Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Джессика Альба: мама двоих детей демонстрирует подтянутое тело на пляже Молодець, виглядає дійсно дуже гарно.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? не згідна, стиль одягу нам може подобатись чи ні, а от вагітність їй дуже навіть личить, не пострашніла, веде активний спосіб життя. перша ваша фота то взагалі фотосесія.. і до вміння вдягатись не має нічого спільного, в шо одягнуть в тому й зафотають.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені здається, що вагітність завжди прикрашає жінку. Інше питання як жінка подає себе під час вагітності. Чи доглядає за собою, одягається по фігурі і таке інше. На рахунок Боні, то з вагітністю в неї лише лице трішки поправилось, але ж це очевидно.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я не розумію цього....Можливо тому, що я ще сама не була вагітною
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? якщо чесно не розумію, як може дівчина таке писати.. Вагітність прикрашає любу жінку і то не справа в тому, що ви ще не були вагітні, я також ще не була, але коли дивлюся на жінку з пузиком, отримую естетичне задоволення, це ж так класно і природньо! Так собі звичайне чудо
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я ж не написала, що вагітність - це жах...Для мене це також щось казкове, природнє, справжній подарунок! Просто коли я буду вагітна я б хотіла, щоб мені казали правду що я поправилася, маю своєрідний смак і т.д....А не казали яка я неймовірна красуня....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? от до чого тут це? тай коли будете вагітні там вже й розберетись шо ви хочете чути а що ні) Боня далееееко не погано виглядає на мою думку, ваша думка інша ) тай по всьому)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Вам і будуть казати правду: як світитесь від щастя, яке тепло від Вас віє, як блистять очі...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Альбу люблю, але де вона талію посіяла??? чи це якісь неправильні фіз.вправи так вплинули?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? як так понімаю, що вона довго відновлювала хвігуру, бо дуже в балахонах ходила, спідницьох широчезних, ото чи не перша знимка в капальнику, тиресно чи свіжа
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ріанна на Гаваях: Селена Гомес: Періс Хілтон: Кім Крадашян:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? чомусь думала що в неї більші груди... і як вони то в кліпах роблять...? класссна! а хто така? пропорційна! і головне що має талію
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? досить відома молода співачка мусили чути ось цю її пісню http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg&ob=av2e дуже подобається її зовнішність і фігура зокрема!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Справді класна. Ріанні срібний купальник взагалі не пасує. Хоча фігура гарненька. Теж гадала бюст більший. фото за 2010 рік
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? на останньому фото, як для мене - перетягнута шинка, але дууже модна!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Моя улюблениця (Кендіс Свейнпул) на зйомках: Думаю, що вона ідеальна
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а відросші корені - то так має бути??? якось мені воно не клеїться з таким гарним образом
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а мені дуже клеїться, то ж пляж, вигорівше на сонці волосся і т.д.