Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ---------- А мені її ноги закороткі...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Так я ж кажу - самі по собі ноги хороші, а то, що до них причеплено - завелике для таких ніг
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а в Могили є фігурка???? йой, у Лорак - є, у Вінницької - є, у Сумської - є, а в Могилевської.... дайте смайлик з лупою
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Так,фігура у Сумської гарна,але сама Сумська захвату у мене не викликає... а Могилевська зараз в загалі така страшненька стала (вона і так не красавіца)-поправилась-така якась замучена на вигляд....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? та вона квадратна якась, танці її добряче виправили, бо вже колобком робилась. при її професії треба наполегливіше за собою доглядати
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? досить гарно виглядає співачка Валерія!!! і трьох діток має,і кар"єру встигла зробити і виглядає супер-завжди підтримує форму!!!:y:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені наприклад дуже подобається фігура Сари Мішель Геллар
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені подабається Ума Турман і як акторка і як жінка. Що думаєте?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені подобається тип фігури "пісочний годинник" або бедра трохи більші, ніж все реша, та всеодно жіноче тіло красиве, коли пропорційне. Гарна фігурка у Джесіки Альби:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Люблю Шарліз Терон... красива фігура, миле личко. :y:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Яка жінка була!!!.... а що стало? ... Останні фото Лопез... гарно схудла, але все ж таки до таких ніжок сукня короткувата, була б на 10 см довша було б люкс
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? в мене теж звичка так ставати, хоч і ноги не криві)))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? На другому фото - просто дуже гарний ракурс (і фотомонтаж), а насправді у неї фігура трохи "хлопчача". І зовні вона мені зовсім не подобається...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені теж. А на цих фото взагалі - дуже гарна. Личить їй одяг такого кольору.