Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ну якщо судити по цих фото, то справді далеко.. Але якщо дійсно «увлєклась дєвочка», то то біда…з тим ліпше не жартувати..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Вона щось дійсно захопилась тим схудненням.. Така була красуня, а тепер таке враження, що з концтабору випустили. Я навіть не знала, що у неї скільки тату. Може дійсно набере м"язову масу і стане кращою, головне не переборщити.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені дуже гарна лицем і фігурою Тіна Кароль. І чоловіку теж
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ну де? Де тут анорексія? Як на мене, фігура - "мечта". Хоч я не прихильниця стирчащих ребер а-ля Мартіні з "Груповухи", тут до такого досить далеко.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я от теж так дивлюся і шось не бачу тої хвороби. То капець,втягнула Меган живіт,трохи схудла і вже всьо - анорексія! Я от теж худенька,то про мене теж можна казати,що я анорексичка?Журналістам дай тільки фото,а далі вони вже самі усьо придумають.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені дуже подобається фігура Вєри Брєжнєвої, власне як і лице: красуня, одним словом! І мама двох діток вже... надихає мене змінити орієтацію на блондиністість, але я поки що "закорєнєла" брюнетка, ах!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? власне це фото її тодішньої.. минулої (з такої собі кокеточки..,а тепер я б назвала її образ надто агресивним... ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ---------- от і ще кажуть тату прикрашають....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені її фігура теж подобається, але от обличчя якесь трохи "заважке"
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Дрю Берримор похудела. Лили Ален шокировала всех своим целлюлитом
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? В мене таке враження,що 1 і 2 фото вже дуже давно зроблені.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мдя, хіба вона в зеркалі тото не бачила, можна ж було туніку довше взяти. Приада попіарилася теж нічогенько, всі обговорять той целюліт.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ем…шось вона на 24 зовсім не тяне…і не тільки через целюліт..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? І правда наче. Я такі лиш в бабусь бачила на пляжі. Яке жахіття, хіба такі ноги в 24 можуть бути такі целюлітні? Може то фотошоп?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? О! А з цього місця детальніше нічого немає? Бо такі три "не" мені дуже подобаються))) Колись влітку в черзі до каси переді мною стояла дівчинка в коротеньких шортиках. На вигляд ій років 13-14 було, досить худенька, і при тому вже був целюліт. Думаю, при сучасному харчуванні целюліт тепер значно помолодшав.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та то про попередню, ще до Тіни Кароль фотографію. Геть ви Тіну розкритикували. Образ образом - але краса ж то лишається ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ---------- Брєжнеєва має розкішну фігуру, але не лице. Мій чоловік, як бачить її,то мало не плюється, бо каже в в неї наче кобилячі зуби, і ніс орлиний, і лице видовжене...Такого не любить. Мені теж не подобається. Ну як кажуть - на колір і смак товариш не всяк.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ну якщо у Вєрочки , то уявляю собі як Ви виглядаєте...Пощастило вашому чоловікові!