Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені здається,що все таки таке може бути.Подивіться фото яке Ви додали(де вона молодша) і те фото яке додала GONE BABY GONE.Явно колір шкіри світліший.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ну ясно, може бути всяке, це просто моє імхо. Відтінок шкіри ще залежить від освітлення, фону фотографії, макіяжу, засмаги, обробки у фотошопі. Бейонсе дуже люблять висвітляти у рекламах, був раз з того приводу навіть якийсь расистський скандаль. це, напевно, найбільш схожий до її натурального
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? прес там шо нада, тільки трішки жирочку на ньому... думаю, то для неї не проблєма скинути прікольно, коли маєш особистого тренера
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? я розстроєна...і в Євки найшли целюліт. MTV Europe Awards - November 7, 2010
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Якби троха краще заховала, то певно би не знайшли А то сховала на самому видному місці
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Саме гірше те, що якщо вони не можуть позбутися целюліту, з їхніми можливостями, то що тоді казати про нас. Що є, то є. Шкода, бо мала гарну фігурку.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Плечі такі...ніби вона греблею займається. ну, якщо в же у неї целюліт! у мене немає слів...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Після цієї публікації, за місяць часу, побачите Євку без целюліту Вона кубіта що треба, якщо ЗМІ обіс**ли - підскочить вище, ніж була, і запхне усіх за пояс фігурою і гарними ніжками
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Було б суперськи! Деяким людям корисно, щоб їх трохи покритикували...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені здається, що жінки без целюліту бувають тільки на обкладинках журналів де над ними гарно почаклують майстри фотошопу.В Лонгорію чудесна фігура, а цей "целюліт" якого практично не видно - природній прояв жіночих гормонів, рада що їй нічого не бракує в плані здоров'я.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? п.с. ну що похудала то так, чупер виглядає...але цікаво в якому стані шкіра в неї на животі і бедрах? Щось не віриться мені що там нема розтяжек
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? якщо вона худла з допомогою спорту - то цілком можливо.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? якшо з допомогою спорту - то розтяжки будуть якшо помогли ліпо і підтяжки - то не буде розтяжки після поправляння нікуди не діваються
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Вона коли поправилась то навіть якось на лиці гірше виглядати почала, хоча завжди здавалася симпатичною, а тепер якась баба-грім.