Фабрика зірок Суперфінал

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Nadijka, 7 Березень 2010.

1. mysika82

mysika82 миється в бані

Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал

а мені Єфросиніна подобається. В прямому ефірі буває всяке, не завжди так зразу і зорієнтуєшся. нам легше вдома на диванах казати що так, а що не так. Спробували б ми з вами на її місці побувати:girl_smile:

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

3. Burberry

Burberry Well-Known Member

Треба за Еріку вболівати, єдина нормальна "наша" кобіта), яка не прогинається перед ними. Правда, з Стасом вона виглядає, як старша сестра)), але що поробиш -любофф:girl_tender:
    Матіас справді талановитий,але занадто вже став беземоційним. бушміна- перфекціоністка, тому й дратують такі. Дивно вона виглядатиме на фоні з Мейхер)), але побачимо.
    Коля дотепний і кльовий, Дантес зі своєю харизмою). А всякі там Борі, Барісєнки це дійсно щось несусвітнє, але для підліткової категорії якраз)) Про Макса взагалі мовчу, це не мачо, у мучо з своїми прозорими кофточками

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

про те,що Бушміна буде співати у "Віагрі", преса повідомила,ще після закінчення попередньої "Фабрики". Все було відомо давно,лише вчора "подалося" Бушміною як велику таємницю"

5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Кокеточка!:girl_curtsey:

6. mysika82

mysika82 миється в бані

дівчата, питання не в тему - а в Віагру замість кого? А в тему додам, що попри те, що більшості тут Максік не подобається, на мою думку в ньому щось є. Щось абсолютно не схоже на інших "клонів". Ну і що, що з купою спецефектів, дивним стилем одягу і макіяжем - це його фішка, і це теж нелегка праця! До того ж мені здається, що Могилевська за бездарність би не взялася!

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

Хм, скільки в інтернеті всього читала, а такого не чула:girl_spruce_up:
    а Ви впевнені що вона буде саме в ВІА ГРІ?, може в Інь-яні її візьме, бо як на мене то в ВІА_ГРІ, її буде тяжко на фоні Мейхер, вона така мила і маленька, шо ті мегери її зїдять просто напросто...і взагалі навіщо їм міняти ту блондинку, нарешті до неї ледвнвсі привикли...:girl_crazy:
    Але Бушміна мододець, мені ще дуже сподобалась вчора Цибульська, я її не люблю ще з першої фабрики але вчора:girl_curtsey:МОЛОДЕЦЬ!
    І Дантес вчора накінецьто зміг відірватися, бо голос в нього супер але з тим репертуаром, який їм дають з Олійником дуже не поспіваєш:girl_sad:

8. Tanyunya

Привикли - значть пора міняти!

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Чому ж? Професійні ведучі такі як Доманський орінтуються завжди...Така її робота орієнтуватися в ефірі і повірте вона повинна бути готовою до різних ситуацій казусних і не дуже, за це їй платять немаленькі суми-могла б постаратися більше ніж натягнуто усміхатися і кричати "Андрей!"
    А щодо вчорашньої ситуації з Матіасом і Євою-вважаю що її вчинок дуже благородний, ще місять тому було відомо що білявка Котова з Віа Гри вагітна і нею замінять Єву, тільки вона для тих "старіющих" пань занадто юна і свіжа аж шкода мені її, вона заслуговує співати в значно молодшому та свіжішому гурті на мою думку, а так вичавлять як лимонад і замінять то ж Віа гра.
    А Матіас-тут інше питання-хлопцю треба перепочити по ньому видно весь аж зелений, операцію на руку матиме того тижня...Взагалі Фабриці 3 важче ніж іншим -щойно відкатали тур -давши 60-концертів щодня , по них видно що вони виснажені і грошей нормальних в турі не заробили, знаю, бо мій колега займався з Ерікою вокалом й розказував ті всі нюанси

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

киньте в гуглю "ева бушмина виа гра"
    там купа інформації
    кажуть/пишуть Котова вагітна

і зважаючи на мою безмежну симпатію до Євки дуже за неї переживаю,
    бо ходять слухи, що Альбіна там крутить-вертить через Валерія (Меладзе), як не як-в них спільний син (що підтвердив сам Меладзе), і вже не одну дівчинину вона звідти поперла :sad:

Мейхер-то так-подивитися
    але ж співати теж комусь треба :xaxa:

11. mysika82

mysika82 миється в бані

Ви хочете сказати, що Доманський ніколи не мав казусів в ефірі? сама особисто бачила і не раз! нічого не маю проти нього, але по-моєму Маша абсолютно нічим йому не поступається!

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В кожній роботі всяке буває,а викручуватись то треба!

13. mysika82

mysika82 миється в бані

ну не тільки подивитися...Голос у неї непоганий. Подивитися - то тільки Котова,бо в неї голос - повний відстій!

14. mysika82

mysika82 миється в бані

а хіба вони не викручуються? ніхто ж не кидає мікрофон і не біжить в сльозах за куліси....... але не будемо вступати в довгу дискусію, у кожного своя думка!

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Професійність ведучого визначають не лише казуси в ефірі)))

Форми в неї кращі ніж голос мо тому і вернули назад в тріо. Поважаю Меладзе як продюсера але куди він дивиться запихаючи 20 річну симпатюлшьку до 35-ти річних не першої свіжості дам які пройшли Крим Рим і мідні труби
    Еріка не вагітна і вчора вона це розказувала у "Зіркових драмах"

17. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Звичайно шо ніхто не кидає мікрофона :girl_haha:на мою думку,в ведучих шей має бути присутній талант,вміння викрутитись,я не раз бачила як таке роблять,як викручуються з складних ситуацій,вони ж перед мільйонами глядачів,це моя думка.

18. mysika82

mysika82 миється в бані

А на Єфросініну тут наїхали часом не по цій причині?:girl_smile:

19. Lithium

Lithium Active Member

Підтримую він молодець,видно що працює пише пісні, створює до них нову музику, а всі решта, просто вийшли відкрили рот і все, трохи більше хочеться креативу бо всі дуже сильні особистості і класні артисти. Але трохи вже надоїли ті Максові однакові постановки, треба трохи романтики, не буду цитувати Меладзе.

20. Tanyunya

а я думаю, що всі оті "благородності" були заплановані... Може планувалось Матіаса "піти", бо розраховували на "Євробачення", а раз там не вийшло, то лишили тут. А Євка вже має куди притулитись. Вірніше, напевно вже настав час "тулитись", просто так піти не можна, тому зробили отак ефектно. Двох зайців - і до Матіаса увагу привернути і з Єви Жанну д"Арк зробити. Хоча, треба признати, з її вильотом видовищності буде менше. Однозначно, краще б "звєрушку" вигнали.