Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? може в когось і може, але не Дж.Аністон очевидно ж, що хто-хто, а природа над її зовнішністю не дуже старалася. Усе робота інших людей. Хоча що до її харизматичності - то з цим не посперечаєшся.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ну друге фото то з обкладинки журналу, звісно відредаговане, але фігура в аністон абсолютно нормальна, там придертись нема до чого
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? нагадує фразу : Лицом прекрасным станет жопа пройдясь сквозь фильтры Фотошопа! в Аністон так обробили знимку, що враження наче голова до чужого тіла приліплена, надто тіні багато як на таке освітлення....
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? так, друге фото відредаговане, але фігура та ж сама, що і на першому фото так, намалювали на 2 фото або просто попрацювали стилісти (макіяж, колір волосся, шкіри) це ж не фотографії до і після фотошопу перша так скажемо -любительське- фото чи папараці зазняли (страшненький купальник, який не дуже на її фігурі, шкіра без засмаги, макіяжу...), а друге - професійна зйомка, тому і така різниця це не той варіант, що все намалювали в фотошопі в мене не має такого враження та той тюнінг і самому можна зробити/досягнути чи за допомогою команди, не обов'язково, що це тільки фотошоп, це просто не вдале фото вона для мене не красуня, але і не кашмар, абсолютно нормальна жінка, з норм.фігурою ---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- може і фотографії зроблені з різницею в часі
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Фігури двох знаменитостей. Красуня і чудовисько...тобто...Карла Бруні і Ніколя Саркозі
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? нєєє, це крєпиш Бухенвальда - якась популяризація анорексії а йому що бракує? не "беременний", грудна клітка розвинута, хороші руки :confused:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? він мені в порівнянні з нею якогось гнома нагадує. я б не сказала, на мій погляд, вона виглядає чудово, просто живіт сильно втягнула.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? мені вона,як таранька вялена))) а мені нагадує,шоу довгоносиків))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Джей Ло умнічка, дуже гарно зараз виглядає... Сієна Мілер. Ну негарно і все. скелет ходячий
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Сієна Мілер. Ну негарно і все. скелет ходячий а якби то було засмагле тіло, то виглядало б значно краще
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Знайди 10 відмінностей або голівудські "надувні кульки"
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Якщо без пластики, то вона дуже гарно схудла... але щось мені той муж її виглядає на такого собі тиранчика.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Лучшие попки Голливуда Самые фигуристые представительницы Голливуда подставляют свои "пятые точки" жаркому солнышку, добиваясь ровного загара. Смотрим и завидуем тем, кто в этот момент оказался рядом с ними на пляже… Камерон Диас Пенелопе Круз Меган Фокс Ева Лангория Рианна Ким Кардашь Дженнифер Лопес Джессика Альба ....нє,ну з попки Лопес я "фонарєю"
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ДЕ???????????????? де та попа????? до вагітності і я таке горе мала - талія 63, а бедра - більше метра в обхваті і торчить
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? але ж тепер в тебе в тому плані всьо ОК.,правда?а в мене дальше:фігура "банан"-шо в талії,шо в 5-ій точці-єднакОво...але то вже глубокІй оффтоп...хтілам би мати хоч Пенелопину хвігуру...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? у Кім-красуні жопес не поміщається в купальник а фото Джей Ло старезне))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ...ну не люблю я комплімонами розкидатись,але,Вам,Мадам...бачили Вас з Сашуліком,як то Вам пасує такво льотати по Львову)))...