Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Це просто напросто така природа афро-американської жінки. У них низи не просто ого-го а ОГО-ГО-ГО. Таке можна було побачити у нас рідко, хіба в деяких представниць єврейської національності.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? дуже стара - ше певно до деппа. зараз якшо її сфотографувати -то фото жертви освєнцима
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ну неправда. Я от не єврейка, а маю низ як з іншої людини, на розмір грубшої
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а я балдю від шкода фотку з фільму "Від заходу до світання" не найшла - там вона просто аццки хараша! а ще Моніка Белуччі - бомба красуня!!!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Сальма Хаєк дуже класна і пропорційна! Молодець! А що ви думаєте про цю бабусю? А це кумир моєї юності! Вона була їдеалом!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Для мене Моніка Белуччі, Шерон Стоун і Мадонна це супер приклади для наслідування. Єдине ,що сомніваюсь на рахунок Шерон Стоун , яка ніби робила пластичні операції. Анжеліна Джолі для мене просто супер жінка, в багатьох розуміннях із 100 % сексуальністю, і фігура в неї була просто ідеальна, але останнім часом вона все таки змінилась, і ефект вже не той.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? може ракурс невдалий? Хоча я ніколи не звертала увагу на фігуру Гайтани, може й нема.. Мені подобається фігура Тіни Кароль і Власової-гарні жінки. А от Корольова.. це ж вона на останній фото??? Вона мені просто не подобається..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? вагітненька фігурка, ручки зовсім не поправились,і ніжки вроді теж
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а ви бачили фото після пологів??? в кароль були набряки сильні. а на цьому фото - фотошопу багатооооо. а вже зараз - то так - тіночка спихнула малятко на бабусь-няньок і гайда в спортзал і на дієту - класична *звЄзда*. в гайтани нема чітко вираженої талії - одяг їй підбирають такий шоб візуально її зменшував. хоча раніше вона була досить тендітна. після заміжжя перетворюється на типічну представницю своєї раси
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? На цьому фото Анджеліні 16 років. А ці фото свіженькі. Так ,трохи поправитись би їй не завадило,але все одно,дуже ефектна жінка. ---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- Все таки,зайві кілограми у неї були . А цим, вагітність ,зовсім не шкодить .
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? коли я була вагітна,то були вагітні Джей Ло і Джесіка Альба,то я собі тоді думала,що виглядаю не гірше за них,і що потім схудну так як вони...ага,щоб часом......дивлячись на їх теперішні фігури,в дзеркало я вже й дивитись не можу....як то файно мати приватних дієтологів/тренерів/косметологів ітд....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? от у кейт хадсон фігура не ах - дошка дошкою, але плаття підібрала - ось і відімость грудєй і талії .а ше ніжки навхрест - і бедра круті)))) главноє - правільний ракурс ---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ---------- ви думаєте шо Моніка Белуччі, Шерон Стоун і Мадонна нічого не робили? мадонна якраз і каже шо лице підягувала. і шерон те саме. на рахунок моніки - не впевнена. джолі також там була - якісь свої шрами підправляла.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? файно мати такий стимул,як у них, їхня зовнішність=іхньгому заробітку. якби вам сказали підтягнути всі форми за місяць,щоб знятись в мега кассовому фільмі з гонораром в мільйончик баксиків,то не думаю,що ви б сиділи з опущеними руками