Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал І я тішуся, що пройшов Каднай, бо Борисенки дістали (мяко кажучи), вони геть ніякі... Нині нове журі: 9,8 і 7 - а що ще могла отримати Еріка зі своєю українською піснею від журі, де нема жодного українця?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Цікаво, а який переклад шоу отримує іноземець? Наскільки я зрозуміла, він українською не володіє, а російська не надто, раз є переклад. От тільки наскільки він відповідає дійсності?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Привіт усім.З самого початку уже розчарована.Немов навмисне підібрали такий склад жюрі,щоб просунути стандартну попсу, а не українську пісню.Еріка просто супер,якби давати можливість таким виконавцям перемагати на конкурсах, виходити на вищий рівень.Але Кіркоров береже своїх 10 балів,напевне,для Апрєля...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ой, відчуваю, що Апрель ще нині відзначиться (тільки як?). Шкода, що його вернули в шоу.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Я,особисто,не вірю,що ті усі люди,що були на концертах-це фанати Борі.Де вони усі були,коли треба було голосувати за нього?Це,швидше,ще одна фішка Могилевської
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Таню, де ви пропали, щось вас сьогодні не чути. Дантес в ефірі! Костюми костюмами, але фабрика почалась. Відпочиньте трошки з нами Як усі Дантеса підтримують. А Кіркоров...........хвалить, а цікаво, що поставить? 8+10+9=27. НУ,хоч слова підтвердив ділом. Мені здається, Еріка нічим не гірша, а оцінки................
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Щоб потім сказати :"Я тобі 10 поставив, а ти мені шо?????" Відправила смс за Еріку, але минулого разу вона мені більше сподобалась...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ні,ну як для першої, то Кіркоров скупий на компліменти, а як другому, то вже від "щирого серця"...Нема слів,одні емоції
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал і мені, ну не її то була пісня хоч і гарна. Не зрозуміло чому такий склад журі. Таке враження що всі українські режисери і продюсери вимерли як динозаври і тому їх не запросили. Та Фабрика в Україні,але вона москальська хто б там шо не говорив. Жиди і москалі правлять і державою і шоу бізнесом, що тут сказати. ГАНЬБА
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ну а то що неукраїнці ту фабрику виграють, то ж теж не просто так! Має ж хтось витягти хлопчика з прибалтики ООООООО............ починає подобатись! Забакланили Шуріка)))
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Здається Єфросініна трохи постібалась з Кіркорова:"В следущий раз будеш зайку петь, а не Фреди Крюгера".
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал 27= 9+10+8 Я от провтикала скільки в Шурінса балів...Шурінс шось мені не дуже сподобався..Дантесік класний,але я за Еріку..Дай Боже,щоб і вона далі перемагала по смс - голосах...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Що б ті жюрі не казали, як би кого не бакланили, але в Еріки найменше балів... хоча я вважаю, що вона виступала гірше за Шурінса, чи Матіаса