Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? я б тут трохи(зовсім трошечки) посперечалася, але то вже інша тема
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та що тут сперечатися?Я бачила жінок, які роками морили себе голодом сидячи на різних дієтах, виснажувалися по спортзалах, скидали кілограми, але фігура не з"являлася, бо генетичні особливості будови тіла можна відкоректувати лише генною інженерією (людство якраз над цим працює ). Це не те саме, що маючи гарну будову тіла, і набравши в силу обставин зайвої ваги, схуднути, чи фізичними навантаженнями підкачати надто худі ноги, чи "підсушити" верхню частину рук.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? та знимка заретушована фотошопом, то ж видно... литка блистить, а на стегні жодного натяку на відблиск від сонця... шо, на него не падає проміння? якраз усю красю целлюліту і замацькали
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? йой, то не попа, а с...ка. вибачайте.я спочатку не зрозуміла, подумала, що то Лопес, чуть не заплакала...До речі , хтось має Лопес теперешні фото, тобто її попес?))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а Вам як така? УХ, певно нафотошопили.. прям Дитяча дупка!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? йой, я її не впізанала відразу. То її так підмалювали чи вона щось підтягувла?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? не аблізатєльно, шо фотошопили, в мене тож така а ми майже ровесниці
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? гм , шото мені здається що Роночка памаложе..)) От що тут фотошопили- то фейсик, бо морщуни в цьоці вже такі хазяйські... В мене менше, а ми майже ровесниці)))) Все дно файна жіночка- Фріске.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Фріске або операції перенесла або найняла армію стилістів, кометологів і тд... не знаю чи хтось памятає її в "Останньому герої"... стандартна жіночка, без особливостей, досить повніша ніж зараз.. а потім бах - схудла, покрасивішала і набагато доглянутіша
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені наче б то ні. Мені подобається. Все виглядає дуже принадно і природньо
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? гвен Стефані. тільки на цьому фото помітила що в неї відсутня талія. худенька, гарна фігурка, але таліі нема...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? то такий тип фігури ("прямокутник" альбо "трикутник") і з тим боротись дуже трудно... легше одягом корегувати
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? так-так якшо передивитись її фото, то більшість суконь пошиті таким чином шоб візуально звужувати талію хоч мені то не заважає її обожнювати
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Нафотошопили, то нафотошопили...але цілком природня доглянута дупка, дуже навіть відповідає віку якщо їй дійсно 37 років. Жанна Фриске — самая сексапильная солистка группы — родилась в 8 июля 1974 года Хоча по фотках лиця невдалих мені здалось, що їй далеко за 40...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Як на мене Пенелопа просто бездоганна. А от хто дійсно немає талії так це співачка Кe$ha. І навіть утягуюча білизна не допомагає... Церемонія Billboard в Лас-Вегасі. Фото з пляжу в Австралії.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Дійсно . Ну але зате вона має груди і ноги. Я б на її місці підкреслювала "плюси". А от спіднички "в обтяжку" - явно не її варіант, ще більше підкреслює відсутність талії. Тут більше би підійшла якась пишна.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ого, як на мене, так вона взагалі якась не форемна, і фігури немає...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Всерйоз замислилась,може Агілера все таки тяжко хвора? ну бо не може людина яка постійно на камерах так рапотм себе запустити і перетворитися на таку собі тьотку...взагалі при її тілобудові ніколи б не подумала що вона таке може з собою сотворити