Фабрика зірок Суперфінал

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Nadijka, 7 Березень 2010.

1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал

І я така рада!!! Молодці!!! Вболіваю за Еріку, але уся трійка хороша вийшла.

Та єрунда то всьо! Піар такий, що аж смердить. Та якщо б з Борюсіком дійсно було б щось серйозне, то не пустили б до нього ні камер ні журналістів, правда?

А тепер скажу своє враження про концерт.
    Еріка молодчинка. Сюжет до виступу для мене як бальзам на душу!!! Пісня гарна і виконана гарно, але хіба жюрі це зрозуміти?
    Дантес міг би кращу пісню виконати, щоб свій голос показати, бо гарний в нього тембр.
    Матіас не сподобався вчора зовсім. Я аж розчарована, бо раніше подобався мені.
    Шурінс неж ніяк виступив. Пісня така нічо, але постановка... І Стасік якось неприродньо виглядав.
    Каднай нормально виступив, але пісня якась для малявочок.

П.С.: А бачили, як сказала Машка, що Матіас проходить, то Еріка в першу чергу до Шурінса підійшла втішити? Показала йому, що вона сильна і вище того всього...

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

3. natorella

natorella Well-Known Member

ше за лаштунками шось доманський пожартував в тему їхнього росту
    ну яка з них пара могла бути???? обіржатись

4. Tanyunya

От вони і обіржались (обіжрались і "розбіжались":))

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

дуже влучно! Я теж не люблю таких солодкавих,аж до нудоти типчиків. Нема у ньому якоїсь харизми. такий просто маленькій хлопчик. Добре.що пройшла Еріка,вона з них трьох найсильніша,без сумніву!! Каднай гарний хлопчина,але його голос мене не вражає дуже сильно...

6. natorella

з голосів є один фабрикант - еріка
    всі інші - чесно кажучи - не шось надзвичайне
    а от в каднаєві - є чоловіче шосб таке грубе. хочеться мужичка бачити з харизмою, з тілом, з поглядом (я як малолєтка - ага)

7. Tanyunya

типу Шурніса щось?:girl_crazy: тіло є - трохи мало, але ж є! погляд - часом більше ніж тіла:), а харизма... десь теж, мабуть, є:girl_crazy:

8. natorella

нєєєєєє - там міні_мужичонка
    він мене зовсім не *вставляє*

9. Tanyunya

тоді Борисенки? Їх хоч двоє, може на одного повноцінного потягнуть?:girl_crazy:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

навіть на пів не тянуть!

11. natorella

чесно - навіть борисенки хлопчачіші (бо на чоловіків ше не тягнуть) ніж шнурок

12. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ой, дівчата, добре що тих Борисенків хоч перед фіналом турнули!!! Давно пора!

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вчора фабрику не дивилаьс, а слухала.тому з погляду самих пісень, а аж ніяк не постановок:
    Еріка: гарно, сильно, поважаю за українську мову!
    Дантес: не його пісенька, якась дуже попсова, нема де голос показати
    Стасік: ну так собі.
    Матіас: почула пісню і зразу образ: Вітас+Боря Мойсєєв,ну взагалі не альо
    Каднай: непогано.
    згідна з дівчатами: хотілось би замість Матіаса Дантеса бачити.

14. Tanyunya

А Дантес тепер теж розпсіхується, впаде в депресію і піде на сусіднє ліжечко до Борі рани зализувати:)

15. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Зі мною скоро чоловік не буде говорити,він не розуміє як я можу дивитись той гей-парад(то він так називає),каже тобі 30ка а ти як малолєтка:girl_sad:,вчора як побачив одним оком про Квітня сюжет ,сказав зразу,"збухався".
    Я за Еріку,але вчора шось ніхто не сподобався на концерті,бачили морду Могилевської, коли Кіркоров хвалив її підопічного і її зразу показали:girl_tender:ото довольна була :girl_crazy:

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А вчора зауважили, як він сказав:"Хочу перемогти в шоу, бо не хочу бути другосортним..........". То виходить, всі, хто не переможе, другосортні??? А ви кажете нитік.................. В нього ще багато я бачу заховано всередині, просто ззовні не видно.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А мені дуже сподабалось як оцей запрошений гість з Нової Хвилі буквально розкатав кожного, зпустив з небес на землю і чутко вказав хто є то. Бо наші всі судді - вони нахваллють своїх підопічних, підримують підопічних інших продюсерів. Оскільки вони самі ричетні до постановки номерів то не можуть вони самі себе жорстко оцінювати і критикувати. А тут судді були запрошені і вони адекватно оцінили кожного по заслугах.
    І судячи з відгуків суддів то мені найбільше сподобалось як прокоментували виступи Еріки ( на цю конструкцію не зважаючи) і Кодная. А Матіас хоч і казав що вже відчуває що може писати сам і виступати зі своєю піснею..... облажався, про що йому і повідомили судді. Рости йому ще і рости до композиторства. Або ж співати дещо інші пісні.

18. kitka

kitka Well-Known Member

Ага, от він тільки і сподобався вчора. Чесно кажучи і не думала, що він такий конкретний і прямий дядько, бо ще ніколи не чула як він говорить, а тільки бачила постійно поряд з конкурсантами на "Новій Хвилі".
    пс Продовжую слухати Мальви. Зі вчорашнього нічого не хочеться ще раз почути.
    Та я вчора думала, що він розплачеться, як його так обламали.

19. olja_zaj

Як на мене точно інші,я взагалі не зрозуміла шо то за пісня :girl_in_dreams:

20. olja_zaj

Вона би їм ше більше сподобалась,якшо б іншу пісню їй...і постановку.