Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? спереду фотошоп? там де цвіте і пахне целюліт в Джей Ло нога розслаблена, саме в такому положенні дуже добре видно недоліки, якби вона стояла насторца, то м"язи б розтянули то все... а взагалі - яка ружніца... вона просто класна кобіта... бідні ті звьожди... де їм тілько не зазирают... і під шо тілько не залазют тими фотіками... сплошний стрес!...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Наталі Портман уперше показалася після пологів Виглядає дуже гарно)))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? якісь ноги (тобто нога) на фото у Наталі шкарадна, таке враження, що вище коліна ніц м*язів нема:confused:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? недавно - то років 5 назад чи скільки ви різ з кимось сплутали
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Руслана шокувала своїми руками весь Майдан Мене вона також шокувала, не думаю що це фотошоп, це вона під Мадонну косить)))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Всетаки Мадонна старша на 15 років, наша Руслана має попереду ще 15 років і буде то саме
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А як на мене явно фотошоп - придивіться на ліву руку, навіть колір руки від ліктя і вище інший, аніж ближче до кисті... Я не спец, але...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? мене шось не шокувала просто м'язи накачані, та й здається мені, що кадр невдалий...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? в неділю на Голосі Країни звіримо фотошоп чи ні:dance::biggrin:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені здається що Руслана погарнішала, більш жіночною стала, на вчорашньому виступі досить гарно виглядала!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? хто знає, що сталось з Ванессою Хадженс? була гарненькою худенькою дівчинкою а перетворилась в якусь тьотю може то для якогось фільму??
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Якось ми зайшли поїсти в Чорний Кіт, дивлюся хтось ну такий вже знайомий сидить за сусіднім столиком, ледве впізнала Руслану. Неприродна худоба її дуже старить.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Час, дорослішання.... Всі ми спочатку "гарненькі худенькі дівчатка" , з часом перетворюємось на "якісь тьоті" ... на жаль....Таке життя