Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Спостереження: багато дівчат, які запевняють, що дбають про фігуру, самі мають недоліки, пов'язані з нею, як наприклад, Цікаво, чи їм на це вказують? І як вони реагують?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? спасссібо Поговорим про вагу? Хто тут проти повненьких дівчат (ет я так, стібусь) хехе, стягуюча білизна загалом для того, щоб надати тілу більш оптічних форм, а не для того, щоб здаватись худшою))) Я бачу вас підзачепив мій допис ви мабуть дуже худенька))) Не переходячи на особистості, і спрямовуючи тему в більш відповідне русло скажу, що всі зірки рано чи пізно використовують і підтягуючі білизну, і до пластичиних хірургів звертаються та й ін'єкціями не гребуть, бо робота у них така. Якщо ми в силу свого оточення можемо обійтись без цього, то вони - ні. Бо стануть незатребуваними і з'являтимуться в пресі виключно під заголовками, що папараці знайшли у них ще одну складку жиру)))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? із задоволнням! якщо вона надає по вашим словам тілу оптичних форм,то чому її носять,лише повні жіночки? спеціально для вас пошукала основну характеристику такої білизни : Коригувальна білизна - це особлива білизна, яка допомагає коригувати певні недоліки вашої фігури і додає їй гідність. Білизна приховує зайві сантиметри і дозволяє домагатися необхідного обсягу в бажаних місцях *Візуально покращує жіночу фігуру*. *створення бажаних форм* абсолютно не зачепив вже привикла до таких дискусій))) щодо себе скажу,що фігура моя загалом мені подобається...звісно хочеться кращого,та над цим потрібно ПОСТІЙНО працювати!що і роблю... Просто направду,не розумію,людей,які самі не проти позбутися декількох кг.а просто,обзивають худеньких(з гарними формами дівчат як ангели вікторія сікретс)анорексичками...звичайно,набагато простіше знайти повененьку знаменитість і казати,яка вона супер! купити стягуючу білизну,чи ше там щось,ніж докласти трохи зусиль,як роблять це інші..при тому,що я більш ніж переконана,що більшість(з надмірною вагою),котрі тут пишуть хотілися б позбутися їх! Доречі ангели вікторія сікрет,як міранда керр,александра амброзіо,андріана ліма народили діточок і за дуже маленький період повернулися до своїх колишніх суперських форм,і чрез це вони почали подобатись мені ще більше!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? та шо ж такі страсті)))) Раз так, то скажу таке, що ангели вікторії повинні так виглядати, бо так їм потрібно і це їх робота ну, тицьніть мене де я сказала, що вони анорексичні, хехех Перечитайте мій попередній допис уважніше, ми мабуть просто непорозумілись))) Людина завжди виглядає відповідно до своїх прагнень. Хто хоче бути дуже струнким, той досягне свого. Кому подобається бути трошки повнішим у цьому гріха не вбачаю так само робить свій вибір. Оце й уся суть дискусії. Не рівняймо всіх під одну планку. Не подобається комусь дуже струнка фігура, це ж його право і зовсім не означає, що людина груба коровега і сидить запихаючись тістечками. А знаменитості на те і знамениті, щоб їх обговорювали. Ага і ще одне спасибі, за роз'яснення щодо білизни
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? звучить якось...ем...як міліцейському протоколі про домагання в бажаних місцях
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Сорі, але мене оті слова вразили. По-перше, а звідки такі відомості, що більшість, хто ту пише мають надмірну вагу, так ще й ніц з тим не роблять. А може не варто таких злосних і не гарних висновків робити?? Давайте будемо самі на себе дивитися в першу чергу, а в цій темі не ображати інших, а говорити по темі-Фігури знаменитостей. Така їхня доля, вони захотіли слави, тож люди мають право їх пообговорювати.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? хехе абсолютно нікого не ображала і першою на особистості аж ніяк не переходила будьмо уважні !!! кожен най робить си,як хоче! більше не буду!чес слово )тільки без нервів
