Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Як то треба себе "любити", щоб ТАКЕ з собою зробити? В Америці, бачу, ідеали краси - це головне, щоб був маленький носик (не дивлячись на те, чи підходить до форми обличчя) і силіконові груди
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? хіба лише в Америці? я оце дивлюсь фотографії з львівських випускних своїх одноліток - так там такі бебеги, такі бюсти на 12 персон понавикладають думаю, якби в нас пластика була доступнішою, ще не таке б з собою зробили
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? я вже десь ніби писала...а може і ні..Коротше, то одна з Ангелів Вікторії Сікрет. як звати не знаю, але то мій ЕТАЛОН фігури
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? вони якимись приплюснутими виглядають,може просто невдало підібрала верх купальника.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? не може а 100 %, ы не тыльки.... вони якось непропорцыйно дивляться з талыэю
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Класна кубіта, а купальник просто супер.І животик і талія гарненькі.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? мені аж поплохєло.... це дійсно вона, чи то жарт? і в тему Мейхер, як вам така мммм.... молодиця? це ще до Віагри. як на мене, фотки в червоному малость похабнуваті...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а як на мене не малость,а ще й як похабнуваті... вульгарні і просто не гарні..
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Матінко моя.... Це ж треба при такому статусі мати ТАКИЙ вигляд...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Колись давно була публікація ти х фото,і саме ту фотку де вона в червоному біля крісла і в капелюшку-вона відправляла на кастинг в "Віа Гру" і її обрали серед мільйона іншихтак що це для нас похабнуваті а для шоубіза-самое оно! п.с. Зате цицьки не силіконові а справжні вона мені тут більше на Вупі Голберг схожа.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? невже так важко повірити в те, що суперові фігури існують?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені зовсім не важко, бо таки існують. Просто в наш час друкують більше фальшу і вже не знаєш,кому вірити.Я якщо чесно не задумуюсь, фотошоп то чи ні, бо рано чи пізно в неті всеодно чийсь целюліт тай вилізе, або якісь недоліки,які були зафотошоплені.То вже на їхню совість і самозакоханість.