Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Та ніхто на неї не наїжав.Взагалі я писала для Грильяжки,підмітила те про що вона писала.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ніхто тут ні на кого не "наїжджає"-висловлюємо думку. Вам подобається Єфросиніна як ведуча-супер, мені -ні-теж супер. Думаю в цій гілці є про кого поговорити крім Єфросиніної.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Дівчата а шо Еріка з Шурінсом тепер дует,чи то тільки для Євробачення було?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Еріка говорила,що сольну кар'єру їм ще рано робити,а краще розпочати з дуету,і так розкрутитись.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Мені просто якось дивно буде дивитися, така вже солідна панянка Мейхер і така зовсім молоденка дівчина Єва, мені здавалося що до Віа-гри беруть таких вже зрілих, бо Альбіна тоже така...хм.ніколи не могла подумати
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал йой - їй років 27. тоже мені солідна. єві - 21. нічого такого страшного там всьо так заплановано шо ой) аж не цікаво
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал та питання не в тому кому скільки років а в тому хто як виглядає. і для мене Мейхер виглядає такою вже жінкою, а Бушміна ще молодою дівчиною.я вважаю що Єва замолода для цієї групи, хоча подивимося...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Та в принципі всі новенькі у Віагрі молоденькі були. Поіменно не пам"ятаю Тільки ота остання малость потріпаною виглядала.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Цілком погоджуюся. І "йшла" Єва якось не впевнено, типу: "Костя, ти підтвердь, береш мене вже чи ні, бо як ще ні, то я ще тут трохи поспіваю"
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал А я чомусь помічаю тенденцію, що Могилевська явно підтримує "своїх" фабрикантів і своїх любимчиків. Тішить те, що Меладзе, добре рахує бали і ставить таку оцінку, яка б зрівняла кількість балів "любимчиків" і тих, хто насправді викладається на всі сто! До тих, хто викладаються я б віднесла: Еріку, Матіаса, Шурінса. Напевно, все... Подобаються вони мені по вокалу і те, що кожен з них знайшов себе в музиці і відчувається, що це їхнє.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Знаєте,аж противно дивитись.Коли була фабрика 2,Могилевська робила ставку на скандали та інтриги поміж фабрикантами.У фабриці 3, Меладзе намагався відкрити таланти,що успішно вдалося.А тепер Могилевська намагається і тут створити скандал і інтригу,відкрито занижуючи оцінки третім фабрикантам.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Виитала, що Бушміна вже підписала контракт з Віагрою на 5 років замість "Міс Росії 2006", Чомусь мені її шкода, коли уявлю її на фоні тих тигриць. Щоб вони її там не з"їли.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Меладзе теж людина шоу-бізнесу, а це означає, що нічого просто так не робиться. І інтриги теж присутні були на 3й фабриці, можливо це не так просто кидалось в очі, бо Меладзе по суті своїй людина інтелігентніша за Могилу. Крім того є купа людей поза ними, котрі "роблять" це шоу, і все йде в більшості за планом Для того й придумана купа різних "ходів", щоб корегувати все під той план. Як от: вето на виліт Шурінса, героїчний поступок Єви, "розділяння" близнюків і т.п. Єдине, що тішить, що серед фабрикантів є направду талановиті люди - і це їх шанс. І мусять вони підчинятись тим правилам "шоу".
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал в тихому омуті чорти водяться....думаю бушміна ще не повністю відкрила всі свої таланти))) його напевно спіцом посадили третім)) але я ше замітила що могилевська і меладзе не дуже любляться,особливо вона його чомусь недолюблює,чи то мені так тільки здається?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Можливо через те що для такої "сильної вокалістки і талановитої співачки ", як Н. Могилевська Костянтин Меладзе ненаписав жодної пісні?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал О, до речі, а чому, коли її представляють, говорять: "акторка, співачка, продюсер"? Вона у нас в якому погорілому театрі акторка?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Можливо, але на перший погляд здається, що вона ще трохи має підрости до того гурту.