Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? доречі її страшенно не любить примадонна, бо Доліна в свій час по популярності її перескочила за дуже корокий час. А якби я мала вибирати між Ларисою і Аллочкою то однозначно вибираю Ларису.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а я б вибрала Кіркорова)))) на мою думку,для своїх років вона виглядає нормально,але то як вона вдягається,капець...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А чоооооо.... Крутий пацан Краще вже Бобул, ніж Кіркірів (ІМХО), прасті Амурище
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ну от нашо фото??? Зараз піду включу його диск, буду мріяти при листопад, про місячне колесо, про скрипаля... і мій чоловік знов не буде зі мною говорити Читаю підпис на фото "биковинаонлайн.ком
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? та просто Іво Бобул в голову зразу неприйшов))) а Іво Бобул внеконкуренції:bazar:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Манера Доліної дивно одягатися не має нічого спільного з талантом співачки чи силою волі.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? отак подивишся, і які ж ми все ж таки ідеальні красуні! аж на душі тепло стає......
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Дон з примусом, ось таким але чого я про них ся сперичаю... ба я навіть того всього і не слухаю і навіть не знаю хто чого де і як.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? [ quote=Virginia;801691]мій чоловік знов не буде зі мною говорити[/quote] як я розумію вашого чоловіка Мій, як ви, часом полюбляє послухати Бобулів
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Вже писала, що недавно відкрила для себе львівськи звйозд))) Ну не можу втриматись, щоб не запитати - Як вам таке? Ліля Кіш і таке
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Соррі, пропустила таку красу))) А вона, виходить, досить відома львів'янка)))) Але я тундра Я ж думала,що гірше за Васильціва не може бути, а воно є
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Ай ем теж трохи затурканаБо шось нікого з них не знаю... Тільки тут дізналась про Кіш і Васильціва... А де їх всіх показують, чому я їх не бачила ніколи? Де можна побачити їх в роботі? Бо стільки тут про них начиталась, аж цікаво стало...