Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мда..з розміром бюстіка не вгадала , чи то так задумано?...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? може фотка невдала, але до прикладу як би фотограф не старвася, в мене б такого ракурсу не вийшло))) тобто вона теж розкабаніла... я на фото така повна вийшла лише коли сама себе у кривому дзеркалі сфотала
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? знаєте як з ТАКими важко? от реально? хто має 4-5 розмір. в мене одяг для годування - все з глибокими вирізами ідеколи за малим ганяєш так. шо воно само вивалюється. я не кажу про конкретно мейхер на фото. виглядає на фоні решти дійсно такою собі тьолкою. я взагалі..... о наболєвшем(((
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Мені б хоч трошки вашого наболєвшего... А то скоро комплексувати почну...)))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? це просто фотошоп ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ---------- навіть не думайте, вибачте за оффф!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? А чому ви думаєте, що то фотошоп? якраз там фотошопу нема, усьо своє, та ще й вилазить...
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Не сказала б. В неї ТАКІ груди все життя були, і вона їх у всі закутки виставляла ,а тут трошки пів грудей "погуляти вийшли"...Хммм... з ким не буває?
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а з нею то часто буває, вже колись було, що десь під час виступу у неї так "випадково" вискочила одна грудь ще десь, чи в кліпі,чи де, вже не пригадаю.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Угу...тут нарядік трошки не альо, тіснуватий. Бідасі всьо на світі повИлазИло Туточки ще одне фото з тієї фотосесії. Точно не фотошоп.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? та певно троха фотошопу є, бо без нього все було б, мабуть, значно гірше Ото насмішила! А ото позаду певно твій суджений у тому паралельному житті
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? а ото позаду мій брат я фото виставила для того, щоб показати що я маю на увазі. Фото можуть повнити в певних ракурсах, але не настільки, наскільки могилевська там виглядає. Хіба її в кривому дзеркалі сфотали
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Та я зрозуміла, для чого ти фоту виставила Як це я одразу не зрозуміла, що то брат! У вас на фото такі схожі фігури. А Могилєра на фабриці, канешн, не тростиночка, але ж ніби і не така мордата була.
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? вона ж тепер модний продюсер, от ы выд хорошого життя розпаслася... а може для того, щоб вид грозныший мати і щоб її всі боялись
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? , щоб не насміхались! А на фоні своїх підопічних мальчиків-дєвочек вона взагалі гром-баба!
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? нуууу... в нашій країні повага часто виникає не за вчинки, характер, а за "громовитість" уяви, якби підопічною могилевської була якась схожа на могилевську))))))
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? Я собі приикинула Барських в своєму традиційному стилі-одязі, але з фігурою і рожою а-ля Могила
Відповідь: Фігури знаменитостей. Що Ви думаєте? всю темку перечитала, така цікава. Поділюсь своїм відкриттям, недавно дізналася, що є таке поняття хіп-хоп моделі. в них такі попи що навіть Джей Ло відпочиває. А саме розмір попи в них і цінується. подивившись на їх попи, зрозуміла що з моєю ще не все так страшно. може в моделі податися :D