Фабрика зірок Суперфінал

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Nadijka, 7 Березень 2010.

1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал

29...уряяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!

2. panna

panna New Member

Як виконавця Апрєля не люблю, але якщо те,що показали в сюжеті про нього,правда, то звичайно шкода хлопця.Бідну дитину підняли до небес,зробили якимось "космічним героєм",він сам напевне вірив у свої надможливості, а тут раптом таке падіння на тверду землю.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ага, чииста правда!!:girl_haha:

4. Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал

Люблю Еріку, але вона сьогодні мекала як овечка, Дантес--не подобається в принципі, Матіас гундосив в ніс, в Шурінса пісня нікака а номер де він кинув дівчину...це взагалі ге, Каднай краще всіх ...але всетаки Люблю Еріку...нехай вона виграє

5. IRUSKA*8

Еріка,Каднай і Матіасссссссссс ?! у фіналі)))))))))))))

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Всі хто вийшли у фінал мені імпонують. Чекаємо хто ж переможе:girl_in_dreams: За Борю Апреля можу сказати одне-дешевшого піару шем не виділа:girl_feminist:

7. Milady

Milady Well-Known Member

Суперські фіналісти:)Вболіваю за Еріку:)Так переживала коли між двома вибирали(Еріка та Каднай).....як мене та їхня музика денервує,такої напруги додає:girl_crazy:

8. IRUSKA*8

.....як то Дантесу і Шурінсу носа втерли...а за Борю-ноу коментс....Могилевська вже зовсім...того....

9. amurka

amurka New Member

і мені також воги подобаюиься))звичайно що Еріка найбільше!!
    я б дала 1.Еріка 2.Каднай 3.Матіас

10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

тутечки я:girl_bye:
    концерт дивилась, а потім трохи якраз "відпочила" і пропустила, хто в трійці?

Мої враження: Еріка, як не крути, з них всіх найпрофесійніша! Пісня класна, але не для того шоу... за Кадная щиро тішуся, хоча пісенька така собі, звичайна, але хлопець заслуговує на визнання, добре буде, якщо не пропаде надалі, я його ще з Шансу пам"ятаю і імпонує він мені. Матіас ніякий, самодіяльність якась, і фальшанув в пісні з Могилєрою. Дантес не те співав, можна було б щось новеньке. шурінс - задовбав, мачо прибалтійське.

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а що було? бо пропустила((

12. IRUSKA*8

та показували як ВОНО лежить таке бідне-нещасне-хоре-голодне-в капішоні-з анорексією.....в шпиталі........і Могила така вся сумна=пресумна,і дохтори з невтішними прогнозами...

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

це такий номер чи це сюжет про нього, типу насправді?

14. IRUSKA*8

типу насправді з лікарні сюжет

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Фух....тіки шо чуть модем не розтощила..в мене з тої радості аж нет пропав..
    Еріка,Каднай і Матіас - юхууууу!!Класна трійка!Щиро бажаю перемоги як Еріці так і Каднаю!Справедливість перемогла і пролетів Стасік як фанера над Києвом:girl_haha:
    Але як я спереживалася,коли Машка Кадная і Еріку викликала...але в мене була чуйка ,що вони двоє у трійку попадуть..А чуйка моя мене ніколи не підводить)))

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ню, коли Барсік Тарабарку таскав по сцені, то природніше виглядало:), а в Шурінса - так, ніби дитина мушці крильця відриває.

17. amurka

amurka New Member

так файно сказали:girl_haha:

без того всього гриму ше й прищаве і якесь запухше......

18. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Вау!!!! Ура!!!!! Класна трійця!!!!! Чисто з жіночої солідарності і з точки зору вокальних даних хочеться, щоб перемогла Еріка. Матіас все одно мені буде подобатись, навіть, якщо вилетить, а переможе, напевно,що Каднай. (це ж буде круто,типу, що єдиний представник першої фабрики і переможе! Це ж продумане шоу :girl_wink:)

19. natorella

natorella Well-Known Member

а на мене - най би вже дантеса взяли в фінал
    ну матіас - то взагалі нитік хуже борі. як скорчить рожу плаксіву - беееееееееееее
    а за кадная ми 2 рази в складі я+саша+свекруха кричали УРАААААААААААААААААА

20. kitka

kitka Well-Known Member

Вчора була єрунда повна. Жодна пісня не сподобалася. Але я би Матіаса на Дантеса замінила. Хоча обидва не мій типаж, але Дантесище хоч францувате, а той Матіас "слішком нєжно-трагічний":8:.