Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Жах! Таким виглядом весь пляж травмувати можна! На курку копчену схожа
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Катю, де ти то надибала ?????????? Як на мене то на старості літ теки треба трохи їсти-вже не обисатиме так шкіра страшно. Бррррррр.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Фігури багатьох знаменитостей насправді не такі, як ми звикли бачити в журналах і кіно... Шерон Стоун Брітні Спірз
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Кім Кардашьян має гарну фігуру Синди Кроуфорд.Теж непогано на свої роки Демі Мур і Летиція Каста.А як ви ставитесь до засмаги під час вагітності?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ЖАХ :eek: ...але саме головне там силікон, треба ж то всім показати
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Демі, на мій погляд, занадто плоска..мені подобаються фігури артистів з гарними грудьми (натуральними) і тоненькою талією.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Кэтрін Хейгл ,зірка серіалу "Анатомія Грей " та фільму "Гола правда ".
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Здравствуй, ужас, я кошмар! Я б на її місці носила закритий купальник. Она такая никакая... Никакая! Ну что он в ней нашел? (с) ...і фільму "27 весіль". АБАЖАЮ ЇЇ!!!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? в мену чуть напад якийсь не стався?то просто ЖАХ!!!вона на шарпея схожа)) а в кліпах завжди дата фігурова,підтягнута....от шо камера і гримери роблять...чудеса!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? То власне старе фото кількарічної давності,того часу, коли в неї була депресія і вона постриглася налисо і потім носила перуку.До свого нового туру "Circus" вона суттєво схудла і підтягнулася.Такшо то не просто грим у кліпах
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? може і так))але шо не кажіть,камера-то сила!як взяти до прикладу Жанну Фріске,то в кліпі прям канфетка,а в житті дупа як плазма,ше й вся така цилюлітна,а по TV вся підкачена.підтягнута..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Як виглядатиме людина по ТВ багато в чому залежить від оператора,від його майстерності,під яким кутом знімає,його вміння зняти так,щоб підкреслити кращі сторони і приховати недоілки.Ну і гарна апаратура і комп"ютерна обробка дають свій результат Я по телевізору теж собі такою худою здаюсяа потім дивлюся в дзеркало і...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А по-моєму, поганенько, адже вона була моделлю №1...До речі, скільки їй? Нормально, якщо в міру. Відомим жінкам треба виглядати відповідно незалежно від того вагітна чи ні. А мені дуже подобається, що вона завжди за собою дуже ретельно стежить! Ніяких силіконів, все підтягнуто, все красиво!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? не знаю чи повидаляють - але то така естетична насолода - оці знимки Marilyn Monroe Penelope Cruz Mena Suvari Natalia Vodianova