Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а мені дуже подобається Гвен Стефані-така собі сексуальна дівчина-підросток: і ще одна вродлива шикарна жінка,яку вже згадували-Моніка Белуччі:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені)))) і моєму хлопцю, бо він взагалі худих на дух не переносить, що дуже тішить бо і в мене теж 100-75-100...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Як на мене фігура не погана, але груди можна трохи побільші. А вот Моніка Белуччі просто конфетка в любому віці, і мій чоловік теж від неї в захваті.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Хочете сказати, що вам подобається??та ну, всього має бути в міру. а тут просто непропорційно і не гарно..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а якшо людина з таким живе? і через таку фігуру довелось покинути спорт? а ви?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ефектна? Та її руки мені нагадують скелет який стояв в нас в кабінеті біології, брррр
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Шото я не розумію, маленькі бамбіни - бррррр, великі бамбіни - бррррррр, штучно зроблені бамбіни -бррррр Нє, ну дівки, ну не всіх природа нагородила третім розміром, підтягнутими ще й округлої форми. А деяких і взагалі нічим Просто не забувайте, що зазвичай кожна приміряє на себе ваші відгуки, якщо її фігура чимось подібна на ту, що обговорюють. Будьте стриманішими...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а ще мені приємно дивитись на Алсу-така витончена,елегантна,мила,вишукана та стильна...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? я впевнена на всі 100 що це силікон, і неможу зрозуміти для чого такі бамбіни робити!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А ти з нею схожа, принаймні мені так здається, бо щойно фотку у знайомках переглянула і дивлюся тепер на фотки алсу - одне лице ---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ---------- мені не подобаються її ноги. Ще в кліпі, де вона по ліжку скаче звернула увагу, що в такої тендітної дівчинки ноги, як стовпи. І на фотках, що згори минулої сторніки видно це. особливо на першій, що без фотошопу. Бо та, де в червоному боді, то вже точно ноги не її.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? та чого? ноги на каблуках і без каблуків по різному виглядають. а на фото студійному ще світло вдало впаде, ще припудрять і т.п.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Юкола,ще би такою худенькою стати,як Алсу... а на рахунок Гвен-то як у фільмі "У джазі тільки дівчата" сказано-nobody is perfect...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ще й відфотошоплять.... Не її ноги 100%. подивіться в кліпах. Так само на фотках в Агілери ноги рівнюсінькі, а насправді - колесо.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? дівчата, та в жінки так званого "естрогенного" типу завжди стегна (верхна частина ноги) виглядають трохи "завеликими". Дуже "сексі"!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені подобаються фігури дівчат з Віагри, особливо в цьому складі, що на фото. Зокрема фігура Ані Седакової Ну і ще дуже гарна фігура у Альони Вінницької ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- А як вам фігурка Могилевської?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ніяк..... Ноги хороші, а все решта ніби від іншої тьоті причеплено А та фігура, що з нею танцює, то вопше - ачуметь!!!)))))