Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а мені не всі фото видно..... ---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ---------- а памятаєте фотосесію вагітної Міли йовович? дуже гарно і ніжно...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? дуже!!!!от тільки вчора мала конкренний спор з однією дівчиною в контакті,він полягав в тому шо вона говорить коли жінка вагітна і показує свої напівоголенні ділянки тіла,то вона вже чуть не повія....я їй пояснюю коли жінка в такому положенні,вона хоч би повністю була оголена,то аж ніяк не пошлість,а навпаки -дуже ніжно і естетично...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Знайшла внеті фото Ріани в купальнику.Що тут сказати,як на мене то супер!!!!(правда її трохи погано видно) Також подивилась на фото вагітної Ніколь річі.Вагітність її прикрашає.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а саме цікаве то,шо була вагітною!може в неї якісь комплекси на рахунок того...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? може була вона? але виставлю ше Bar Refaeli Марсия Кросс halle berry шерон стоун dita von teese вікуся )))) рік 92)) а чоловічі фігури ше забули))) джоні депп метью макконахі джейк джилленхол роббі вільямс
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? оце так талія!!!!! і мені б таку ---------- Додано в 02:43 ---------- Попередній допис був написаний в 02:35 ---------- і всеодно, якою б страшною вона не була, без того зайвого силікону виглядала б однозначно краще!!!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? В Холлі Беррі дійсно така талія...? трохи нереальновузька... але теж захоплююся... так само як і Діти фон Тіз... жінки буває так плачуть через бедра... але які б прекрасні не були бедра, якщо нема прекрасної талії - фігура пшик... недоліки талії більше в очі кидаються)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Гарно зараз виглядає Джей Ло... і дітиська вже такі великі Зета Джонс починає змахувати на анорексичку...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? не думаю.. просто фото такі невдалі. Та й не видно, щоб щось там їй бракувало
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? до анорексії їй ще кільо 15 скинути треба, тобто як до неба рачки
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ви пам"ятає зету з її пишними формами? а тепер то що ноги лишились? сірнички....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А як на мене, то нічо так ніжки Ну може трохи похудала, ну і супер! Ніжки підтянуті!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? дивним чином змінилися босоніжки на 2 фото. немає навколо ніжки пасочка, нє?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? мені теж вона більше подобалась колишня ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- як завжди гарна і стильна(навіть,якщо простенько одіта)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Зате петельки для пасків залишились)) Певно натисли, та й зняла. Знову мабуть в Плато на розпродажі купувала))