Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? з фігурою у волочкової все гуд, там з головою проблеми)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені її хвігура якась чоловіча - плечі широкі, а стегна вузькі
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та Волочкова взагалі якась дивна.Сама собі надумала,що вона найліпша балярина в світі...З такою фігурою вона ну ніяк не може бути навіть нормальною баляриною! З нею не всі партнери хотіли танцювати,бо банально затяжко було її піднімати!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А який у неї розмір ноги? виглядає на 40-й або й більше... та й взагалі, ноги у неї якісь страшні, маю на увазі стопи, пальці і мозолі на них.. О, ми з Нікусею разом написали ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ---------- Анастасия Волочкова Дата рождения: 20 января 1976 года (в этом году - 35 лет) Место рождения: Санкт-Петербург, Россия Семейное положение: Разведена, есть дочь Официальный сайт: http://www.volochkova.ru/ Сообщество, посвященное Анастасии в Живом Журнале: http://community.livejournal.com/volochkova_ru/ Фотоальбом Анастасия Волочкова на Яндекс.Фото: http://fotki.yandex.ru/users/fioletoviy-slonik/album/104109/ Род деятельности: балерина Настоящее имя: Волочкова Анастасия Юрьевна Ось я ще фото знайшла:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Вона як коршун з тими ногами виглядає на тому фото. Може по роду діяльності вони в неї такі страшні.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені взагалі не подобається. Вся така велика, а кости випирають, непропорційно так. Ага Так... Але ноги - то інша справа, це "издержки" професії. Хоча моторошно виглядає
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? мені Волочкова на плавчиню більше схожа ніж на балерину. :shok: таке враження їй там апельсинки зашили, або м'ячики для тенісу
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? який жах, якби це був мущина, то можна сказати - чахлик...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ха-ха,італьйці б на таку картіну сказали-Мааадоннна!!!:khomyak:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? І не тільки слів бракує, а ще й пірсінгу в пупці:khomyak:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? то просто дупище! мати рідна! я думала такого не буває........
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мадоську шкода - вік краси не додає Та якась прикоцана - і так вродою ніколи не вирізнялась та ще й остаточно посміховисько з себе зробила таке відчуття, що у дівчини погано зі зором - так не бачити себе в дзеркалі, що показати усі свої недоліки навколишнім??? до слова, про недоліки і Лоліту - от хто без комплексів і у "всій красі" тусується і пробує то видати за свою "фішку", хоч насправді, тупо "перегинає палку" і викликає емоції від збентеження до огиди і жалю((( хоч коли "при марафеті" то дуже цікава дама аааааа, ЖЖЖЖ***ПАААААААА, і тут пригадується анекдот, коли дама зробила на грудях по портрету колишніх і фраза нового чоловіка крізь істерику: "Уявляю, на що будуть схожі ці обличчя через 30 років"))) то тут тоже цікаво глянути через десяок років)) ну і, звісно, з таким "чемоданом" в автобусі незручно, а в літаку 2 місця замовляти, певно, доводиться)) а в басейні як?? і про силікон - Вікі Бекхем його витягла:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Старшно подумати як з тим натюрліхом ходити, це ж тре і такий живіт відростити, шоб не завалюватися як немовля в памперсі.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? На мою думку у Волочкової просто розкішні груди А від силіконової попи я просто в шоці:shok:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ой які ВСІ з останніх сторінок страшні. навіть незнаю хто гірша.