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? :D То ви мені? Та я взагалі спокійна, я просто бачу тут такі пристрасті розгорілися. А чого? А що ж тут в цій темі можна писати, якщо комусь не подобається обговорення певних типів фігур, чи то худих, чи то ні.. давайте не будем бавитися в дит.садок, хто перший , хто другий, я лиш висловила свою думку, перечитавши дописи нинішні в цій темі. Але говорити, що тут пишуть повні і ліниві дівчата(і не переконуйте, що тут такого не писали, я ж не дослівно передаю, але таки таке було) ви певно не маєте права, бо ж то є віртуальне спілкування, багато кого ви не знаєте. А назва теми дозволяє усім охочим пообговрювати фігури відомих людей, подобається вам то , чи ні..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? йой, народе, шо ж ми при святі сперечаємся))) дупці ангелі вікторії і Єви Лонгорії явно паскудна прична для суперечок перед Воскресінням. Всім смачної пасочки і гарного настрою))))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Якась незрозуміла дискусія "моє твоє не поніме" вже й забула в чому суть Щодо спец білизни, то і худі таким "грішать", бо худий все ж не є синонімом - фігуровий, гарний, витончений. Як то кажуть "Не будет корова худая смотреться газелью точеной" У фігури може бути недолі, який треба скрити, і в тому нічого погано нема. Але все ж щодо об"ємів, як для мене, є худющі (як в кіно казали : "суповий набір"), фігурові, з пишними формами і т.д. , так от мені до вподоби ті другі ( абстрагуюсь : якби я зловила якогось ельфа за хвість і він виконав би любе моє бажання, щодо фігури, я б обрала гарні форми, без костей які випирають, "дирки" між ногами, і інш. . але це просто особисті уподобання ). Так, тепер про те що, я така і люблю себе такою...чесно кажучи заздрю таким людям, бо я таки до них не відношусь, і в лишніх кг ніц гарного не бачу ( я маю на у вазі в сильному переборі), тому таки намагаюсь боротись з своїми "недоліками".
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Фото Кім на обкладинці журналу мені більше сподобалося, аніж ті фото, які пізніше виставили..там дійсно трохи перебор з 5 точкою! Але водночас і ангели Вікторіа Сікрет мені захуді видаються....хм, треба шукати й далі зірковий ідеал фігури А дискусію про вагу форумлянок, які дописують в темі, пропоную не продовжувати - можемо всі накупу пересваритися. а кому воно треба?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ех, дівки, вкотре я переконалась, що фігура і вага- то не я тема, підходяща для наших дискусій:blum1: бо то називається, "началі за здравіє, а закінчили за упокой" пропоную в цій темі на особистості не переходити, я до речі цього теж не робила, ми просто всі не порозумілись... так шо, я прапанірую мир і любов
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я за і не тільки на особистості не переходити, а взагалі, не критикувати критику інших. Написав хтось, шо мені та хфігура не подобається, а інша файна, ну і нехай...не треба сперечатись...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Скарлет Йохансон - улюблена акторка культового режисера Вуді Алена. Вона що вагітна від Шона Пена? Хоча прес-секретар заявляє, що Скарлет не вагітна, і навіть не поправилася, більше того - зараз перебуває у найкращій формі чим коли б то не було.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? нда, аякже, в найкращій формі, може він забув додати - найкращій для майбутньої матусі? ну або - корегуюча білизна "рулить" ЗІ. а шузи класні в неї
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? дивно, адже Скарлет завжди була стрункою дівчиною....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Знаменита тенесистка Сирена Уільямс на пляжі в Майамі.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А вона начебто завжди так виглядала.. Словом орати нею можна..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ого! файна фігурка;З неї можна малювати типову танцівницю східних танців! Майже вузькі плечі, достойний бюст,тонка талія і широкі бедра! Гадаю в її випадку основне, що вона- успішна;а недоліки фігури вона одягом завжди підправить! ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ---------- це точно!