Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? такс.., над животиком і боками треба попрацювати, але груди, попа, ноги файні Вона дуже пропорційна. Взагалі супер-фотка. От якби її макіяж був завжди таким, як тут. та вони усі сидять у тренажерних залах, мазюкаються всякими кремами, але ж бачите, результати виходять різні. Ми, прості україночки, теж стараємося "робити фігуру" До речі, в якійсь програмі типу шоуманії бачила кадри з відео з маленькою Ані Лорак (їй років 14-15, коли вона у Фальоси жила), в якому вона виконувала багато різних фізичних вправ (при цьому повненькою вона не була, я так зрозуміла, то для вдосконалення). Так шо краса потребує жертв:xaxa:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? нууу... тренажери у нас э.. кремчики теж... але того явно недостатньо... у них ще дорогі досвідчені тренери і ще купа всього, до чого у нас нема доступу... і найголовніше - бажання, бо ми все робимо заради себе, а в них на кону до того ще й великі гроші... якось бачила програму - нічим непримітна кобіта з середньостатичною фігурою... спочатку зробили аби поправилася файно.. а потім спеціальними фізичними програмами "зробили" сексуальну кішечку - повні груди, округлі сідниці, тонка талія.. фігурка підтянута... ясно, в латиноамериканок від природи фігура "груша"... але бачили на фото, які вони коли не доглядають за собою...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? рене зельвегер - то якийсь ужас. мало того шо в неї лицевий зажим. то ще й худе - аж глянути страшно
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А мені також подобаються зірочки з фігурою, як в Лопес. Дивишся на них, а не на ті скелети обтягнуті шкірою, і відчуваєш себе нормальною жінкою. Зрештою, коли акторка чи співачка, чи інша знаменитість схожа на більшість нормальних людей, то вона і у своїй діяльності сприймається як звичайна людина, стає близькою до народу. Це стосується не лише фігури, а й різних підтяжок...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Лопес же для того, аби зробити талію ребра собі видаляла.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Дівчата, десь читала, що Пенелопа вагітна. Ше хтось чув таке? Чи "утка"?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? ладно, попи многовато, згідна, але ж бюст був який...а що лишилось? пшик.... а на тому першому фото зрештою не така влна вже і велика....подивіться на руки, цілком нормальні, живіт теж не катастрофа, а фото такого ракцрсу( коли по бедра у воді стоїш) завжди тебе збільшує в дупці, особли... во коли в тебе грушеподібна фігура( сама таку маю тому знаю що так фотографуватись не мона)
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Друга фотка виглядає ніби видовженою. А якщо вона таки натуральна, то ліпше вже би була пампушечкою, ніж суповим набором, імхо
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я взагалі про неї кажу: "То ж треба, щоб дівчині так "повезло" з собою!" Що личко, що фігурка, що голос, що волосся! Та й не дурненька!! І, що тішить, то все ж - наше, українське!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Джей Ло - навіть після двійні цього літа на відпочинку виглядає файно Єва Лонгорія - фігура - клас, а купальник неважнєцкий ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- Брітні виглядає вже ліпше Кейт Хадсон не хоче наслідувати Памелу Андерсон
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? лонгорія теж не ідеальна( целюліт на дупці таки має) А купальники такої форми лонгорія полюбляє
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені більше до вподоби округлі жіночі форми. Цю знимку запостила, бо було цікаво почути вашу думку. Ось такі коменти, типу " у неї целюліт.... велика попа" змушуть зірок сідати на жорсткі дієти і доводити себе до виснаження. А потім хвалитися своїми кісточками і...о.... чудо - більше нема жахливих статей про целюліт...але... з"являються статті про анорексію.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? нариваюся на яйця у свій бік, бо за Єву тут стоять горою, але тема створена для обговорення, тому насмілюся висловити альтернативну думку.:xaxa: Ну щось мені її фігура не альо, чи то може тому, що корпус широкий, нема того крутого переходу до стегон, не наю. Це той випадок, коли ніби й класно, але, як писала форумлянка, на наших пляжах кращих хоч греблю гати. Прошу взяти до уваги фанатів Лонгорії, що я теж її прихильниця, її Габі з "Домогосподарок" - мій улюблений персонаж у цьому серіалі, а обличчя-ну просто ідеал краси я теж за округлість.:y::y::y:
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? о мамочко:eek: на другій фотці взагалі на якусь інопланетянку подібна. Такий фасон комбінезонів їй протипоказаний, краще дивиться низ у формі шортиків, як на першій фотці от що мені в ній подобається - то животик