Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Така молодець! завжди заховлювалась жінками, які можуть "взяти себе в руки" От в мене це виходить "с трудом"
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ну тема взагалі-то називається ФІГУРИ знаменитостей, тут ми можемо реально поріднювати вигляд, бо всі маємо ноги,руки,талію і т.д. обговорювати обличчя здається не коректно - для когось красуня, для когось - чудовисько. це єдина штука яку жодна знаменитість не змінить і не підкачає природнім способом, хіба пластика.... але то таке... а Озборн молодець!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Агилера потолстела из-за фильма. И по-моему, с ней всё в порядке. Целлюлит это естественно, как растяжки после беременности. Почему об этом отзываются так, как будто бы она стала алкоголичкой. Давайте объявим войну глянцевой эстетике!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Так я з Вами згідна всі ми люди і у багатьох вони є(розтяжки)!!!!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? вав!!! Невдале фото!!!Гадаю якби мене так сфотали було б не надто краще.. тому..........
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Якби мене отак зафотати, не факт шо все було б ідеально. Швидше навпаки. Ну має жіночка целюліт, ну і що? А на світі всі гладкі і блискучі якось до цього ставлюсь більш-менш просто. От те, що маючи "апельсинову шкірочку" слід вдягати дещо довшу сукенку, то вже питання іншого характеру.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Цікаво, що робила камера в тому місці, де живе страшний целюліт? І дивися ж - камера яка відважна, не злякалась страшного-престрашного целюліту!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Кеша показала свою фигуру ДЕ ВОНА ТІКІ ТРУСИ-НАРИЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? З кожним таке може статись,тому не буду обсуждати.Зірки теж люди.Мої ноги і попа після родів(набрала 17 кг) теж не в найкращій формі.Хоч,я ісхудла до попередньої ваги,але....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ой! Та подумаєш, нормально замаскувалася на пляжі, паранжу ж не одягнеш. І трусіля нормальні, моя бабця про такі навіть і не мріяла, якось пантальонками була задоволена. Ну нема талії, то такий варіант парашутів ше ненайгірший.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? жесть.... але як від такого страждає організм!!! ну, гроші тут все, мабуть, вирішили
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Аж дико на нього дивитися, так він змінився. Ну геть на себе не схожий. Але все в його руках, може ще і приведе себе в колишню форму.. Шкода, такий мужчинка гарний був, а тепер звичайний дядько..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Це чомусь особливо насмішило:biggrin: а про купальник краще промовчу…:khomyak: Та не переживайте, то ж для них звичне діло отак набирати вагу, знаєте які гроші їм за це платять Звісно, що як тільки закінчаться зйомки, він одразу схудне (згадайте Рене Зельвегер)