Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а мені вона подобалась на зорі своєї популярності (коли ще конкурували з Брітні) а зараз щось не вражає
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Розі на Paris fashion week. Вперше вона мені не сподобалась. Перепрацювала в спортзалі.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та ну, то ви ще качків не бачили. З тілом у неї все добре, а от з обличчям щось не то. Чи то фото таке невдале.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? На качка вона ще не тягне, но трохи переборщила зі сушкою Я її не дуже люблю, но вона мені більше подобається такою
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? В зовнішності Роузі мене щось відштовхує - не можу збагнути що саме. Для мене вона не ідеал краси - точно. Я маю на увазі личко. А дуже багато хто від неї в беззаперечному захопленні (крім Стетхема ). От і доказ, що на колір і смак... А от вигляд, підбір одягу має майже завжди продуманий, акуратний, можна сказати, бездоганний.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Руки жахливо виглядають зараз, а раніше вона була - ну просто миле янголятко! Протеїн, чи що?)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я її вперше бачу, дівчинка симпатична і фігурова, але шо це за два пельмєні в неї на обличчі?Коли вона замовляла собі губи, давала хірургові фотку Маші Распутіної для зразку? З інакшим ротом було б все ок, а з тими губищами вона мені виглядає як чергова російська гламурна курка....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та то в неї, здається, свої "пельмені" такі. Приймі я, Розі тільки таку пам'ятаю.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та і ніс ніби трошки "підмарафечений" ІМХО, думаю не має зірок, або людей шоу-бізу, які себе не "вдосконалювали", я за легку корекцію, але не за перебор. Це для прикладузнайшла фото старе і Роузі ,але фото з радикала тут не вставляються) http://celz.ru/43556-do_i_pislya_uspishni_plastichni_operatsii_zirok.html Варіант 2 у всіх цих випадках для мене є більш приємним оку ---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- А от ще через що ми так вірим у бездоганнісь актрис і селебрітіс: 30-летняя дублерша станет «телом» 69-летней Хелен Миррен Использование дублеров — привычная практика в кинаматографе. Например, все знают, что в фильме «Красотка» ноги героини Джулии Робертс «изображала» другая девушка. Недавно выяснилось, что для 69-летней Хелен Миррен тоже нашли дублершу — и ей всего 30 лет.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? як на мене- катастрофа. У неї фігура пішла по чоловічому типу. Таке враження, що вона не лише в спортзалі перепрацювала, але із анаболіками та протеїновими коктелями переборщила.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я в курсі я ж написала, що фото давні з Роузі на сервері радикалу і тут не вставляються