Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? на каналі УТ-Захід є програма "Перевірка на вечірку", а ще в Ютубі купа роликів з тої передачі. Я про них дізналася завдяки блогу рагу.лі
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? я ше десь читала шо вона вагітна,чи то я не про неї)) вона мені чомусь неподобається....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Колись вона мені подобалась. А тепер вона справді щось надто поправилась і груди величезні і ноги повні... он в Сінгапурі виступала і не встояла на каблуках тай гепнулась прямо на сцені. Ну та так. Непривично з великою вагою тай на каблуках? Дуже не потріпаєшся.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Heidi Klum Колись дивилась програму про дуже відомого фотографа, так він вважає,що саме Хайді започаткувала моду на дівчат з хлопчачою фігурою (стовпчиків, так сказать). Ну в неї дійсно форми не класично жіночні, що особливо добре видно на фото з візочком. Хоча при теперішніх стандартах фігурка в неї якраз супер. А ще знаю, що їй важко набирати вагу.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Алессандра Амбросіо , одна з ангелів Victoria's Secret. ---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- та чому, личко в неї теж симпатичне
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? але темка про фігури. та взагалі то я мала на увазі з-поміж тих дам, що на фото ви виставили.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені четверта дівчина сподобалась (до речі, хто то???)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Дуже приємно дивитися на таких фігурових мамочок. Завжди приємно бачити, що можна сумістити материнство з красивою фігуркою.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? у Брітні жахлива фігура, імхо. Поки ще слідку вала за собою, то ще так-сяк, а зараз як сарделька
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Последняя девушка на фото уж очень истощенная,такое впечатление,что грудь и живот к позвоночнику прилипли-это уже чересчур и некрасиво... не знаю кто такая... а вот у первой и четвертой хорошие фигурки,как для мамочек! интерестно сколько им лет?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Красиві жіночні форми. Мені дуже подобається її фігура Ребекка Ромін ("Люди Ікс") ---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- Гарна п"ята точка Теж дуже жіночні форми Холлі Беррі