоміг. Жалію про намарно втрачений час.

7. zaderyshka

zaderyshka Member

на мене таке саме враження справив "Піпец". Десь вичитала, що Кейджу давно була потрібна така роль...Дурня в бетменівському костюмі чи що?
    мене зовсім не приваблюють такі фільми, типу "істини в клоунській масці".

8. RUSlana

RUSlana Active Member

Нещодавно дивилась «Неудержимые» (англ. The Expendables), якась фігня де постійно стріляють, що чоловіки знаходять в таких фільмах - сюжет то примітивний.

9. bora

bora Well-Known Member

Ви знаєте над однаковими анекдотами одні люди щиро сміються, а інші - знизують плечима. Мені фільм дуже сподобався, я побачила в персонажах прототипи своїх знайомих просто) Не сподобались епізоди про корабель колишніх, і про "мій тато мудак". Але ІМХО, ніхто й не претендував на геніальність.) Веселий простуватий правдивий фільм. Кажуть знайомі, що гумор там чоловічий. Але його ну не можна навіть близько порівняти з "Найкращим фільмом" від Камеді чи "180 см і више", наприклад.) В такому порівнянні якщо це комусь туфта, то явно не повна:)

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Ассоль, шкода що вас не послухала. Такаааа дурняяя! Цілий фільм просто нагло гигикали собі. Деякі сцени зовсім не в'яжуться з сюжетом, та і сам сюжет дуууже слабенький. Єдине, що сподобалось, то дівчинка-відьма, як на мене, то дууууже приваблива.

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А мені сподобалось :) Як то кажуть "Кожному свої фломайстери":girl_wink:

12. Sitara

Sitara Active Member

Я теж "Пилу" не можу дивитись, хоча й жахи люблю...

13. easymark

easymark New Member

Мене зовсім не вразив "Турист" за Анжеліною Джолі та Джоні Депом. Нічого особливого, лише Джолі гарна ходить, але на цьому сюжет не побудуєшь.
    Ще на "Трон" не раджу ходити. Я взагалі думала, що подібні фільми ще у 90-і припинили випускати. Не актуально

14. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

вчора його переглянула і після 10хвилин вже знала весь сюжет наперед. Є аналогічне кіно із Софі Марсо у головній ролі. Не розумію-Голівуду бракує сценаристів? А Джоні Деп на даху в полосатій піжамі-аж надто сильно нагадав мені Джека Горобця, тільки в іншому образі. Одним словом розчарована-таке враження що всі просто вирішили підзаробити.

15. Orfina

Orfina New Member

Не знаю коли вже почнуть нормальні фільми знімати. Дуже люблю фільми з класними спецефектами. Найбільше мені сподобались і запам'яталися "Ван Хельсінг" і "Пірати карібського моря". Але вже пройшло 5 років як вони дебютували. А з того часу як на мене ні одного нормального фільму. Сподобався фільм "Начало" з Леонардо Ді Капріо. Хоч якісь спецефекти.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Підтримую. Як на такого актора фільм надто примітивний. Сюжет розгадуєш зразу.
    Особливо те, що Деп - це саме той, кого шукають.
    А те, що Деп по дахах гуляє... :wacko1:

Останнє редагування: 26 Січень 2011
  17. Iagidka

Iagidka New Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Була недавно в кінотеатрі в Ашані на фільмі "Трон" - на мою думку, дуже тупий фільм, чуть під нього не заснула і чекала з нетерпінням, коли він кінчиться, до кінця його суті не зрозуміла. Не радила б на нього йти.

18. Yarmila

Yarmila New Member

от теж щойно подивилась фільм турист.....ееееееееееее........ я просто перед тим дивилась фільм Неуловімий(я не знаю як його перевели на українську) ну гра Софи Марсо просто бомба!!! яка там Анджеліна Джолі на цю роль? а от Деп мене теж дуже розчарував(((( і музика мені не сподобалась...

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

"Убежище" (Shelter) звиняйте українською не перекладу з Джуліаною Мур та Джонатаном Різ-Меєрсом. В описі фільм про психолога та роздвоєння особистості, ще й акторку цю люблю.
    А виявилися жахи, з вселенням диявола, ще й на додачу вплутаням в цю історійку дитини. А я жахів недолюблюю. Мамам маленьких дівчаток точно не рекомендую!

20. Gygy

Gygy New Member

"Містер Ніхто" з Джаредом Лєто - дуууже крутий фільм, як на мене. Правда, дивитися краще в оригіналі.