Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а чому в неї мали б бути комплекси? Гарна підтягнута фігура, все в тонусі, талія на місці а попа підтягнута
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? цЯ фотка здається стара. зараз як глянути - то нема на чому зупинитись
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? в неї така фігура - низ трішки важкуватий за рахунок широких бедер і повнууватих стегон. а верх - меншого розміру. вона не пропорційна.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Враховуючи, що вона схильна до повноти їй за таку фігуру треба пам"ятник поставити.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Періс Хілтон Як на мене,кілограмів п"ять їй би не завадили.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Від цієї фігури я справді в захваті. Мадонна - багато працює над свої тілом, можливо десь перестаралася. Але у її наполегливості і силі волі треба брати приклад
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? В котрійсь темі ми вже про її ноги говорили... Ну фігура фігурою, але що в неї з ногами? Вони в неї постійно в процесі пошуку?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Дженіфер Аністон дуже гарна жінка. Але в неї таке романтичне, наївне, дитяче личко, що незвично бачити її в такому образі
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А?????? Не маю часу шукати фотки, але колись мене вразила Мерайа Кері, спочатку коли поправилась до такої собі поросятки, а потім схудла знову. Я навіть не відразу повірила, що то таки вона А ще мені подобається фігурка Каріни Кокс з групи "Слівки" (це єдине, що мені в тій групі подобається), але теж без фото
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Секрет фігури Бейонсе розкрито:xaxa: Зверніть увагу, яким ніжним поглядом вона дивиться на триповерховий бутерброд Видно, з тим трохи переборщила, бо останнім часом поправилась думаю, коли піде кілька кіло з талії, то нітрохи не зіпсує її апетитні curves Погоджуюсь з дівчатами, у Еністон - супер-фігурка
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? да "ізбушка" троха вєліковата, і ноги трохи повнуваті))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? "Ізбушка" менша не буде, в неї таз дуже широкий. Бачила фото її мами в молодості - така сама комплекція: верх мініатюрненький, низ ого-го. Тут і спадковість велику роль грає. А от щодо ніг, то не можу зрозуміти, чому такі повненькі. Вона скаче на рівні зі своїм балетом, а може й ліпше. Може, то м'язи?:confused:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? може й м"язи, подивіться на ноги дівчат, які синхронним плаванням займаються а взагалі мені фігура Бейонсе дуже подобається, і Ріани, ну і взагалі таких "апетитних", а не "шкєлєтних"
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? І мені, вони всі такі романтичні,жіночні ( Бейонс,Скарлет Йохансон,Дженіфер Лопез і т.п.), видно, що жінка
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? читала десь, що в неї вже трохи дах їде на рахунок похудання.Дієти, приймає якісь ліки,свідомість втрачає і дуже вже худа виглядає. Саме за цю фотку не кажу. але це здається стара фотка.