Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а мені всьо нра, і обличчя і фігура, взагалі - тьотка шо треба... вона має родзинку в обличчі, видно характер, стиль просто бездоганний і шикарна фігура до речі, про силікон в губах, думаю, там ним і не пахне, "силіконові губи" роблять верхню губу як в качки, фу! а в неї типаж обличчя такий... кобіти спостережливі зі мною погодяться, якщо в людини опуклі очі, високі скули, ніс з горбинкою, то губи пухленькі
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені теж вона супер, фігура просто відпадна. Вона нормального росту, в міру худа, словом супер. А ЇЇ фотосессія з Барськіх просто обалдіти
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? нууу, в кожного різні ідеали як на мене, то вона якась дуже кістлява - ні попи, ні стегон, а груди - то не силікон, то просто такі бюстики. З першого розміру запросто робить візуально третій. Вона сама в інтерв'ю говорила, коли питали про груди, що головне, то "хороша" білизна.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? І мені Лобода не нра Як на мене, у неї хлопчакувата фігура. Подобаються більше кобіти з рельєфами (але в міру!)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Фігура її мені подобається,все в міру,і кісточки не дзвенять.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Завжди захоплювалась фігурою Дженіфер Л Х ,а тут як побачила, то не повірила.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та вона була худа і без фотошопу, то просто запустила себе і поправилась, так шкода, бо була дуже класна.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Брітні ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ---------- одна з ангелів вікторія сікрет.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Урааааа хоч хтось з такою ж жахливою хфігурою як я!!!!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Брітуха як великодня шинка, або мрія директора м"ясокомбінату. Тож треба, такий прес профукала!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Моя знайома все на таке каже "ка-ка була, г***о стало, а різниця невелика". Була худюща і з жахливими грудьми, так і лишилося, щей висохла трохи.... правда може силікон додала, але в неї все якось ті груди нездорово на фоні сяючих ребер виглядали, наче приклеєні на суперклей